Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
15.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hikaye aynı. Her şeyiyle aynı oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kuzen soruyor, diyelim ki gta5 online aldi xbox a ve oynamaya basladi rockstar a ayriyeten parami ödeyecek online icin ?

• Online 87 gb gözüküyor ana oyun kaç gb acaba?

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

87 GB.

-----

PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Grand Theft Auto V (PS5) ▶️ Download Size : 86.837 GB (Version : 01.001.000) 🟩 Pre-Load : March 8 🟫 Launch : March 15 🟨 #PS5 #GTAV 🟧 @RockstarGames”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1500833008907177986?s=20&t=utgwfLsgbIViySC3q375Vw
  • Kredi kartımı kabul etmiyor. Halbuki aynı kart ile 1 ay kadar önce dying light2 almıştım.
    Böyle sorun yaşayan var mı?

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt
    Online + story 86 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu 109 TL'lik fiyat ön sipariş fiyatı mı? Ayın kaçına kadar geçerli?

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Kuzenim sadece online aldı xboxda orda da 86 gb indirdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    15 hazirana kadar

• Kreuger kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor 2 sürüm iniyor 219 TL olanı alırsan Direk story giriyor tekrar indirmiyorsun

• ps5 online'dan girenler ps4'den girenler ile online oynayabilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tberkkk -- 10 Mart 2022; 14:0:57 >
  • tberkkk T kullanıcısına yanıt

Hayır, oynayamayacak. Ps4 Ps5 arası crossplatform yok malesef.

Ancak Ps5’te kurulu olan Ps4 versiyonunu açarak o şekilde oynanabilir.

• ya insan bir gameplay videosu çıkarır nasıl bir firmadır bu rockstar? bir görseydik geliştirmeleri

• console-master kullanıcısına yanıt

bence bu iste bir bit yenigi var video yok oyun ici resmi yok heralda milleti öpecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 10 Mart 2022; 15:28:6 >
  • Galiba öpüleceğiz muck muck, video yok sadece 3 tane ekran görüntüsü var ok de tam anlaşılmıyor ki 100 lira çöpe gitmez umarım, dualsense ve RT hatırına aldım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 10 Mart 2022; 16:42:55 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

ben gta 5 i çok az oynadım ve bitirmedim. 60 fps ve rt li iyi olur para çöpe gitmez bence ama bir video gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 10 Mart 2022; 16:46:5 >
  • console-master kullanıcısına yanıt

60 FPS için bile alınır. Ama mantıken bedava yükseltmemiz lazımdı. Her nesil GTA 5 alıyoruz ve çok saçma oluyor. Oyuncular zaten oyunu satın alarak ve oynayarak hakkını veriyor. Aktif bir oyun. Yükseltmeyi ücretsiz yapmak senin görevin.

Bu olayın tek bir avantajı var ki o da şu; GTA 5'e hiç sahip olmayanlar 109 TL vererek PS5 versiyonuna ömür boyu sahip oluyor. Yükseltme değil de, oyunun satın alma ücreti 109 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Mart 2022; 17:5:49 >
  • Hala oyun içinden hiç bir görüntü yok. Şimdiden oyunu alanlar oyun çıkar çıkmaz şikayet etmeye başlamaz umarım.

• Oyunu almak istiyorum gel gelelim hem trilogy remastered rezilliği hem de bu oyunla alakalı hala bir video yayınlanmamış olması beni de tereddüte itiyor. Öte yandan çıkışından sonra fiyatına bir bindirim gelir mi onun da belirsizliği var.

Umarım çıkışından önce yenilikleri içeren bir video falan yayınlama zahmetine girerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Oyunu almak istiyorum gel gelelim hem trilogy remastered rezilliği hem de bu oyunla alakalı hala bir video yayınlanmamış olması beni de tereddüte itiyor. Öte yandan çıkışından sonra fiyatına bir bindirim gelir mi onun da belirsizliği var.

Umarım çıkışından önce yenilikleri içeren bir video falan yayınlama zahmetine girerler.

Remasteredı yapan Rockstar değil, gta v remastered ve gta 6 yapıyor onlar. Groove street adı altında farklı bir alt firmaya yaptırdılar remastered ı ve güncellemeler ile o oyunlarda düzeldi.

Nette karşılaştırma görselleri var pc 4k + ultra hali ile. Onlardan çok daha iyi ve pc sürümünde olmayan teknolojileri barındırıyor.

Ön sipariş ver geç, beklediğin kabahat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.