Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Grand Theft Auto V Referans İlanıdır Satın Al 9 Kasım 2022 19:37 1 1 Grand Theft Auto V Referans İlanıdır SATILIK Grand Theft Auto V ( PS5 ) PS5 Pri Hak : Bende PS5 Sec : 60 TL Ülke : TR PSN İletişim : PM - WhatsApp Ödeme : Ziraat - Fast Not : Hesabı kendim kurup oyunu bugün indirimde iken satın aldım. ------------------------------------------------- Not: Sadece eski ve referanslı üyeler ile alışveriş yapılacaktır. Hesapları kendim açtım Ps5 pri haklar bende diğer haklar satılık hesapların ilk sahibiyim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Esenyurt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony PS5 Pulse 3D Kablosuz Kulaklık Call of duty MW2 Referans İlanıdır Referans ilanıdır ratchet clank Grand Theft Auto V Referans İlanıdır