Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: XXXSniperXXX , XXXSniperXXX Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
7
Favori
15.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aceleye gerek yok bence online ücretsiz olanı denersin ona göre karar verirsin

Hazirana kadar aynı fiyat zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce ps4 pro da oynamıştım grafik harici beğenmiştim. şimdi ps5 te dualsense desteğiyle 4k da oynamak için 109 tl para bile değil. akşamı bekliyoruz bakalım

• Ps4 ve Ps5 karşılaştırması.

• PlayStation 5 4K 60 FPS oynanış videosu

• GT_55 kullanıcısına yanıt

baya iyi akşam akarım

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Açıldı mı oyun tr için?

• fasakasa kullanıcısına yanıt

hayır yeni zelanda da açıldı ordan bu videolar.

bu gece 12 de açılacak bize

• Teşekkürler,gayet iyi gözüküyor.

Ben önce online seçeceğini indirmiştim sonra oyunu da aldım,silip tekrar indirmeme gerek var mı acaba?

• ara sahnelere sadece ışıklandırma yapmışlar. ama oyun içinde muazzam fark var.

• Dikkat edilmesi gereken iki hususu paylaşmak istiyorum;

1- Ps4 hesabınızı bir noktada Pc’ye geçirdiyseniz, Ps5’te Gta Online’a sıfırdan başlıyorsunuz.
    Karakterinizi Ps4’te kasmış da olsanız, yıllardır Ps4’te oynuyor da olsanız, bir kere o karakteri/hesabı Pc’ye geçirdiyseniz Ps5’te Online’a sıfırdan başlıyorsunuz.

2- Ps4 Online karakterinizi Ps5’e geçirince Ps4’teki karakteriniz sıfırlanıyor. Hem Ps5’te, hem de arada Ps4’te oynarım diyemiyorsunuz malesef.

• Oyunu kuzenimin series x inde perfermans ve diğer modlarda oynadık ilk izlenimlerim 25-30 fps gibi takılıyor ve öyle ahım şahımda bir iyileştirme yok hatta ilk çıkan gta 5 online bundan daha akıcı idi ,,,aynen tahmin ettiğim gibi rockstar da sıçtı keriz avına başladılar,,,oyunu erken oynamak isteyenler konumu yeni zelanda yapıp oynayabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 14 Mart 2022; 19:21:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Performans modunda 60’ın altına düşebiliyor, test edilmiş rakam olarak değil ama hissedilenin 50 gibi olduğu yerler var deniliyor.
    (Edit: ben fps düşüş hissiyatı yaşamadım)

Motion Blur kapatılamıyor. Üzücü ama gerçek. Bu rahatsızlık hissettirebiliyor, yavaşlık hissi de verebiliyor. Umarım ileride kapatılabilir.
    (Edit: motion blur ile ilgili özellikle belirtilmesi gereken bir sıkıntı yaşamadım. Performance RT modunda epey az hissediliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 15 Mart 2022; 5:33:32 >
  • Rockstar güzel iş çıkarmış

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir güncelleme şart yoksa bu haliyle oynanmaz, yani hiç yeni nesile yakışmayan bir ürün olmuş fakat ilerde patch çıkarsa düzeltilirse zaten gta5 in kalitesi malum oynanır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Performans modunu deneyen arkadaslar degerlendirme yapin 60fps nasil olmus? 60fps modunda iyilestirmeler nasil duruyor?

• 2 dk sonra açılacak.

• Valla hafif görsel iyileştirmeler dışında bir şey farklı gelmedi bana.

Dualsense desen yürürken hiç bir farkı yok eski sürümle. Sadece araba kullanırken biraz hissettiriyor tetikler gaz-fren yaparken sertleşiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.