Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.119
Cevap
166
Favori
515.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

su ps3 ve ps4 karsilastirma videosunu izledikten sonra gta 5 oynamamisiz diyorum

Hocam kötü anlam da söylediğinizi varsayıyorum.Öncelikle çok fazla bir değişim bekleyemezsiniz ki bu şaçmalık olur ama adamların detay konusunda değişiklik yapması gerekiyodu ki yapmışlar gibi gözüküyor.Birisi de kalkıp demedi zaten yeni nesilde oyun uzay macerasına dönüşücek diye.Tabi büyük ihtimal siz de eski nesil var o yüzden bu güzel yorumu yapmışsınız.
    Ben de duramadım bu güzel yorumu taçlandırmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 20 Haziran 2014; 22:11:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Ve pccilerin sistemin GTA v açarmı diye konu açma mevsimi başlar.

Zira soranların daha çok iyi grafik alacağı pek aşikardır lakin bu üstteki mesajın dürtüsüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutluAkcan -- 20 Haziran 2014; 22:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

su ps3 ve ps4 karsilastirma videosunu izledikten sonra gta 5 oynamamisiz diyorum

Hocam kötü anlam da söylediğinizi varsayıyorum.Öncelikle çok fazla bir değişim bekleyemezsiniz ki bu şaçmalık olur ama adamların detay konusunda değişiklik yapması gerekiyodu ki yapmışlar gibi gözüküyor.Birisi de kalkıp demedi zaten yeni nesilde oyun uzay macerasına dönüşücek diye.Tabi büyük ihtimal siz de eski nesil var o yüzden bu güzel yorumu yapmışsınız.
    Ben de duramadım bu güzel yorumu taçlandırmak istedim.

eski nesilde yeni nesilde var. detaylandirmalari görüpte bu yorumu yapmamak elde değil ama zaten dediğin gibi beklenilen birseydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Hocam GPU teknoloji olarak tıkandı demek istiyorum. Gelişemiyor dikkat ederseniz artık 2-3 GPU'yu bir araya getiriyorlar. Bunu imitasyon olarak sunuyorlar. Ps4 şu an özel optimizasyonlarla pc'nin zirvesine gözünü dikebilir yerini alamaz ama ciddi bir tehtid olarak algılanabilir. Çünkü pc'ye yapılan optimizasyon özel değil genelde emülatör destekli ya da sadece port oluyor. Texture çözünürlükleri ve havada bulunan parçacıklar hariç çok bir şey değişmiyor.Mesela BF4 versusuna bakarsan Blur efektinin zamanlaması, diğer ışık efektlerinin zamanlaması PS4'te daha tepkisel ve yerinde. FPS'dense bu daha akıcı yapan bir detay.
  • Oyunu Xbox 360'ta bitirmiştim, o grafiklere rağmen çok etkileyiciydi. Şimdi PS4 grafiklerinde çok çok daha zevkli olacak. Umarım 1080p olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutluAkcan

quote:

Zira soranların daha çok iyi grafik alacağı pek aşikardır lakin bu üstteki mesajın dürtüsüdür.

Ne alaka ya? açar mı diye soruyosa kafasında soru işareti vardır ya açmazsa diye.. gelmiş burda daha iyi grafik alcak diyorsun tamam pc'yi övüceksen daha mantıklı bahaneler bulabilirsin abi bu kadar da saçmalamayın ya gerçekten tadı kaçtı artık heryerde aynı şey..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iceberg35

quote:

quote:

Ne alaka ya? açar mı diye soruyosa kafasında soru işareti vardır ya açmazsa diye.. gelmiş burda daha iyi grafik alcak diyorsun tamam pc'yi övüceksen daha mantıklı bahaneler bulabilirsin abi bu kadar da saçmalamayın ya gerçekten tadı kaçtı artık heryerde aynı şey..

bizde aynı şeyi diyoruz, heryerde aynı şey pc ye crack olduğundan çıkmıyormuş veya o kadar para verip pc toplayacağına bi tane ps al falan ayrıca daha iyi grafik alamayacağını düşünüyorsan saçmalamış olmuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iceberg35

quote:

quote:

bizde aynı şeyi diyoruz, heryerde aynı şey pc ye crack olduğundan çıkmıyormuş veya o kadar para verip pc toplayacağına bi tane ps al falan ayrıca daha iyi grafik alamayacağını düşünüyorsan saçmalamış olmuyorum

