Şimdi Ara

Grand theft auto v exited unexpectedly hatası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Grand theft auto V exited unexpectedly diye başlayan bi hata alıyorum benim gibi bu hatayı alan arkadaşlar ya da çözüm yolunu bilen arkadaşlar var mı??

Ekran Kartım Amd Radeon HD 7700
    Ram : 6 gb
    işlemci : İ5 3210 m
    Windows 7 64 bit

• Aynı hatayı yeni almaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanisildar

Aynı hatayı yeni almaya başladım.
    bu hata yüzünden oyunu açamıyorum yok mu çözümü driverları vs. her şeyi güncelledim ama nafile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCankat

bu hata yüzünden oyunu açamıyorum yok mu çözümü driverları vs. her şeyi güncelledim ama nafile...

Alıntıları Göster
    AMD INTEL değiştirilebilir kartlarda bu hatayı veriyor şu an için hiç bir çözümü yok.

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203308668-GTA-V-on-Laptop-Issues-Intel-AMD

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

AMD INTEL değiştirilebilir kartlarda bu hatayı veriyor şu an için hiç bir çözümü yok.

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203308668-GTA-V-on-Laptop-Issues-Intel-AMD

AMD'yi devredışı bıraktığımda oyun açılıyor fakat aşırı kasıyor intel kart ile oynatmaya çalıştığı için. Eee bu durumda ne yapacağız? AMD'yi tekrar etkinleştirdiğimde GTA5 çalışmayı durduruyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

AMD'yi devredışı bıraktığımda oyun açılıyor fakat aşırı kasıyor intel kart ile oynatmaya çalıştığı için. Eee bu durumda ne yapacağız? AMD'yi tekrar etkinleştirdiğimde GTA5 çalışmayı durduruyor...

Alıntıları Göster
    beyler aslında ben MD5 ile dosyaları kontrol edip bi dosyanın farklı olduğunu buldum sizde de büyük ihtimal öyle dosyalar vardır. Fakat olay şu ki sildiğim dosyayının steam farkında bile değil yani aynı hata devam ediyor ne iş anlamadım...

• daha önceden AMD ile sorunsuz oynuyor muydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy0693

daha önceden AMD ile sorunsuz oynuyor muydun?

Hangi oyunu? AMD ile Crysis, PayDay 2, CS:GO ve diğer bir sürü oyunu sıkıntısız bi şekilde oynayabiliyordum. Fakat dediğim gibi bu oyunu ekran kartları aktifken launcherden öteye götüremiyorum. Ekran kartlarından 1 tanesini devre dışı bırakınca oyun açılıyor ama aşırı aşırı kasıyor. Direkt AMD kullanarak açılsa oyun sıkıntı kalmıcak ama her türlü internette anlatılan yolu denedim ama nafile. Oyun açılıyor loading'ten sonra oynanacak olan yer geliyor işte yerde kadın var silahlar havada falan orda şunu yap bunu yap derken işte 30 saniyede 1 kare falan atlıyor görüntü. Bi yardım edebilecek yok mu delirecem sabah 8den beri bunla uğraşıyorum ya.
  • anladığım kadarıyla Steam ya da Cd den yükleme de farketmiyor.. yani 180 lirayı verip can sıkılmasını da üstüne çekiyoruz.. Ayıp vallahi ayıp.
  • quote:

anladığım kadarıyla Steam ya da Cd den yükleme de farketmiyor.. yani 180 lirayı verip can sıkılmasını da üstüne çekiyoruz.. Ayıp vallahi ayıp.

Vizeler bitti tatil yapayım 2 hafta bol bol oynarım dedim, 1 hafta oldu oyunun anca settings bölümüne girebiliyoruz adam akıllı :D Çaresiz kaldım ya
  • quote:

quote:

anladığım kadarıyla Steam ya da Cd den yükleme de farketmiyor.. yani 180 lirayı verip can sıkılmasını da üstüne çekiyoruz.. Ayıp vallahi ayıp.

