Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
166
Favori
519.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grand Theft Auto Online - San Andreas Mercenaries Now Available | PS5 & PS4 Games

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-gb/games/grand-theft-auto-v/ Team up with some of Los Santos’ most daring guns-for-hire and lead the fight againstMerryweather Security’s forces in explosive guerilla operations while conducting high-stakes, high-flying raids all across the state. GTA Online: San Andreas Mercenaries now available. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #gta #gta5 #gtaonline
    https://www.youtube.com/watch?v=WozHvdDLQyQ
  • Ps4 serverları doluluk oranı nasıl şu an?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu PS5 ile oynuyorum. PS5 versiyonunu beğendim.

Daha önceki oynayışlarımda "properties" meselesiyle ilgilenmemiştim. Şimdi bir kaç işletme satın aldım. Oyun çok iyi. Resmen yaşayan bir hale geldi oyun. Umarım GTA-6'da da bu şekilde işletmeler olur ve hatta daha fazla olur. Tabi hikayenin durumuna göre değişir.

• PS5 versiyonunda ne single ne online kayıtlarım gelmedi hepsi sıfırlanmış gibi duruyor. Single neyse de online önemliydi açıkçası herşeyim vardı. Bunun için bişey yapabildiniz mi?

• Dish Out Pies in New GTA Online Pizza Deliveries

Rockstar Gamesyoutube
    Pizza This… is looking for fast drivers who possess the care and attention needed to deliver piping hot pizzas to hungry Los Santos residents. Start the new Pizza Delivery Odd Job in GTA Online by visiting any of three Pizza This… locations in Del Perro, Downtown Vinewood, or Mission Row and pilot the Pegassi Pizza Boy scooter to five different customers’ addresses within the time limit. The faster you complete a delivery, the hotter the pie will be, and you’ll receive a tip for your hustle.
    https://www.youtube.com/watch?v=nWUj1my-rsU

"Pizza This…" aç Los Santos sakinlerine sıcak pizzalar dağıtmak için gereken özen ve ilgiye sahip hızlı sürücüler arıyor. Del Perro, Downtown Vinewood veya Mission Row'daki üç Pizza This lokasyonundan herhangi birini ziyaret ederek GTA Online'da yeni Pizza Delivery Odd Job'a başlayın ve Pegassi Pizza Boy scooter'ını zaman sınırı içinde beş farklı müşterinin adresine yönlendirin. Teslimatı ne kadar hızlı tamamlarsanız pasta o kadar sıcak olur ve çabanızın karşılığında bir bahşiş alırsınız.

• GTA Online'da (PS4 sürümü) Doomsday Heist için 2 kişiye ihtiyacımız var. İki kişiyiz şu an. Oyunu iyi bilen ve en az 100 LVL olup gelmek isteyen varsa psn adını yazabilir. Kupada hata olduğu için, ve görevler zor olduğu için mikrofon şart. Yaş sorun değil. Bizim gibi kupaları almak isteyenler yazarsa çok daha iyi olur. Çünkü asıl amacımız kupaları almak.

• ISKA kullanıcısına yanıt
    PS5 olmaz mı hoxam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Ps5'te eğer PS4 sürümünü oynuyorsanız olur. Ancak diretk PS5 sürümü ise ne yazık ki olmaz. Serverlar farklı.

reis ekip olursa ps5 de yapalım banada lazım

Hocam ps4 karakterini 5'e aktardım 4 sürümünde online karakter yok maalesef.

@yellow canary01 hocam ekip bulursak olabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 15 Ağustos 2024; 7:28:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Vay be! Demek benim gibi Doomsday Heist meraklıları varmış :)

Size kötü haberi vereyim, ilgilenen kimse çıkmaz.

Ben de buraya konu açmıştım. Linki:

https://forum.donanimhaber.com/gta-5-doomsday-heist-icin-takim-arkadaslari-ariyoruz-2-kisi--152414273

Oyun oynayan insan çok burada diyerek. Ancak buradan bir kişi bile bulamadım.

Şunu anladım ki insanların oyun oynama şekli tamamen öylesine oynamak/zaman öldürmek. "Gel şu görevi yapalım, şu challenge'ı yapalım vs." kültürümüz yok. Yabancılar bu konuda çok daha güdülü.

Diğer bir kötü haberi vereyim. Rockstar, Rockstar Editor'ün sunucularını kapattı. Yani editör kupaları artık alınamıyor.

Mesajınızı görmek beni hem sevindirdi hem de hüzünlenirdi. Sevindim, çünkü benim gibi düşünenler varmış. Üzüldüm çünkü siz de aynı sıkıntıları yaşayacaksınız :)

Doomsday Heist benim en sevdiğim oyundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Rockstar Editor kupalarını aldım (Online olanları) Director moduna eklendi hocam o online başarımlar ve daha kolay hale geldi. Eğer oynamak isterseniz ekleyim sizi. Siz de bizim gibi başarımları almak istiyorsanız deneriz. Şu aralar 100 lvl’e ulaşmaya çalışıyorum. 98 yaptım. Bugün 100 olurum.

