Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.122
Cevap
166
Favori
519.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

02:41 deki kokpit karşılaştırması ve yeni jenerasyona ait görüntü inanılmaz

04.16'da ki kediyi görünce nedense gülesim geldi sevinmedim değil açıkcası bayılırım kedilere.Ayrıca yeni köpek türü falan da eklenmiş.Kokpite diyecek yok zaten inşallah watch dogs gibi kokpit içi oynama şansımız olur.

İlk başta korktum dedim tanıtımı böyle oyun içi böyle mi olacak diye Sonra yok dedim yaaa olmaz olmaz güzel olacak herşey dedim Güzel olacak dimi ? Bir oynanış videosu sızsada kuşkumuz kalmasa yaaa

Kuşkunuz kalmasın E3'te ki yayınlanan video tamamen Ps4 'ten alınmış bir video.Sonunda açıklama da yazıyor.Rockstar o tür konularda sıkıntı yapmaz guvenimiz tam yani.Bu kadar geç çıkıyorsa bir bildikleri vardır.Hem yeni nesil grafik geliyor hem de ekstra icerik geliyor kokpit görûntüsü detayî vs.Artık bu duruma el atmaları gerekiyordu.Sanırım Rockstar Watch Dogs'ta görünce biz neden yapmayalım dedi ve kokpit detayına indi.Umariz kokpitten oynama şansımiz da olur,zira bem Watch Dogs'ta kokpitten oynarken zevk aliyordum.Bir de sürüs dinamigi olarak GTA Iv'de ki simulatoru alirlarsa on numara olur fazla birsey istemiyoruz yani :)

Aynen katılıyorum hocam size Rockstar yamuk yapmaz bize. Sırf bu oyun için PS4'ü bekletiyorum. Çıkış yapınca ardından PS4'ü patlatacağım. Umarım kokpit kamerasıda gelir. O zaman harbi oyun piyasadaki oyun türlerini kapsayan devasa oyun olur. Birde futbol koysunlar tam olsun Beklemek zor geliyor erkenden çıksaydı keşke. Geç olsun güç olmasın bekliyoruz seni efsane...

• oyunun geçmiş jenerasyondaki görselliği bile akıllara zarar

ps4 te bu oyun hangi noktalara ulaşır tahmin etmek çok zor

gelecek jenerasyon için açık dünya oyunlarının kuralları bu oyunla belirlenecek

• aleti alalı uzun zaman oldu gta 5 gelene kadar elimizdeki sınırlı sayıdaki oyunlarla idare etmekten bıktım tam bir tarih açıklansa çok iyi olur

size sorum bu oyunu kutulumu yoksa psn den mi almak daha mantıklı
  • carman kullanıcısına yanıt
    valla bende kutu takıntısı var o yüzden kutulu alacağım
    ben oyunları aldığım zaman bitirince satarım o yüzden kutulu ama bu gta ölümüne oynayacağımız için psn den almak daha doğru dvd ile uğraşmazsın zaten çoğunlukla onu oynayacaksın
    Sana bağlı bir durum cd'li alırsan ekstra olarak haritası çıkıcak, her zaman direkt kurup oynama şansın var(yükleme için beklemene gerek yok,internete gerek yok).Psn üzerinden internet hızın yüksekse ve haritayı çok umursamıyorsan alabilirsin.Tabi bir de erken gelme olasılığı da var herkes açıp oynarken ben bekleyebilir miyim sorusu da çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 17 Temmuz 2014; 12:31:55 >
  • Sizce 60 fps olarak çalıştırır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-632C0C115 -- 17 Temmuz 2014; 12:47:38 >
  • www.amazon.com
    Amazon.com: Grand Theft Auto V Playstation 4: Take 2 Interactive: Video Games
    http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-V-PlayStation-4/dp/B00KVSQ848/ref=pd_sim_vg_2?ie=UTF8&refRID=0WTJ9N76KHYA5AXF7SGF

amazonda 31 aralıkta piyasaya sürülecek diyor.
  • bu görselliğe bakarak biraz zor gibi duruyor 60 fps yapacaklarına oyunun içini geliştirmişler bence
  • Gta5 görsel olarak oldukça iyi olsada fizikler konusunda Gta4 e göre epeyce ödün vermişti

oyundaki en can alıcı nokta olan sürüşlerden bile ödün verilmiş ancak sonradan gelen güncellemelerle sürüş gayet güzel bir noktaya gelmişti

