Şimdi Ara

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
6.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cheat codes kullanılırsa trophy kazanılmıyor mu? Birisi bilgilendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mericuls

Cheat codes kullanılırsa trophy kazanılmıyor mu? Birisi bilgilendirebilir mi?

Trophy deaktif olur, kullanma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta S.A At Yarışlarındaki Atın İsmine DikkatGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım

Varımı Yoğumu Bastım Döner Kebaba 640 Bin DolarGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım

Arkadaşlar Yetişin Bütün Paramı Kaybettim Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

Döner Kebab Sütçü Eşeği Çıktı Ne Yapacam Şimdi Gitti Tüm BirikimimGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 18 Eylül 2024; 13:55:4 >

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda oynuyor olman lazım çünkü konsolda Türkçe seçenek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Evet Pcde Oynuyorum

Ps5de Bedava Verildiği Halde

Ps2deki o Sarı Güneş Filtresinini Olmayışı(Oyunun Ruhu Bu ZatenGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 Kasım )

Türkçe Alt Yazının Olmayışı

30Fpsde Çalışması Doğruluk Modunda Ps5 İçin

Pcde Her Şey Ultra 100Fps Kütür Kütür Akması

Beni Pcye Yönlerdirdi.

• ElAnalistaDeBitsyoutube
    GTA The Trilogy | Old Lighting VS New Lighting | Patch Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=5KedwD--0X0

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

San Andreas'a büyük güncelleme sonrası PS2 deki ışıklandırma bile eklenmiş.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS4/PS5 Ana Konu - 11 KasımOnespot Gamingyoutube
    Finally Rockstar Games updated GTA San Andreas definitive edition and fixed everything in the patch almost making it playable and better.
    https://www.youtube.com/watch?si=ExLHAMtVrBOdfDRm&v=W92IVpsBckQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 14 Kasım 2024; 21:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Hele Şükür Ama Ben ReShade İle Ps2 Atmosferini Aldım,Daha Denemedim Ama Harika Duruyor Resimlerde Bile

Kesinlikle Oyunun Ruhu Geri Gelmiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.