Haklısınız hocam |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (141. sayfa)
-
-
Bakalım rockstar yarın 2.fragmanı ne zaman yayınlayacaklarını duyuracaklar mı göreceğiz ya da görmeceğiz.17 aralıkta 2.fragman gelebilir
-
Mafia 4 fragmanı sızmış. Darısı Gta 6'nın başına.
-
Birde neden sırf fps modu için hasar modellemerini kısmaları saçma.Eğer sorun yaşatıyorsa ona göre yapabilirlerdi.Umarım gta 6’da aynı aptallığı tekrarlamazlar
-
-
-
Oylamaya açmanıza gerek olmayan tek kategori
“En Çok Beklenen Oyun” ödülünün sahibi GTA 6 oldu!
https://x.com/pressstartexe/status/1867389133150441486
-
Bugün de tutmadı maalesef.
-
gta gibi bir oyunun bu ödül töreninde fragman vereceğine inanan var mıydı yav.
-
Ne zaman çıkar arkadaşlar sizce? Oyun konsolu ne almak lazım? Ps5 mi yoksa xbox mu? -
17 aralık’ta ya da 24 aralık’ta ikinci fragmanı bekliyorum.Eğer ki bu iki tarihten birinde gelmezse 2025’i unutun en iyi ihtimalle 2026 ilkbaharda gelir
-
Evet beklemek çok zor ve sıkıcı ancak bu adamlar oyunu ne zaman hazır hissederlerse o zaman yayınlanmalı bence.Rockstar’ın işi aceleye getirmeden ama aynı zamanda uyuşukluk yapmadan sağlam bir şekilde bu oyunu yapması gerekiyor
-
Ayrıca gta online’ı görmekten de bıktım.Yeter gari şu online’a para yatırmayın yaw.Gidin para hilesi yapın ben yaptım ve ban yemedim 😁😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 13 Aralık 2024; 17:41:39 > -
PS5 Pro
-
Ps6
-
-
-
-
Biz Take Two'dan razıyız ya. Karakter nasıl yaratılır ders niteliğinde gösteriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 14 Aralık 2024; 12:19:17 >
-
Jason aşırı çirkin geliyor bana nedense. Gerçi yüzünü tam göremedik ama…
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X