< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Mart 2022; 11:48:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (7. sayfa)
-
-
PS5 üzerinden mağazaya girince çıkıyor.
-
hayır ücretsiz upgrade yok. alacaksın tekrardan 109 tl.
-
ben oynadım ama öle çok az iyi oldu 4k ve 60 fps akarız gta 5 imize.
-
İyi fiyat, kardeşlikle çok uyguna geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler hocam aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kaptım. 109 tl ye Gta5 4k ve 60 fps olarak kaçmaz.
yabancı forumlarda online için
3 ay bedava sonra paralı dıyen var
.3 ay içinde kütüphaneye eklersen hep bedava diyen var
ama ilki daha mantıklı geldi onun için garantiye almak için oyunu almak daha mantıklı duruyor 3 ay sonra fiyat isterse 109 tl çok ararız
-
Arkadaşlar, PS5'e ilk kez GTA V PS5 sürümünü aldım. Daha önce PS4 sürümünü falan oynamadım, PC sürümünü oynuyordum.
109 TL diyor, bu çok ucuz bence, PS4 sürümü 320 TL?
PS4 sürümünü almam falan gerekmiyor di mi? Bu işte bi' iş var? 109 TL'ye Story Mode + Online Mode = PS5 aldım di mi?
-
Aynen öyle. Gayet uygun bir fiyat çıkarmış rockstar bu sefer ama kampanyalı fiyat bu.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764DArkadaşlar, PS5'e ilk kez GTA V PS5 sürümünü aldım. Daha önce PS4 sürümünü falan oynamadım, PC sürümünü oynuyordum.
109 TL diyor, bu çok ucuz bence, PS4 sürümü 320 TL?
PS4 sürümünü almam falan gerekmiyor di mi? Bu işte bi' iş var? 109 TL'ye Story Mode + Online Mode = PS5 aldım di mi?
3 ay sonra 439 tl e satışa devam edilecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler!
İyiymiş valla bu. 2015'ten beridir PC'de 2000+ saat GTA V oynadım hilesiz, hurdasız, modsuz. Almadığım araç, iş yeri, ev kalmadı. Deli gibi param var ama gel gör ki oynamak keyifsiz hileci + toxic kitle yüzünden.
Görev yapmak istesen, adam bulamıyorsun. PC'de oynayan herkes rp modlarda takılıyor. Orj. online oynayan yok. Onayanların yarısı da hileci.
Ben artık fresh bir restart yapmak istiyorum PS5 sürüm ile. Story mode'u usul usul bitirip, gereksiz harcama yapmadan, görevler yaparak kaliteli PlayStation community'si ile oynamak istiyorum GTA 6'yı görünceye kadar.
Bu fiyatlandırma da ayrıca harika oldu. Çok mutluyum.
-
PSN Linki atarmisiniz? Ben bulamadim PS5 sürümünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 8 Mart 2022; 19:50:5 >
Link yok, PS5 üzerinden mağazaya girince çıkıyor sadece.
-
Araplara denk gelmediğin sürece herşey yolunda. Ps de çok fazla arap var yada server seni onlarla denk getiriyor. Haricinde herşey keyifli.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764DTeşekkürler!
İyiymiş valla bu. 2015'ten beridir PC'de 2000+ saat GTA V oynadım hilesiz, hurdasız, modsuz. Almadığım araç, iş yeri, ev kalmadı. Deli gibi param var ama gel gör ki oynamak keyifsiz hileci + toxic kitle yüzünden.
Görev yapmak istesen, adam bulamıyorsun. PC'de oynayan herkes rp modlarda takılıyor. Orj. online oynayan yok. Onayanların yarısı da hileci.
Ben artık fresh bir restart yapmak istiyorum PS5 sürüm ile. Story mode'u usul usul bitirip, gereksiz harcama yapmadan, görevler yaparak kaliteli PlayStation community'si ile oynamak istiyorum GTA 6'yı görünceye kadar.
Bu fiyatlandırma da ayrıca harika oldu. Çok mutluyum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
109₺ sipariş verdim ve indiriyor şu an. 15 Martta mı PS5 modu aktif olacak?
Evet, öyleymiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat hakkında kafa karışıklığı yaşayanlar olmuş.
Arkadaşlar bu fiyat (online’ın ücretsiz oluşu ve tam sürümün indirimli oluşu) Playstation’a özel. Ps ile Rockstar arasındaki anlaşma nedeniyle bu şekilde (exclusive deal).
Konsol çıktığından beri ayrı bir online versiyonunun geleceği ve bu online versiyonun sadece Playstation’a ücretsiz olacağı belliydi, 2020’den beri açıklandı, ertelene ertelene bu tarihe kadar geldi. (Muhtemelen konsol tedariğindeki güçlükler ve Playstation’a çıkan diğer oyunların çıkış tarihleri ile ilgili ayarlamalar sebebiyle olduğunu düşünüyorum)
Şuanda ücretsiz olan online versiyonu için 3 aydan sonra ücret mi isteyecekler kısmında da karışıklık yaşayanlar olmuş.
Hayır, 3 ay içinde alanlardan 3 aydan sonra ücret istenmeyecek.
Henüz konsol almadıkladı/alamadıkları için online versiyonu 3 ay ücretsiz olarak edinemeyenler, bu 3 aylık süreden sonra online versiyonuna sahip olmak isterlerse ücret ödeyerek sahip olabilecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ps5 versiyonunda başlarsak ana hikayeye tüm thropyler sıfırlanıyor mu?
-
Acaba hikaye 0 dan mı başlayacak.
Ayrıca genişletilmiş senaryo olacak mı?
Umarım aynısı değildir.
PS5’in trophy’leri sıfırdan başlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X