|
Bildirim
|
Bunun anlamı GTA VI'nın da çok daha gecikmesi demek. Yeni GTA V hakkında siz ne düşünüyorsunuz? X360, PS3, XONE, PS4, Xbox Series X ve PS5 platformlarını hepsinde olacak tek Rockstar oyunu.
|
RDR2 yeni çıktı daha, önümüzde önce yeni GTA, sonra da Max Payne veya RDR1 remastered var. RDR3 için önümüzde bir 10 sene rahat var.
|
bence harika olmuş. Yanlız gta 5 ve rockstara baya saydırıyoruz nerde gta 6 diye ama adamlar cidden zamanının çok ötesinde bir oyun yapmışlar. Bu oyun bugün yeni çıksa kimse kötü diyemez. Adamlar 10 yıl önce 2022 de bile inanılmaz gözüken bir oyuna imza atmışlar |
Allah belani versin rockstar Trevor reyizin oldugu videoyu eksilettin bana
Kizdigim sey gta vin 3 nesile evet koca koca 3 nesile yani 2006dan teee 2027ye kadar 20 21 yillik bir nesle satilmasi falan değil tamam satin kardes eyvAllah da Yav düzgün bi icerik koyun su oyuna artik millet hikaye dlcsi diye agliyor siz online da nasil millete para satarim diye osuruktan arabalara 2 3 milyon hicbir ise yaramaz tasinmazlara sadace görüntü olan teknelere ırtlara zırtlara en az 8 10 milyon fiyat koyuyorsunuz Hikaye dlcsi gelmedigi icin koca bir çöp bir de utanmadan 1 milyon vereceklermis ben oyunu hackledim zamaninda bir kac gunde 320 milyon dolara falan anca fulledim her seyi benim oynamadigim son 1 2 yilda yine bi o kadar bos pahali sey gelmistir |
Grand Theft Auto: Skyrim.
|
Gta5 gibi çizgi film vari , araç fiziklerinin berbat olduğu bir oyun neden bu kadar tuttu hayret ediyorum. ARtık suyunu çıkartmışlar ps6 yada çıkartsınlar aynı oyunu nasıl olsa bebeler oynuyor. Bizde zamanında oynadık sonra attık kenara 2013 de.
Gta 4 çok farklıydı devrim gibiydi o zaman 2007 de. |
elpdrno_046 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
elpdrno_046 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Umarım batarlar. |
Yıl 2027 GTA V PS6 için de çıkışı yapar artık
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 12 Haziran 2020; 3:9:42 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 12 Haziran 2020; 14:41:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 23 Kasım 2020; 3:3:12 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 12 Haziran 2020; 16:36:53 > |
|
|
|
|