Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
15.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident evil 4'ten sonra her konsola çıkan oyun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 13 Haziran 2020; 11:14:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıksın abi alan alsın salla
  • Bu da demek oluyor ki Gta 6, ps 6 ile birlikte gelecek.

• Pc deki mod yüklenmiş gta V i iteleyecekler millete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Aynen, ben de PS3'te bitirmiştim. PS4'e de aldım ama iyi ki PS4'te bitirmemişim. Şimdi PS5'te tekrar bitirmek için sebep doğdu.
    Bu PS de oynayacak oyun bulunmuyor mu? Bir oyunu 3 nesilede almak ilginç..
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Sana laf mı düşer? Keyfimin kahyası mısın? PS5 geriye uyumlu zaten. Tekrar almayacağız. İlla seni bloklayayım mı? Neden ısrarla alıntı yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Sana laf mı düşer? Keyfimin kahyası mısın? PS5 geriye uyumlu zaten. Tekrar almayacağız. İlla seni bloklayayım mı? Neden ısrarla alıntı yapıyorsun?
    Sen ne yaparsan yap, umrumda değil.. ilk mesajımda firmaların yaptığı bu tür saçma hareketlerinin kaynağının oyuncular olduğunu belirtmiştim.. Tabi tahammülsüz olduğun için sildirmişsin hemen.. Bu tahammülsüzlükle 18k mesaj atacak kadar nasıl durabildin bu forumda ilginç..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Blokladım. Bir daha alıntılayamayacaksın.

• Oyun dünyasının en büyük markası, yüzbinlerce kişi sadece steam de oynuyor konsolu saymıyorum zaten. Güzel bi girişim bende oynamaya devam ederim. 4k 60 fps olursa şahane olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan baydın artık. 3 nesil aynı oyun yeter bee.

• ECBalaban kullanıcısına yanıt
    Harbiden haklısın. Şimdi millet paso alacak PS5'e bu oyunu oturdukları yerden para kazanacaklar, GTA VI'yı da bekletirler bu süre zarfında.

• Acaba Ray Tracing desteği mi getirecekler oyuna. Yoksa gelmesinin pek bir anlamı yok gibi. Halihazırda Pc de de remastered versiyonu var mesela, remastered ın remasteredını mı yapıyorlar

R* cidden Gta 5 in başarısından sonra hafiften bir kafayı sıyırdı gibi
  • Grand Theft Auto V'in PS5 Sürümü 2021'in İkinci Yarısında Çıkış Yapacak

• Arkadaş herkes bıkmadı mi yanılmıyorsam 2013 yılında çıktı gta5 ps3 ps4 simdide aynı oyun ps5 çıkacak ve bunu alanlar olacak mi arkadaş gta6 yi cikarsana ps5 e ya 7 yil oldu çıkalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ECBalaban

Ulan baydın artık. 3 nesil aynı oyun yeter bee.
    Almayın ben şahsen almam tekrardan isterse 8k olsun 7 yil oldu yetmedi mi somurdukleri ben ps5 de gta6 yi beklerken gta5 aynen devam ediyor ps6 ya da gta5 devam etsin hic bitmesin gta5 koskoca firmasin yeni oyunu cikarmiyorsun gta5 hic oynamayan alir da oynayan biri bir daha aynısını alan kusura bakmayin enayilik den baska birsey degil

• Senaryosu en rezil olan oyun maalesef 3 nesildir var. Bari GTA IV yapsalardı.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    O oyun PC'de 1000 tane yamaya rağmen doğru dürüst çalışmıyor bir de PS5'e mi yapacaklar. Ayrıca o oyun GTA serisinin en rezil oyunlarından biri. Harita el kadar, açık dünya olmasına rağmen oyunda bisiklet bile yok. Senaryo fena değil ama onun dışında oyunu nerden tutsan elinde kalıyor. Oyunu bitirdikten sonra tonla paran oluyor ama parayı silah dışında bir şeye harcıyamıyorsun bak sen şu işe ya😂😂 Açık dünya bir oyunun senaryosunu bitirdikten sonra yapacak bir şeyin kalmaması rezaletin daniskasıdır. Bak mesela San Andreas'a, 16 senelik oyun ama simdi bile açıp oynarım yapacak bir şeyler bulurum. Renk paleti gri-siyah olan GTA IV'ten başka ne beklenirdi ki zaten😂 PS5'e GTA San Andeas Remake gelse GTA V'ten de IV'ten de güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 14 Haziran 2020; 18:46:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.