Herkesin görüşü farklıdır, senin için pc'dir benim için konsol ama pc konsol'dan daha iyidir ya da konsol pc'den daha iyidir demek için saçma sapan bahanelere gerek yok benim tepkim buna, orda adam demiş ki "pc'cilerin gta v AÇAR mı diye konu açma mevsimi başlamıştır" sen gelmiş diyosun ki o konuları açanların grafikleri daha iyi olcak bilmem ne, ne alakası var daha iyi grafikle bunun ? yani pc'de daha iyi grafik olcak demek için bahanen bu mu ? git teknik özellik yaz kanıtla gerçek bilgilerle ona sözüm yok ama saçma sapan bahaneyle geliyosun ortalığı karıştırıyosun ve şu an konsol bölümündeyiz dikkatini çekerim

• Geliştirememekten ziyade herşey para için olduğunu düşünüyorum,teknolojiyi bir kerede geliştireceklerine yavaş yavaş değişik şekle sokarak geliştirip daha fazla kar sağlıyorlar.Sistem böyle malesef yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 21 Haziran 2014; 1:35:12 >
  • GTA 6 nın çıkması şuan için imkansız bunedenle next gen e geliştirip sunmak istemeleri doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

Oyunu zaten bitirenlerin tekrar oynama hevesini anlamıyorum arkadaş. Nasıl zevk alacaksınız, boşuna para kaybı bence.
    He konsol değişikliği yapıp, ps4'te full online'da takılırım diyorsanız ayrı tabii.
    Hadi eksileyin şimdi.

Yav arkadaşım sanane ya seni ne ilgilendiriyor böyle işgüzarlık olur mu ben ps3 de oynadım sattım grafik ve fps den memnun kalmadım şimdide parayı basıp ps4 de yeni nesil grafiklerle deniyicem yok ne zevk alırlarmış sen almassan alma biz alırız insanlara muhalefet olmayı ne kadar seviyosunuz.
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

GTA 6 nın çıkması şuan için imkansız bunedenle next gen e geliştirip sunmak istemeleri doğal.

niye imkansız vahiy mi geldi sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

GTA 6 nın çıkması şuan için imkansız bunedenle next gen e geliştirip sunmak istemeleri doğal.

niye imkansız vahiy mi geldi sana.

Hayır kardeşim vahiy gelmedi gta oyunları heryıl çıkmıyor oyüzden dedim.

• eylülde gelse ve bizi bekletmese harika olur

rockstar bu oyunda mukemmeliyetciligini ps4 un gücüyle birlestirebilecekmi bakalim (fizikler,araç hasari,kokpit kamera,görsellik,yapay zeka,detay detay detay)

• Keşke yazın çıksaydı da doya doya oynasaydık, tıpkı geçen seneki gibi oyunu sonbahara bırakmaları kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Keşke yazın çıksaydı da doya doya oynasaydık, tıpkı geçen seneki gibi oyunu sonbahara bırakmaları kötü oldu.

Adamlar uğraşmadan apar topar uyarlayıp sorunlu olduğunda yok aceleye gelmiş diyip kötülüyosunuz geç çıkıncada kötü oldu çok geç diyorsunuz adamlar ne yapsa yaranamıyor bırak geç olsun güzelce uyarlayıp yeni grafiklerle süslendirip yeni konsolun tüm gücünü sonuna kadar kullansınlar 1 yılda bekleriz gerekirse yeterki değsin.
  • 1080p 60hz olursa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Keşke yazın çıksaydı da doya doya oynasaydık, tıpkı geçen seneki gibi oyunu sonbahara bırakmaları kötü oldu.

Adamlar uğraşmadan apar topar uyarlayıp sorunlu olduğunda yok aceleye gelmiş diyip kötülüyosunuz geç çıkıncada kötü oldu çok geç diyorsunuz adamlar ne yapsa yaranamıyor bırak geç olsun güzelce uyarlayıp yeni grafiklerle süslendirip yeni konsolun tüm gücünü sonuna kadar kullansınlar 1 yılda bekleriz gerekirse yeterki değsin.

Yahu ben orada bir temennimi belirtmişim, benim dememle oyun zaten erken çıkmayacak, ne bu agresiflik?

• Ne zaman geliyormuş ??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.