Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
15.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 4, PS3'te çok iyiydi. Rahat rahat bitirmiştik.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Berbat bir açık dünya oyunu, tek kötü yönü optimizasyonu değil. Ben de PC'de bitirdim ama zorla resmen. Oyun bittikten sonra 10DK boyunca bile yapacak bir şey yok oyunda. Görevleri de berbat. Git şunu öldür Joe kaçıyor git öldür tek tük yaratıcılıktan nasibini almamış bir oyun. Haritası küçük, renk paleti soluk ve iğrenç. Daha sayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 14 Haziran 2020; 22:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, hiç katılmıyorum. GTA 4'ün de, GTA 5'in hikayesi çok iyiydi. Hocam siz bu GTA ana konusunu niye açtınız ki? Galiba oyunu sevmiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Berbat bir açık dünya oyunu, tek kötü yönü optimizasyonu değil. Ben de PC'de bitirdim ama zorla resmen. Oyun bittikten sonra 10DK boyunca bile yapacak bir şey yok oyunda. Görevleri de berbat. Git şunu öldür Joe kaçıyor git öldür tek tük yaratıcılıktan nasibini almamış bir oyun. Haritası küçük, renk paleti soluk ve iğrenç. Daha sayayım mı?
    İlk çıkan Mafia oyununda GTA’ya nazaran yapılacak hiçbir şey yoktu. Başarısı ortada. Mafia 2 de aynı şekilde.
    V’de online olmasa yalan olurdu ve 2 nesli bile göremezdi.
    IV, araç fizikleri olsun, senaryosu ve müzikleriyle katlıyor resmen.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Mafia açık dünya oyunu değil. Hikaye tabanlı aksiyon oyunu. GTA ile Mafia'yı karşılaştırmanız arcade bir yarış oyunu ile simülasyon bir yarış oyununu karşılaştırmak gibi bir şey. Araç fizikleri iyi diyelim hadi, senaryoya ve müziklere de iyi diyelim. Geri kalan kısımlar berbat. Multisi de öyle. Silah dışında bir şeye para harcanamayan sözde bir "açık dünya" oyununu savunuyor musunuz cidden😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 15 Haziran 2020; 0:32:32 >
    Hocam GTA benim en sevdiğim oyun serilerinden biridir, sadece IV'ü sevmiyorum. Neden sevmediğimi de açıkladım zaten, katılırsınız veya katılmazsınız o sizin inisiyatifinizde ancak bunlar benim şahsi görüşlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 23 Kasım 2020; 3:14:17 >
  • GTA 4 senaryo açısından en beğenilen oyunlardan biridir. Bunu bilmeniz gerekirdi. Niko Bellic reyiz... GTA 5'te de Trevor.
    Hocam deminki ve bu konudaki GTA IV ile ilgili mesajlarımı doğru dürüst okumanızı öneriyorum. Hikâyesi iyi demiştim zaten. Bir şeyi körü körüne savunmayın.

• GTA 4 için "GTA serisinin en rezil oyunlarından biri" demişsin. Niko Bellic'in olduğu oyuna.
    E öyle. Sen seviyorsun diye el kadar haritalı, PS3 zamanında çıkmasına rağmen gri renk paletine sahip olan, tek tük sıkıcı görevleri olan, berbat optimizasyonu olan, senaryodan sonra yapılacak bir şey bulunmayan ve açık dünya olmasına rağmen paranın sadece silaha harcanabildiği rezil bir oyunu başyapıt mı ilan edelim? Sayayım mı daha? Niko da Niko. Oyun berbat bir deneyim yaşatıyorsa ne yapayım ben o oyunun senaryosunu da Nikosunu da? Güldürme beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 15 Haziran 2020; 2:25:31 >
  • arkadaş gta4’ü beğenmemiş bende 5’i beğenmedim mesela çok çocukça geliyor bana

Serinin en sevdiğim oyunu vice city

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Almayın ben şahsen almam tekrardan isterse 8k olsun 7 yil oldu yetmedi mi somurdukleri ben ps5 de gta6 yi beklerken gta5 aynen devam ediyor ps6 ya da gta5 devam etsin hic bitmesin gta5 koskoca firmasin yeni oyunu cikarmiyorsun gta5 hic oynamayan alir da oynayan biri bir daha aynısını alan kusura bakmayin enayilik den baska birsey degil

Alıntıları Göster
    Oyun PS4 de olana ücretsiz zaten de indirip oynamam. Mevcut nesli yeni GTA yapmadan geçir olmadı bir dahaki nesle uyarla. Rezillik...

• Benim favorim de San Andreas, Vice City'i de çok severim birçok kez bitirdim.

• Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümünün tanıtım videosunun çıkışından bugüne, Rockstar Games'ten oyunla ilgili hiçbir resmi bilgi gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 16 Haziran 2020; 19:48:44 >
  • Rockstar düzgün bir oyun çıkarman yıllarını alıyor, 10 yılda bir oyun çıkartacağına hiç çıkartma. Kepenk kapat da kurtulalım senin gibi bir kan emiciden. Naughty Dog 1 R* 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Haziran 2020; 21:35:39 >
  • Bunum yerine gta 6 duyurulsa nasil olurdu

• Ortaya atılan bir iddiaya göre, yeni GTA V'te Liberty City de olacak. Yabancı forumlarda ortaya atılan bu teori çok konuşulmaya başlandı. Rockstar Games'ten bu iddiaya doğrulama veya yalanlama gelmedi. Eğer doğru olursa, yeni nesilde bambaşka bir GTA V görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 23 Kasım 2020; 3:17:14 >
  • Gta5 gibi çizgi film vari , araç fiziklerinin berbat olduğu bir oyun neden bu kadar tuttu hayret ediyorum. ARtık suyunu çıkartmışlar ps6 yada çıkartsınlar aynı oyunu nasıl olsa bebeler oynuyor. Bizde zamanında oynadık sonra attık kenara 2013 de.

Gta 4 çok farklıydı devrim gibiydi o zaman 2007 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0145B01C9

Gta5 gibi çizgi film vari , araç fiziklerinin berbat olduğu bir oyun neden bu kadar tuttu hayret ediyorum. ARtık suyunu çıkartmışlar ps6 yada çıkartsınlar aynı oyunu nasıl olsa bebeler oynuyor. Bizde zamanında oynadık sonra attık kenara 2013 de.

Gta 4 çok farklıydı devrim gibiydi o zaman 2007 de.
    Online tarafı baya ilgi gördü. Zaten oyunları ayakta tutan hep online oluyor. Yoksa 3 karakterin 2’si çöp. Biri çakma San Andreas karakteri, diğeri sorunlu çocukları ve karısıyla yaşamaya çalışan değişik bir karakter.
    2008 yapımı oyunla 2013 yapımı oyun arasında tabii ki kalite farkı olur. Ancak Gta IV’deki özeni V’de göremedim. Zamanın şartlarını en iyi şekilde değerlendirmişler 2008 yılında.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.