Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
7
Favori
15.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düzenli ekip arkadaşlar arıyoruz. Soygunları, görevleri, challenge'ları beraber yapacak, kalıcı bir ekip kurmak istiyoruz.

İlgilenen olursa görüşelim.

(Ps5 sürüm)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba oyunu satın almak istiyorum ama birsürü paket var gerçekten kafam karıştı bunu aldığımda oyunu satın almış oluyormuyum yoksa başka paket alacaksam hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)
  • Meric_91 M kullanıcısına yanıt

arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak biri var mı

hem ps4 hem ps5 sürümünü almış olursun bununla işte. birde premium edition felan var onların içinde de sana para şirket vs bazı şeyler bedava veriyor online da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

anladım bunu aldığında sadece klasik oyunu oynuyorsun. online oynayamıyorsun

hayır online oynanabilirsin sıkıntı yok

• Dish Out Pies in New GTA Online Pizza Deliveries

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)Rockstar Gamesyoutube
    Pizza This… is looking for fast drivers who possess the care and attention needed to deliver piping hot pizzas to hungry Los Santos residents. Start the new Pizza Delivery Odd Job in GTA Online by visiting any of three Pizza This… locations in Del Perro, Downtown Vinewood, or Mission Row and pilot the Pegassi Pizza Boy scooter to five different customers’ addresses within the time limit. The faster you complete a delivery, the hotter the pie will be, and you’ll receive a tip for your hustle.
    https://www.youtube.com/watch?v=nWUj1my-rsU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Ekim 2024; 22:32:27 >
  • New GTA Online Ludendorff Cemetery Survival

Things have taken a terrifying turn in the snowy hills of North Yankton. Halloween’s chilling influence has transformed Ludendorff Cemetery into a battleground against the undead. For the first time in GTA Online, return to North Yankton and confront a nightmarish array of foes — including ambling corpses, colossal juggernauts, and possessed animals — and banish these living dead back to the darkness in the new Ludendorff Cemetery Survival mode.
    https://www.youtube.com/watch?v=XDX66qVWCXs
  • GTA Online: Agents of Sabotage Coming December 10

Former FIB operative turned rogue agent Jodi Marshall has a serious grudge against her former handlers. She’s maintained backdoor access to the Bureau’s files and is not above exploiting this privileged information for personal gain. Take ownership of the Darnell Bros Garment Factory — where plans for some of Los Santos’ most legendary crimes have been hatched — and use it as a covert ops installation in GTA Online: Agents of Sabotage. Partner with Jodi, in addition to a familiar face, your first mate Pavel from The Cayo Perico Heist. Together, you’ll utilize the latest clandestine tech to zero in on some of the city’s preeminent scores in this thrilling new GTA Online update. Coming December 10 on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, and PC.
    https://www.youtube.com/watch?v=T3ZaWDcPiIo
  • GTA Online - Agents of Sabotage Out Now | PS5 & PS4 Games

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)PlayStationyoutube
    Former FIB operative turned rogue agent Jodi Marshall has a serious grudge against her former handlers. She’s maintained backdoor access to the Bureau’s files, and is not above exploiting this privileged information for personal gain. Take ownership of the Darnell Bros Garment Factory — where plans for some of Los Santos’ most legendary crimes have been hatched — and use it as a covert ops installation in GTA Online: Agents of Sabotage. Partner with Jodi, in addition to a familiar face, your first mate Pavel from The Cayo Perico Heist. Together, you’ll utilize the latest clandestine tech to zero in on some of the city’s preeminent scores in this thrilling new GTA Online update. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #gtaonline #grandtheftauto #gta5 #grandtheftautov Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=FZD_yAJg8uY
  • Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

Tahminen yarın %100'lerim. Online'da yardım lazım yoksa platin işi sıkıntıya girecek

• Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

Sıra online'da platine son 14 kupa.

• 220 TL ye düşmüş PS4 versiyonu var bende PS5 için almaya değer mi? akıcılığı nasıldır.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt

PS4 versiyonu varsa ücretsiz PS5 yükseltmesi veriyor olması lazım. Ben ücretsz indirmiştim. Bu arada Dual Sense ile oynamak çok daha eğlenceli. Benim için bayağı farklı bir tecrübe oldu oyunu tekrar PS5 versiyonunda oynamak.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

malesef hocam ikisini ayrı olarak görüyor. ücretsiz yok. 220 tl ile ps5 versiyonunu satıyor artık. önceden öyleydi sanırım değişmiş.

aldım ucuzken kenarda dursun diyerek. yükleyip kolu bir deneyeceğim bende

Anladım hocam. İyi yapmışsınız almakla. Benim en çok hoşuma giden adaptive trigger özelliği oldu. Ateş ederken, frene basarken falan tuş direnç gösteriyor. Bir de titreşimi de çok iyi olmuş. Toprak yolda farklı titriyor, tırtıklı yolda farklı.

oyunu hafta sonu deneyecektim, sırf meraktan bugün yükleyeceğim sanırım :) tuş dirençleri witcher 3 oyununda da var benim çok hoşuma gidiyor açıkcası. bunda nasıl yapmışlar hemen denemeliyim

PS5'i yeni aldım ben. PS4'ü elden çıkarmadan önce olduğu gibi PS5'e aktarmıştım. Haliyle GTA5 de tüm save dosyalarıyla aktarılmış oldu. Ama PS4 versiyonu olarak geldi tabi. PS5 yükseltmesini indirince hiç bitirdiğim oyunu açasım gelmiyor. En baştan tekrar başladım, bir daha bitiririm nasılsa diyorum :)

Benim o kadar vaktim olacağını sanmıyorum. Keşke olsa da bende bitirmeye oynasam. Benim amacım oyunda belirli bir yere kadar gelip gezmek dolaşmak vs. Ve online oynamak arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.