Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
7
Favori
15.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online will be available digitally on March 15 through the PlayStation 5 console store and the Microsoft Store — with pre-purchase and pre-load beginning on March 8 — and physical releases coming in April. Stay tuned for more details.''

Bu gece önsipariş açılıyor pre load la birlikte tahminim 550-600 bandında olur. Fiziksel sürüm Nisanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 7 Mart 2022; 18:25:51 >
  • AktifProje kullanıcısına yanıt

Online sadece ilk 3 ay ücretsiz olacak sonrasında oynamaya devam etmek isteyenler ücret ödeyecek diye biliyorum.

• reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oyle dusunuyordum ama bazilarida diyor ki eger ilk 3 ay kutuphaneye eklersen ucretsiz olarak oynamaya devam edebileceksin. Klasik R*. En son yayinladiklari blog postta ne fiyat var ne dogru durust detay. Sacma sapan seyler anlatiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

20 senelik oyunların enkaz durumdaki remaster sürümüne 500 lira fiyat çeken şirket, GTA5 için 1000 lira yaparsa şaşırmam.

• 109 lira hayirli olsun.

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu Ps5 de Online oynamak için tekrarmı ödeme yapacağız, şunun için soruyorum. Ortak GTAV oyun almıştım. Tr hesaptan. Ben onu usa hesabımda oynuyordum. Online oynamak için hangi hesaptan ödeme yapmam gerekiyor kafa karıştı? Bir hesaptan GTA V Ps5 versiyonunu alırsam Ps5 de olan usa hesabımdan oynayabilirmiyim, 🤪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 8 Mart 2022; 6:59:46 >
  • Düşünmeden ön sipariş. Beklenilen fiyatında baya altında oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk defa GTA yı 60 FPS 4K oynayacağım için heyecanlıyım:) Nerdeyse 10 yıllık oyun ama nasıl bir oyun yaptılarsa 10 yıl sonra bile heyecanla bekletiyor kendini..

• Link yok mu yahu ön sipariş için.

Bir türlü bulamadım Store üzerinden.

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt

Hocam oyun sadece konsol üzerinden görünüyor. PlayStation Store kısmında ön siparişler bölümüne gelin göreceksiniz.

• PS4’te sahip olanlar için ücretsiz olmayacak mıydı?

• Hocam GTA online şuan ücretsiz fakat sadece 3 ay süresi var. 3 ay sonra fiyat 439 TL olacak ve oynamak için oyunu satın almanız gerekecek..

• Xbox Store

-Online sürüm - 109tl

-Hikaye + Online - 219tl

PS5 Store

-Online sürüm - Ücretsiz

-Hikaye + Online - 109tl

Garip bir fiyatlama olmuş.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, teşekkür ederim. Benim aklımda story modu da ücretsiz olacak diye kalmış. Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) 

• aslında dahada ucuz ama bizdeki kur yüzünden 109 TL .9 dolar sanırım yurtdışı psnlerde

• console-master kullanıcısına yanıt

ABD 10 dolar diye gördüm, 145 tl ediyor.

Oyun 87 GB yer kaplıyor bilginiz olsun.

• Storede oyun gozukmuyor siz nerden aldiniz hocam? Ne tr nede us psn de oyun yok..

• şunun bir cevabını bulamadım oyunu daha önce almış mevcut kitle ps5 ucretsız upgrade ilemi geçiçek

sanırım olmıcak ındırımde 2 hafta önce 65 ten almıstım neysekı bı 110 tl bayılcaz nedıyelım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 8 Mart 2022; 11:34:40 >
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    Hayır ps5 te online ücretsiz kütüphaneye ekle devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Yükseltme yok online bedava story istiyorsan 109 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.