Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
7
Favori
15.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ray Tracing tamamen yalan. Binalarda gerçek yansıma yok. Karakter görünmüyor bile camda.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Ps4'te görüntü resimlerdeki gibi değil. Kim yaptıysa bu karşılaştırmayı abartmak için yapmış. Ssili havada alınan bir ekran görüntüsü..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Digital foundry guzel bir video cekecektir eminim. Onları bekleyeceğim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Standart ps4 alinan görüntü 2014 yilinda cekmistim.

Paylaşılan resimler cok abartili ps4 te boyle degil bu oyun

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Akıcılık olarak iyi performans modunda oynadım ama grafik de pek de fark yok çok az vardır yani ooo ne yapmışlar adamlar diyemedim ne zaman konsola göre oyun çıkar o zaman güzel oyun olur oda GTA 6 çıktığında farkını görürüz

• Rt ayarlar da var ama oyun içinde yok 😂

• PS4’ten 5’e fark muazzam ancak PC’den PS5’e geçtiyseniz, yansımalar haricinde çok da mükemmel bir fark yok. PC’deki 4K Ultra ayarlara belli başlı yerlerde RT yansımalar eklemişler.

• Yeni şeyler yapmayı geç oyunu bozmuşlar. Online da yatta helikoptere bomba koyup patlattım gökten kafama 3 tane yeni helikopter düştü. Patlayan helikopterin enkazı gökte asılı duruyor.

Aynı oyunu $10 a kaktırdılar biz de gidip aldık

• https://www.youtube.com/watch?v=bAmxtlPKdzA&feature=youtu.be

Sahte yansıma var diye 8 yıl önce Watch Dogs ile ne dalga geçilmişti. Yıl 2022 olmuş sözde RT eklemişsin, yansımaların haline bak.

• Güzel olmuş bence. Özellikle akşamları daha güzel görünüyor. 60fps ile oyun sonunda zincirlerinden kurtulmuş gibi.

• Gayet başarılı buldum. Sevdiğimiz oyunun grafik kalitesi/renkleri/fps’i iyileştirilmiş hali.
    Trafikteki birkaç aracı yenilemeye uğraşsalarmış bütün dünya yine konuşurmuş da neyse. Ben memnunum.

Kesinlikle Performance RT modunu tavsiye ederim. Daha gerçekçi görüntü/renkler elde ediliyor. Bir süre PertRT oynadıktan sonra performance moduna dönemiyorsunuz zaten. Gerek de yok dönmeye.

Darısı RSR2’ye diyelim.

• PS4 Remastered trailer'da gösterdikleri ama bi türlü sunamadıkları o trafik yoğunluğu ve insan kalabalığını bu sefer PS5'te gerçekleştirmişler mi? Birkaç videoya baktım ama hâlâ aynı gibi :)

• Ps4 sürümü ile baya fark var. Fideltiy mode pc sürümü dahil bir tık üzerinde olmuş. Keşke bu modda 60 FPS olsaydı. Kaplamalar, çözünürlük, uzak çizim çok kalite duruyor.

Performans + Rt modu hiç beğenmedim. Baya bulanıklaşıyor oyun ama her türlü eski sürüme göre iyi, ben tercih etmem bu modu ama.

Performans modu ise fidelity mod ile beraber diğer favorim. 2K dan upscale edilmiş muhtemelen ve akıcılık güzel. Fidelity mod ile perf mod arasında gidip geliyorum sürekli.

Bazı arkadaşlar sanırım xbox da oynamış ve fps düşüyor yazmışlar, ps de hiç fps düşmesine rastlamadım. Denk mi gelmedi yine xbox a özel bi sorun mu bilmiyorum.

Loadingler baya kısalmış, online mod da performans modu şahane fark yaratıyor. Uçurumlar yok ama benim gibi serinin fanlarını mutlu eder diye düşünüyorum.

Ps4 deki tırtıklar ve düşük çözünürlük ve 30 fps den sonra ilaç gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Mart 2022; 8:21:28 >

• Pc deki modcularin yarısı kadar dahi grafik iyileştirmesi yapamamışlar gibi geldi bana. Belki de gta 6 ya daha çok odaklandıklarından bununla fazla vakit geçirmek istememiş de olabilirler. 🙂

• Yeterli düzey bir güncelleme almış diyebilirim. Nihayetinde bu bir güncelleme Remake değil. Olması gerektiği kadar eklemeler yapmışlar. Cyberpunk 2077 yeni bitirdim, çok da keyif aldım ama oradaki şehirden buraya geçince Rockstar Games kalitesini yine idrak ediyorsunuz. 2013 yapımı oyunda sunulan şehir dünyasının yanına bile yaklaşan hala kimse yok. Sene 2022. Gelsin şu yeni Gta da oyun dünyasının kalitesi yine artsın.

• PC-PS5 karşılaştırması var mı? PS4 ile karşılaştırmak hata olur PS4 medium ayarlarda falan açıyordur oyunu en fazla

• PC ye gelicek mi acaba?

• bence harika olmuş. Yanlız gta 5 ve rockstara baya saydırıyoruz nerde gta 6 diye ama adamlar cidden zamanının çok ötesinde bir oyun yapmışlar. Bu oyun bugün yeni çıksa kimse kötü diyemez. Adamlar 10 yıl önce 2022 de bile inanılmaz gözüken bir oyuna imza atmışlar

• console-master kullanıcısına yanıt

GTA 6 nasıl olacak ALLAH bilir sabırsızlıkla bekliyorum

• Adamlar gerçekten de çağın ötesinde bir oyun yapmış ya helal olsun. Hala gideri var mükemmel olmuş

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.