Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Kimsede görmedigim bir oynanış sıkıntısıyla karşı karşıyayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dedigim gibi kimsede görmedigim bir sorun anlamıyor sildim tekrar yükledim yine aynı driverim güncel kaplamalar zor yükleniyor bazense hiç yüklenmiyor objeler bi anda bulundugm konumda bina çıkabiliyor daha kötüsü bazen o bina orda oluyor içinden geçip gidemiyorum çarpıyorum bıktım arkadaş torentden oynasam daha iyimiş rockstar a ticket attım 4 gün oldu ses soluk yok .. tek çarem sizlersiniz arkadaşlar.

Grand Theft Auto V Kimsede görmedigim bir oynanış sıkıntısıyla karşı karşıyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m26000 -- 19 Nisan 2015; 15:36:11 >

• Bende de aynı sıkıntı var.yukarda texture sorunu diye konu var orayı inceleyebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam emin degilim ama bende o sorun genelde franklinle oynarken ve self radio dinlerken oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ismimde türkçe karakter olsaydı daha iyiydi bune ya abi soğudum oyundan gerçekten bıktım böyle bi sorun olmaması gereken birşey gerçekten kassın fps düşsün önümü göreyim ön sipariş verdim ne anlamı kaldı sildim yine yükledim aynı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.