Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emporio

Arkadaşlar bir şey sorucam atıyorum yeni sürüm geldi biz bunu apk ile yüklerken save dosyalarımız gidicek fakat Android/data içinden önceki sürümdeki save'leri alırsak sorun çözülür mü ?

Evet onlarin yedegini alip yeni surumu yukleyin sonra yedeği android dataya atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Arkadaşlar bir şey sorucam atıyorum yeni sürüm geldi biz bunu apk ile yüklerken save dosyalarımız gidicek fakat Android/data içinden önceki sürümdeki save'leri alırsak sorun çözülür mü ?

Evet onlarin yedegini alip yeni surumu yukleyin sonra yedeği android dataya atın

Çok teşekkür ederim çok saolun bu korku yüzünden oyunda görev yapamıyordum Birde save dosyalarını Android/data/com.rockstargames.gtasa/files içine atacağız demi ?
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim çok saolun bu korku yüzünden oyunda görev yapamıyordum Birde save dosyalarını Android/data/com.rockstargames.gtasa/files içine atacağız demi ?

O klasoru alsanızda olur icindekini alsanızda farketmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O klasoru alsanızda olur icindekini alsanızda farketmez

Tamam çok teşekkür ederim
  • Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor!

Nerden görev alabilirim daha %11 i bitti ama görev aldığım kişilerin simgeleri yok haritada?
  • Hocam muhtemelen telefonundan arayacaklardır seni.
  • bune ya iphoneden soğuttunuz beni
  • GTA Vice Cityi iPhone'da hilesiz bitirmiştim, GTA San Andreasıda hilesiz telefonda bitirdim sonunda. Son görevde bir kere attı oyun, ikincide oyunun sesleri falan gitti şu an Creditsteyim isterseniz save'i atabilirim.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    C var kardeş ona gideceksin CRASH.
  • note 3 te kastıgım save dosyasını ipad 4'e nasıl aktarabilirim beyler bir yardım edin
  • Teşekkürler beyler c ye gittim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 29 Aralık 2013; 17:34:14 >
  • Hala yeni guncelleme gelmedi mi androide yav?
  • Galaxy nexus için gelmedi sanırım.
  • Güzelmiş
  • byeblade kullanıcısına yanıt
    3 tane güncelleme verildi insaf
  • 1920x1080 paylaşımlara baktım, anti-aliasing yok.
    Köşeler gözü rahatsız ediyor.
    Real Racing'te de aynı durum var. Telefonda oyunu oynarken spoiler bölümü çok rahatsız ediyor gözümü.
    Full HD çözünürlükte 2x bari antialiasing olabilse keşke bu oyunlarda.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    normaldir hocam 2.4 gb ye indirilmiş grafikler büyük oranda düşürülmüş. zaten arkadaşla bu konu üzerine tartışmıştık eleman 1 2 seneye gta 4 gelir diyordu hararetli tartışma yapmıştık.

ekran kartları henüz büyük bir adım atmadı hiçbir telefonda. işlemci ve ramler de sayılarla güzelmiş gibi duruyor fakat görüntü öyle değil. zaten SAn andreas Vice city ve 3 ile aynı motoru kullanıyor ama daha ayrı bir düzeyde bir oyun oldugu icin çok değişik görüldü devrim gibi halbuki öyle değil. motor olarak halen sınırını aşmış değil telefonlar.

yani 1-2 yıl içinde gta 4 falan gelmesi imkansız ama 3-4 yıla gelebilir. henüz ekran kartları ve işlemci chipsetlerin de öyle dehşet gelişme yok. ama ilerde elbette olacak telefonlar pc lerden önemli hale gelecektir.
  • Beyler haritada bazi yerler bizim çeteye ait yani yeşil bazilari ise mor karsi çeteye ait karsi çetenin alanlarini almak için görev mi gelmesi lazim yoksa almak istediğim bölümdeki tüm düşmanları oldurursem alan bana geçer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Beyler haritada bazi yerler bizim çeteye ait yani yeşil bazilari ise mor karsi çeteye ait karsi çetenin alanlarini almak için görev mi gelmesi lazim yoksa almak istediğim bölümdeki tüm düşmanları oldurursem alan bana geçer mi

onların bölgesinde bir kaç adam öldürüp savaş başlatacaksın kazanırsan o bölge senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.