Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.840
Cevap
124
Favori
128.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim2024

Hocam lütfen bana umut vermeyin.2.fragmanla ilgilitüm umutlarımın herbirini tek tek kaybettim.Sadece 2 umudum kaldı onlardan biri 2.fragmanın bu ay geleceği ve bir diğeri de oyunun 2025’de çıkacağı 

Bende inanıyorum bu ay artık gelecek o fragman.Bu ay gelmezse oyunun 2026 yılına erteleneceğini düşüneceğim.

• Fransız bir gazetecinin iddiasına göre GTA 6 Trailer 2'nin (neredeyse) hazır olduğu ve Rockstar'ın büyük bir iletişim aşamasına hazırlandığı belirtiliyor.

alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagress -- 7 Aralık 2024; 17:49:2 >
  • Bu ay sonuna kadar gelmezse zaten 2025 de çıkma ihtimali sıfırlanır.

• Devrim2024 kullanıcısına yanıt

Üstat 2026 da çıkmaz da 2025 Aralık 27de çıkar belki 😁😁

en kötü ihtimalle 2026 kasım

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

bende hocam

• Rockstar’ın instagram’da ki gta online gönderisinin altına birisi bu artık trollemekten öte zorbalık tarzı bir şey yazmış.Bir diğeri de bu noktadan sonra artık gta 6’yı istemiyorum yazmış.Gerçekten de artık çok sinir bozucu olmaya başladılar.Tamam oyun sektörünün en büyüğü sensin ve bir sonra ki oyunun rekorlar üstüne rekorlar kıracak ancak hayranlarına da bunu yapmak bana çok saygısızca geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 7 Aralık 2024; 19:11:13 >
  • Bu arada hocalarım,gta 6 çıktığında online’ı birlikte oynayalım mı ne yapalım

• Bu daha pc'ye çıkacak da Türkçe yama gelecek de ölme eşşeğim ölme!
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Eski günler ve o heyecan güzeldi ya. Umarım Gta 6 çıktığında da aynı heyecanı yaşayabiliriz. Böyle durumlarda yanında aynı heyecanı ve merakı taşıyan bir arkadaşının olması önemli. Benim neredeyse hergün gta 6 muhabbeti yaptığım bi arkadaşım var. Gta 5i de onunla oynamıştık ilk.

• Yine bi takım görseller yapılmış. Fake falan ama bazı karelere resmi ss deseler inanırım. O derece oyuna sadık ve abartı olmayan gerçekçi görüntüler.

• Bunların fake olduğu baya belli ama
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

Keşke benimde öyle bir arkadaşım olsa

• Eğer ki bir ertelenme durumu söz konusu olmaz ise 17 Aralık’ta gta 6’nın 2.fragmanı gelecek.Eğer gelmezse hesabımı sileceğim.Aha da buraya yazıyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 8 Aralık 2024; 19:43:40 >
  • Devrim2024 kullanıcısına yanıt

Daha ilk fragman yakın dönemde paylaşılmıştı ikinci fragman için en az bir sene daha var üstat

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim2024

Eğer ki bir ertelenme durumu söz konusu olmaz ise 17 Aralık’ta gta 6’nın 2.fragmanı gelecek.Eğer gelmezse hesabımı sileceğim.Aha da buraya yazıyorum  

bu bilgiyi edinburg’da yaşayan kuzenimin rockstar’da güvenlik olarak çalışan arkadaşından aldım.Şaka şakaGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

Gta 6’nın ertelenmediği senaryoyu düşünürsek bence bu ay öyle ya da böyle 2.fragman gelmeli.Eğer bu ay gta 6’nın 2.fragman gelecekse bu da 17 Aralık olma ihtimali çok yüksek.gePeki ama neden 17 Aralık neden 18 ya da 19 ya da 11-12-13 aralık tarihlerinde düşünmüyorum? Bunun sebebi gta 5’in ve rdr2’nin 1.fragmanı ve 2.fragmanının aynı günlerde yayınlanması.Böyle yapmalarının nedenini bilmiyorum ancak aynı şeyi gta 6’da da yapacaklarsa bu,salı günü oluyor.Şimdi bu ayın geriye kalan salı günleri şu şekilde:

10 aralık,

17 aralık,

24 aralık ve

31 aralık.

