|
Grand Thef Auto IV: The Complete Edition – Türkçe Yama
-
-
Vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyorum. Yolunuz açık, fare tıklarınız güçlü olsun.
Ben ise en çok değer verdiğim, benim için eskimeyecek oyunlara uğraş vermeye devam edeceğim. Benim gibi düşünen arkadaşlarım için de bu oyunların asla ölmemesi için elimden geleni yapacağım. -
Çok teşekkür ederim. GTA IV çevirimiz biraz troll ve %96'sı Türkçeydi. 12 yıllık yama ve ilk deneyimler sonuçta. Tabii insanlar da seviyordu o tarzı. Zaman değişti. Ciddi yapımlara ihtiyaç duyar olduk. Onu da sen başarıyorsun. İyi ki varsın dostum. :) -
Şahsen ben anlamadım anlayan varsa açıklasın yama o eski kötü çeviriyi mi içeriyor yoksa güncellenmiş hali mi?
Not: Emekleriniz için çok teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 27 Nisan 2020; 23:12:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O eski kötü dediğiniz yamayı içeriyor. :)quote:
Orijinalden alıntı: TackleBarry
Şahsen ben anlamadım anlayan varsa açıklasın yama o eski kötü çeviriyi mi içeriyor yoksa güncellenmiş hali mi?
Not: Emekleriniz için çok teşekkürler... -
Uzun zaman önce satın aldığım ancak emektar laptopda oynayamadığım oyundu kendisi. Şimdi grafikleri falan gözüme kötü gelecek biliyorum ama sırf hikayesi ve oyun mekaniği için oynayacağım... Türkçe yama için çok teşekkürler oyunları Türkçe oynamak ayrı bir keyifli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende oyunu torrent ten indirdim sadece GTA IV var , ek paketlerini ayrıca indirebiliceğim bir link varmı? -
yamayı çevirmenizi takdir etsem de niye orjinalinden farklı kendi üslubunuzu koydunuz (kendi tabirinizle trol) yama çeviri değil yorumlama olmuş bazı yerlerde bence ve oyundan koparıyor. Oyunu sunduğu bakış açısıyla oynamak yerine sizin bakışınızla oynamak sıkıntılı oldu kusura bakmayın.
Bu yolda devam edecekseniz nacizane sizden ricadır. çeviri yapın kendi dünyanızı koymayın yazıya -
Yama kaldırılmış mı?
-
Yama kaldırılmış galiba ulaşılamıyor.
-
Yamanın sahipleri kızdı galiba hiç bir yerde yer almıyor. Steam rehberinde yama içerikleri olan bir paylaşım var orada buldum fakat google dosyayı virüslü buldu. Eski versiyon çevirisi bu yeni versiyonda çalışıyor mu bilmiyorum. Eski yama hala yayında mı gerçi o da şüpheli.
Çeviriyi bulan buradan paylaşsın lütfen. Herkez yararlansın.
-
Son telif olaylarından ötürü çevirmen arkadaş yamayı sitesinden kaldırdı sanırım. @Micold adlı arkadaşın bu yıl içerisinde yeniden çevirdiği paketin linkini bırakıyorum. https://gthorse.blogspot.com/2020/10/gta-iv-complete-edition-ceviri.html
Amacım ilk çeviriyi gölgede bırakmak değil, kendi yamasını kaldırdığı için insanları yönlendirmek istedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: s-adebisiSon telif olaylarından ötürü çevirmen arkadaş yamayı sitesinden kaldırdı sanırım. @Micold adlı arkadaşın bu yıl içerisinde yeniden çevirdiği paketin linkini bırakıyorum. https://gthorse.blogspot.com/2020/10/gta-iv-complete-edition-ceviri.html
Amacım ilk çeviriyi gölgede bırakmak değil, kendi yamasını kaldırdığı için insanları yönlendirmek istedim.
Evet, telif olaylarından dolayı her ihtimale karşı yamaları kaldırdım. İleride ne olur bilmem fakat bir süreliğine yayında olmayacak.
Bu arada teşekkürler, gün gelir tekrardan yamaları derleyip toparlayıp kendi siteme koyarsam bu yama paketini de alternatif olarak kendi konumda öneriler olarak koymayı düşünüyorum. Hatta benimkilerden de iyiler :)
Tekrar teşekkürler.
-
Merhaba Yamanız burdaki linteki ile aynı değil mi ?
https://www.teknotipi.com/gta-iv-complete-edition-turkce-yama.html
Bu arada Şuan ki steamda GTA IV complete edition ile uyumlu mu ?
-
Telif falan yemezsiniz merak etmeyin anonimus ile takılıyorsanız onlar istediği için kaldırmış olabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yilda 1 can sıkıntısından başlayalim dedim :) yamasi olan bana ulaşabilirmi rica etsem
-
Ayrı ayrı yedeklemistimde complete editionu bende arıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yamayı çevirmenizi takdir etsem de niye orjinalinden farklı kendi üslubunuzu koydunuz (kendi tabirinizle trol) yama çeviri değil yorumlama olmuş bazı yerlerde bence ve oyundan koparıyor. Oyunu sunduğu bakış açısıyla oynamak yerine sizin bakışınızla oynamak sıkıntılı oldu kusura bakmayın.
Bu yolda devam edecekseniz nacizane sizden ricadır. çeviri yapın kendi dünyanızı koymayın yazıya |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X