Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.577.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26842685268626872688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Insurgent Pick-up aldığın zaman garaja koyamazsın. Bunker'ına MOC alman lazım ki ekstra 250K verip upgrade etmen lazım.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Ümit Güzel Ü kullanıcısına yanıt
    steamde olması lazım rehber.
    @ümit chumashdaki bunkerı al diğerleri uzak oluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Deluxo 2.8m şuan

İnsurgent pick up alayim mi yoksa deluxoya kasayim mi?
    Deluxo indirimde aldım ben de, sırf keyif için DeLorean sevdiğim için.

Pick-up çok güzel ama tek başına silahlarını kullanamazsın ve bir de garajına koyamıyorsun.
    Deluxoda ise füze ve silahları taktığın zaman aracı sürerken de kullanabiliyorsun ve füzenin homingi gerçekten iyi. Uçabilmesi de ayrı bi güzellik ama pek hızlı değil.
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    İki araç için de MOC gerekli. MOC'ta İnsurgent'ı Upgrade ettiğiniz zaman garajınıza koyabiliyorsunuz. Deluxo'ya da silahları MOC'tan takabiliyorsunuz. İlk aldığınızda silahsız geliyor. Deluxo yavaştır ama Roketi kitlendiği an döner dolaşır hedefi vurur. Oppressor, MK2 gibi, Buzzard gibi, Homing gibi veya Stromberg gibi ıskaladı mı ileriye devam etmiyor. Yani arkanızdan gelen MK2 görürseniz kaçmayın. Dönün ve 1 tane de siz sıkın da görsün *** tabi flare yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

İki araç için de MOC gerekli. MOC'ta İnsurgent'ı Upgrade ettiğiniz zaman garajınıza koyabiliyorsunuz. Deluxo'ya da silahları MOC'tan takabiliyorsunuz. İlk aldığınızda silahsız geliyor. Deluxo yavaştır ama Roketi kitlendiği an döner dolaşır hedefi vurur. Oppressor, MK2 gibi, Buzzard gibi, Homing gibi veya Stromberg gibi ıskaladı mı ileriye devam etmiyor. Yani arkanızdan gelen MK2 görürseniz kaçmayın. Dönün ve 1 tane de siz sıkın da görsün *** tabi flare yoksa.
    Insurgent'ı modifiye edince garaja koyabildiğimizi yeni öğrendim müthiş bir bilgi, sırf koyamıyoruz diye almıyordum, ilk işim bunu almak olacak

Şu videomu da şuraya koyayım Bu araç harbiden efsane. Biz denemiştik 23 ya da 24 homingde patladı içinde adam varken. Yokken 14'te patlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 3 Haziran 2020; 11:51:57 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Ben half track kullanıyordum arkadaşlarla ama çok yavaş kalıyor, artık yeni eğlencemiz bu olur
    O da güzel. Ona bir de üstteki silaha upgrade yapacaksın tadından yenmiyor ama çabuk patlıyor. İnsurgent hızı ortalamanın üstünde ve yol tutuşu efsane. Bir de araba yan yatmıyor, ters dönmüyor bir şekilde kendi kendine topluyor. Yere yapışıyor bildiğin Bir oyuncunun olmazsa olmazıdır bana göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alt tab yapıp afk kalırkan oyundan atılmamak için ne yapmam lazım? Motor kulübündeki işlerimin ben afk iken ilerlemesini istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
  • c4cem kullanıcısına yanıt
    Güvenlik kameralarını izle veya televizyon izle.
    Hocam bunker aldım para bitti şimdi 1.25’e o tırı almam gerekiyor upgrade için. Onu da alınca bütün araçlara silah, zırh upgrade’i açılıyor galiba doğru mudur?

Zırh Upgrade bütün araçlara açılıyor, ancak bazı araçların bazı upgradeleri kilitli. Onu açmak için Bunker'da Research kısmına da başlamanız lazım. Mesela İnsurgent üzerinde minigunla geliyor. Upgrade kilidi açılırsa .50 Cal Minigun takıyorsunuz gibi. Orada Locked kısmından bakabilirsiniz.
    Valla iyi para sağma sistemi kurmuş. Gerçek para harcamamak için saglam irade lazım

Kesinlikle. Research süresi 3.5 saat sürüyor. Bu süreçte online olmanız lazım. yoksa süre işlemiyor. Ya da 225K karşılığında tamamlayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Güvenlik kameralarını izle veya televizyon izle.
    televizlon açıp alt tab yaptım ama oyun yine de attı
    alttab yapma,her türlü atıyo oyle de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar normalde steam üzerinden oynuyorum ama bu epic games'in bedava dağıtmasından sonra 1 tane hesap almıştım.Normalde bugüne kadar hiç hile yapmadan oynamıştım 2 senedir ama çoğu şeyi alamadım. Şimdi bu yeni hesapla sadece para hilesi yapmak istiyorum cheat engine ile ban riski az bi yöntem varmış fakat yine de güven olmuyor o yüzden o yeni hesapta denemek istiyorum. Sormak istediğim şey, rockstar ban atarken social club hesabına mı atıyor yoksa o pc'ye mi atıyor komple? Eğer bir daha aynı pcden oynanamıyorsa boşuna denemiyim ana hesabım gitmesin.Oyunda alıp denemek istediğim bazı şeyler var o yüzden yapmak istiyorum bu işi. Millete bakıyorum inanılmaz seviyelerde para kasmışlar çoğu hile ama ban falan yedikleri yok. Sanırım oyunun çıktığı dönemde yapmışlar tam bilmiyorum bu işi.
    alt tab ile her türlü atıyor o zaman
  • online'da bazı araçlar kurşun geçirmiyor. yanında bomba patlatsam dahi bir şey olmuyor. 3 4 tane denk geldi bu gece.
    hileci mi dolmuş ya ?
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Hayır. Kuruma(Armored) var kurşun geçirmez. Ancak tek bomba&rokette patlar. Bunun gibi zırhlı araçlar var.

Ama hileciler de var doğru.
  • 
Sayfa: önceki 26842685268626872688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.