10 aralıkta gta online’a gelecek güncellemin fragmanını tekrar paylaşacakları için bu tarihte gelmesi pek mümkün değil.

31 aralıkta gelmemesini düşünmemin nedeni ertesi günün resmi tatil olması.

geriye 17 ve 24 aralık kalıyor.Rockstar geçen sene gta 6’nın ilk fragmanını yayınladıktan 1 hafta sonra gta online’a gelen güncellemin fragmanını yayınladı ve bu fragman şuana kadar ki en çok izlenen gta online fragmanı oldu.Bu sefer tam tersini yaparak gta online’a gelecek güncellemenin fragmanından 1 hafta sonra gta 6’nın yeni fragmanını yayınlayacaklar.

İşte benim neden 17 aralıkta fragmanın gelmesini bekleme sebebim buydu.Tabii ki bir erteleme olmadığı durum için geçerli bu tahminim.Umarım bu tahmin tutar ve hem hesabımı silmek zorunda kalmam hem de rockstara olan nefretim daha da katlanarak artmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 8 Aralık 2024; 19:42:1 >

• Redditten alıntı:

RAGE GEN 9

>GTA 6 will be the first title in the Grand Theft Auto saga to feature physically simulated light. This is made possible by materials called PBR (Physics-Based Rendering), which are the set of technologies that give materials physical optical properties (reflection, roughness, etc.) . These technologies have been available since 2018 thanks to RAGE 8 (Red Dead Redemption 2), which was based on PBR rendering. This enables textures to be rendered more realistically in relation to light, for a more immersive experience both day and night.
    Vice City is Rockstar Games’ satirical take on Miami. As a city renowned for its nightlife, it was necessary to allow players to experience a more realistic immersion during the night.

>There will be a real weather system that will impact the game’s environment and gameplay. Gusts of wind will batter vegetation and create waves that will disturb the peace and quietness of the beach. Rain and wind will affect your driving during high-speed travel. Sunrises and sunsets will be more realistic than ever, and nights more disturbing…

RAGE GEN 9

>GTA 6, Grand Theft Auto serisinde fiziksel olarak simüle edilmiş ışığın yer aldığı ilk oyun olacak. Bu, malzemelere fiziksel optik özellikler (yansıma, pürüzlülük vb.) kazandıran teknolojiler kümesi olan PBR (Fizik Tabanlı İşleme) adı verilen malzemeler sayesinde mümkün oluyor. Bu teknolojiler, PBR işlemeye dayanan RAGE 8 (Red Dead Redemption 2) sayesinde 2018'den beri mevcut. Bu, dokuların ışığa göre daha gerçekçi bir şekilde işlenmesini sağlayarak hem gündüz hem de gece daha sürükleyici bir deneyim sunuyor.
    Vice City, Rockstar Games'in Miami'ye yönelik hicivsel yorumudur. Gece hayatıyla ünlü bir şehir olarak, oyuncuların geceleri daha gerçekçi bir deneyim yaşamalarına izin vermek gerekiyordu.

>Oyunun ortamını ve oynanışını etkileyecek gerçek bir hava durumu sistemi olacak. Rüzgar esintileri bitki örtüsüne zarar verecek ve plajın huzurunu ve sessizliğini bozacak dalgalar yaratacak. Yağmur ve rüzgar yüksek hızlı seyahatlerinizde sürüşünüzü etkileyecektir. Gün doğumları ve gün batımları her zamankinden daha gerçekçi olacak ve geceler daha rahatsız edici olacak…

Bir de şöyle bişey var:
    reddit
    From the GTA6 community on Reddit: GTA 6 map in GTA 5 is HUGE!
    https://www.reddit.com/r/GTA6/s/PWIWWu9WPX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 8 Aralık 2024; 19:55:37 >

• Malikaneler çok güzel gözüküyor😻

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.