Lester’ın da heistları kaldı. Onun için de 4 kişi lazım ama onlar daha kolay olduğu için random adamlarla da giriyoruz. Dediğiniz gibi oyuncu bulunmuyor pek. Benim gibi istekli 1 arkadaş var sadece, o da trophy takıntılı. Oyunları illa %100lemek istiyor. 3-4 kişi o kadar zor olacağını sanmıyorum ama 2 kişi zor modda ve hiç ölmeden Doomsday’i yapmak uğraştıracak gibi gözüküyor. Elite challange’lar da pratik yaptıkça alınabilir. Mesele adam bulmak ve aynı görevleri hem 2 hem 3 hem de 4 kişiyle yapmak zaman alacak :)

EDIT: Sanırım kupaları almışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Ağustos 2024; 11:3:39 >

Dün profilinize baktım. Pek trophy kasan biri değilsiniz ama Gta 5’te bayağı ilerlemişsiniz. İsterseniz ps5 karakterini tekrar ps4’e aktarma yöntemi var mı bir bakın. Belki bir yolu vardır.

Biraz araştırdım. Rockstar’a mail atıp tek seferliğine geri döndürülebiliyormuş.

Bir de acele etmişsiniz ps5 sürümüne geçmekle.

Tüm başarımlar bittikten sonra geçseydiniz ne güzel ps4 başarımları da 5 sürümüne aynen aktarılacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Ağustos 2024; 11:36:20 >
  • Selamlar. Youtube'da falan gördüğüm araba buluşmaları (car meet) yapan crewları nasıl bulabiliriz? Türk crew olursa daha iyi olur tabii. PS5 için arıyorum.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Şu anda ps4 sürümünde editör kupaları alınabiliyor mu? Şubatta sunucuları kapattı firma. O tarihten beri alınamıyor diye biliyorum.

Nasıl oynayacağını bilirsen hiç zor değil. İlk oynayışımızda öldüğümüz çok oldu. Deneyim kazanarak ve taktik geliştirerek zorluğu çözüyorsun bir nevi. Oyuna aşina mısınız bilmiyorum, oyunun çekindiğim tek kısmı rapid fire glitch (zırh full dahi olsa zırhı ve canı salisede sıfırlayan bir hata). Onda da sizlik bir şey yok. Kendiliğinden olup bitiyor.

Cmm challenge'ları ayrı ayrı hesaplarda birçok kez bitirdim :) Hatta iki arkadaşa cmm2 için yardım etmişliğim var.

Profilim belli etmeyebilir ben de oyunlarımı hep 100'lerim. Oyunu bitirdikten sonra profili taşıyıp yeni nesle geçtim. Şu saatten sonra ps4 sürümünü oynamak istersem sıfırdan bir profil kurmam gerekecek, onu da gözüm kesmiyor açıkçası. Yüzlerce saat level kas, online ekip bekle vs. Zor :)

Manen destek sağlayabilirim size. Veya yeni nesle geçerseniz beraber oynayabiliriz. Ben hatta pistol challenge yapmak istiyorum, onun için yine eleman yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 15 Ağustos 2024; 12:28:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Evet, alınıyor. Oyunda Rockstar Editor haricinde bir de Director Mode var. Editor'de alınan kupalar Director Modu'na aktarıldı.

Mesela 5 ve 10 defa video çek yükle olayı kalktı çünkü Editör'deydi bu kupalar. Onun yerine 5-10 defa Director Modu'na gir çık yaparak artık alınabiliyor. Daha kolay hâle geldi yani. Diğer editor kupalarını almadım çünkü oyunun hikâyesini en son oynayacağım. Online kupalar genellikle önceliğim oluyor. Rdr2'de de önce online kupaları bitirmiştim.

• Merhabalar. Gta v oyununun ps4 için indiridim. 200 tl olan oyun. Bunda sürekli görev modu var görev yapmadan serbest dolaşamıyoruz bunun için%100 save dosyası mı indirmek gerekli farklı bir yolu mu var ve Türkçe yapabiliyor muyuz

• GTA Online: Agents of Sabotage Coming December 10

Rockstar Gamesyoutube
    Former FIB operative turned rogue agent Jodi Marshall has a serious grudge against her former handlers. She’s maintained backdoor access to the Bureau’s files and is not above exploiting this privileged information for personal gain. Take ownership of the Darnell Bros Garment Factory — where plans for some of Los Santos’ most legendary crimes have been hatched — and use it as a covert ops installation in GTA Online: Agents of Sabotage. Partner with Jodi, in addition to a familiar face, your first mate Pavel from The Cayo Perico Heist. Together, you’ll utilize the latest clandestine tech to zero in on some of the city’s preeminent scores in this thrilling new GTA Online update. Coming December 10 on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, and PC.
    https://www.youtube.com/watch?v=T3ZaWDcPiIo
  • 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.