Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (PS4) Oyuncular Kulübü [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Psn id = Ayhan_Turkiye
    Tur= standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 29 Eylül 2013; 21:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Henüz herhangi bir ekibe katılmamış olan var mı?

Çete gibi biseymi ceteyse ben daha katilmadim ?

• Ekle beni de. Eğer sorun çıkmazsa Collector's Edition alıyorum. Şimdilik PSN hesabım yok ama Gta V alınca olabilir.
  • psn : makusla06 dostum
  • Bu gece online açılıyor ekleyin beraber oynarız
    FatihCeyhan

• economistt34

Aksam 7 den itibaren surekli online im arkadaslar. Ekleyin

• BEYLER DEDIGIM GIBI SIZ YAZIN HEPINIZI EKLICEM LANET TTNET DAHA BAGLAMADI INTERNETI MERAK ETMEYIN HEPINIZ YAZICAM EN KISA ZAMANDA SUAN TELEFONDAN GIRIYORUM TELDE DE COK ZOR EKLEMESI BILIYOSUNUZ

• crew yokmudur ya online modda ? türk lazımm
  • benide ekleyin psn unicornik
  • bu da benden size hediye gelsin.
    ingilterede bir otobüse reklam vermişler.

Grand Theft Auto V (PS4) Oyuncular Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 2 Ekim 2013; 10:39:38 >
  • Psn : AnilSagir1963
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Psn i hatırlamıyorum desem Salı günü oyun elimde olur inşallah bir aksilik çıkmazsa

Hocam hatırlarsan mutlaka yaz

Aslında uzun zamandır ps3 oynamıyorum.En son BF3 oynadım yaklaşık 4 5 ay önce. Gta alınca bakıp yazarım buraya

Fvzdmrz miş

• online oyuna girebilen varmı ben karakter oluşturup girdim bi kaç bölüm oynadım iki kişiyi öldürdüm fakat karakterim silindi bankadaki para duruyor yeni karakteri açtım ondada oyuncu bekliyorda takılıyordu şimdide launching session da takılıyor nasıl iş anlamadım. varmı bu gibi sıkıntılar yoksa bana özelmi bunlar.
  • Dün gece 1 saat online oynucam diye 2,3 saat salak salak hataları izledim çok sinir bozucu hatalar var biranönce düzeltimesi gerekiyor, yükleme yaparken oyun öyle kalıyor yıllarca bırak kalsın
  • salı günü sipariş verdim gitti gidiyordan hesapta hemen kargo diyordu. Bugün perşembe hala kargoya verilmemiş :( millet onlinede yürüdü biz daha oynamadık bile
  • psn: TheNightMare36 ekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

salı günü sipariş verdim gitti gidiyordan hesapta hemen kargo diyordu. Bugün perşembe hala kargoya verilmemiş :( millet onlinede yürüdü biz daha oynamadık bile

Emin ol çoğumuz online de bisi yapamadık. Cok sorunlu .özellikle karakter siliniyor

• ARKADAŞLAR ŞER... TTNET 2 HAFTADA EVE İNTERNETİ NAKLEDEMEDİ DAYIMLARA GELDİM ORADAN YAZIYORUM BU YORUMUMUMDAN ÖNCEKİ HERKESİ EKLEDİM KATILDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HERHANGİ Bİ YAZIM HATASI YAPMIŞSAM ALINTILAYIN

İNT GELEMEDİĞİNDE ONLİNE DA GİREMEDİM İNŞ ÇOK ŞEY KAÇIRMAM

Bİ KAÇ KEZ DEMEME RAĞMEN TEKRAR SÖYLÜYORUM BURADAN GTA V İLE İLGİLİ HER ŞEY HAKKINDA SOHBET EDEBİLİRSİNİZ
  • Beni de ekle.Standart kutulu aldım.
  • Beni de ekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.