Vizeler bitti tatil yapayım 2 hafta bol bol oynarım dedim, 1 hafta oldu oyunun anca settings bölümüne girebiliyoruz adam akıllı :D Çaresiz kaldım ya

Alıntıları Göster
    Sorma ben de öyle 60 gb indirdiğime mi yanayım anlamadım, nasıl çözcez bu işi bilmiyorum bi tek biz mi varız

• quote:

Sorma ben de öyle 60 gb indirdiğime mi yanayım anlamadım, nasıl çözcez bu işi bilmiyorum bi tek biz mi varız

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sorunumu düzelttim ne yaptığımı burdan yazıcam herkese yayalım bu hatayı alanlar düzeltsin hatasını nvidia driver indiriyoruz 350.12 hızlı deil özel kurulum diyoruz içindeki herşeyi kurucak ve alttaki temiz kurumuda seçiyoruz tm diyip kuruyoruz ve SORUN DÜZELTİ EVET DÜZELDİ OYNIYABİLİRSİNİZ ! :D

birde ekranınızda enlemesine filan çizikle çıkıyorsa bende çıkıyordu şunu yaptım ayarlardan VYSNC halftır veya off dur onu on yapın bende şimdilik düzeltti gibi teşekkürler umarım sizede yardımı dokunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: log1n

Arkadaşlar sorunumu düzelttim ne yaptığımı burdan yazıcam herkese yayalım bu hatayı alanlar düzeltsin hatasını nvidia driver indiriyoruz 350.12 hızlı deil özel kurulum diyoruz içindeki herşeyi kurucak ve alttaki temiz kurumuda seçiyoruz tm diyip kuruyoruz ve SORUN DÜZELTİ EVET DÜZELDİ OYNIYABİLİRSİNİZ ! :D

birde ekranınızda enlemesine filan çizikle çıkıyorsa bende çıkıyordu şunu yaptım ayarlardan VYSNC halftır veya off dur onu on yapın bende şimdilik düzeltti gibi teşekkürler umarım sizede yardımı dokunur.

harbiden oldu, sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

quote:

harbiden oldu, sağol

önemli değil dostum çoğunlukla arabadayken ekranda çizik kareler çıkıyor bu sorun çıktı şimdide yukarıda yazdığım çözüm olmadı onun için :d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

quote:

harbiden oldu, sağol

önemli değil dostum çoğunlukla arabadayken ekranda çizik kareler çıkıyor bu sorun çıktı şimdide yukarıda yazdığım çözüm olmadı onun için :d

Alıntıları Göster
    HALA AMD İÇİN BİR YOL BULAN YOK MUU

• quote:

HALA AMD İÇİN BİR YOL BULAN YOK MUU

Alıntıları Göster
    Ulan ne sorunmuş be hala bekliyoruz
  • Artık kim çözüme ulaşırsa yazsın ben az önce oyunun giriş ekranına girmeyi başardım fakat ondan sonrası yok :S
  • quote:

Artık kim çözüme ulaşırsa yazsın ben az önce oyunun giriş ekranına girmeyi başardım fakat ondan sonrası yok :S
    Nvidiadan sürücü güncelledim hala aynı hata bune ya.
  • Ozzy0693 kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyin. Her seferinde yapmanız gerekir.

Eğer belgelerimde o dosya yoksa ilk aşamayı atla. Bir sonraki girişlerinde uygularsın

1) Delete settings.xml file in Documents Folder
    2) Open Catalyst Control Center and set GTA5.exe and GTA5Launcher to Power Saving.
    3) Launch GTA V from the desktop icon.
    4) You'll get an error saying Minimum Hardware Recommended Check Failure, leave it opened and don't press anything yet.
    5) Go to the Catalyst Control Center and change GTA5.exe and GTA5Launcher back to High Performance.
    6) Press OK on the pop up error you got from GTA V.
    7) Now the game is running.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Bunu deneyin. Her seferinde yapmanız gerekir.

Eğer belgelerimde o dosya yoksa ilk aşamayı atla. Bir sonraki girişlerinde uygularsın

1) Delete settings.xml file in Documents Folder
    2) Open Catalyst Control Center and set GTA5.exe and GTA5Launcher to Power Saving.
    3) Launch GTA V from the desktop icon.
    4) You'll get an error saying Minimum Hardware Recommended Check Failure, leave it opened and don't press anything yet.
    5) Go to the Catalyst Control Center and change GTA5.exe and GTA5Launcher back to High Performance.
    6) Press OK on the pop up error you got from GTA V.
    7) Now the game is running.
    hocam bu dediğini yaptığından oyun intro kısmına kadar açılıyor fakat gerisi gelmiyor siyah ekranda kalıyor, çünkü asıl ekran kartıyla açmıyor oyunu bilgisayar sorun orda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.