Gta4 ile kıyas videolarını izlemek Ps4 deki Gta5 için daha fazla heyecanlanmama sebep oluyor

• Minecraft rain e çok güldüm

Gerçekten gta5 grafiksel olarak iyi olsada bi okadarda bazıı detaylar konusunda gta4 den kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 17 Temmuz 2014; 15:44:49 >
  • Benim kisisel fikrim kesinlikle GTA 5'in surus olayi daha iyi. Hatta piyasadaki cogu yaris oyunundan bile iyi bence. GTA 4'un surusleri cok daha gercekci yapmaya calismislardi ama bence cok kotu idi o surus stili. Bence Mafia 2'nin surusu GTA 4'den daha gercekci idi. Fizikleri agirlastirdigimizda gercekci olmaz cok; denge kurmak lazim. Hee ayrica arkadaslar GTA 5'i 5 defa bitirmis biri olarak sunu diyecegim bu oyunda GTA 4 fizigi kulllanilsaydi o joistigi alip siz ekrana firlatirdiniz. Bu kadar buyuk haritada o surus stili cekilmez. Zaten oyuna alisinca muthis geliyor kontroller. Ben Trevor karakteri ile cok oynamadigim icin onun surus stilini hic begenmiyorum. Onun harici Franklin ya da Micheal ile oynadigimda resmen bambaska oyun gibi geliyor. Otobanlarda makas yapma keyfi suana kadar oynadigim hicbir yaris oyununda alamadim ben. Ne NFS ne TDU ne de Horizon hicbirinde bu makas keyfi yok.
  • Ya arkadaşlar youtube gta 5 videosu izledim. Haberim yoktu ps4'e çıkmadığından. Oyun inanılmaz ayrıntılı. Ps4 te görsel tavan yapacak. Acaba kesin olarak ne zaman çıkacak ps4 için? Kesin tarih açıkladı mı rockstar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzl haber,hayırlı olsun herkese
  • Kesin olarak 1080p çalışacak zaten orda sorun yok.Ama bu oyun sanırım PS4'e tam anlamıyla en iyi optimize edilmiş oyun olacak oyundan muhtemelen 1080p/60fps diyorum çünkü PS4 çıkar çıkmaz 4-5 ay içersindeki oyunlar aceleye gelmiş oyunlar pek iyi yapamadılar ondan.Ben ps4 seneye İnşallah Allah'ın izniyle alıyorum.Ama oyunu daha önce alcam önlem alalım :D
  • ps3'e oyunu yeni aldım ps3'de bu kadar iyiyse ps4'ü düşünemiyorum.
  • BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Videolardan gördüğüm kadarıyla çok iyi derecede yenilenmiş bir oyun olacak. Alınıp uzun süre kenarda tutulup, akla geldikçe oynanacak bir oyun bence :)
  • GTAV yüzünden PS4 alamıyorum. Çıksa artık ta bende PS4lensem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilcenk

GTAV yüzünden PS4 alamıyorum. Çıksa artık ta bende PS4lensem...

Bende aynı durumdayım valla. Aralık ayında alacağım istediğim oyunlar o döneme doğru çıkmış olacak soğuk kış gecelerini ısıtacağız
  • Gta 5 in araç sürüşleri ve çarpışmalarda oluşan hasar olayı berbattı. Gta4 ondan kat kat üstündü. Umarım yeni nesilde araç sürüşü ve hasar olayını geliştirirler.

Birde gta5 de basit bir aile aracıyla 70 derece dik dağ yokuşunu zorlanmadan çıkabiliyorduk fizik kurallarına aykırı bir durum

Birde rampadan hızlaca geçince havada uçarken , analog ile aracı havada sağa sola öne geri yatırabiliyorduk. Oyunun ciddiyetini bozuyordu. Koca kamyonu havada uçarken öne geri yatırabilmek oyunun basitliğidir.Onları yeni versiyonda kaldırsınlar. Gta4 ciddiyeti istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 22 Temmuz 2014; 20:59:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.