Bende vazgeçtim yeni pc toplamaktan. En en en erken 2026 yazında gelir diyor herkes. 1080P'de full grafik kalite ayarında 100FPS oynatamayacak bir konsolada para verilmez, sadece bu oyunu oynamak için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (145. sayfa)
-
-
Sıfırdan PC toplayacak arkadaşlar çıkışına yakın PC toplayın kaymak gibi oynayın. Hali hazırda iyi PC'si olan arkadaşlar da zaten upgrade ederek yoluna devam edecektir.
En korkulan soru? ertelenme şansı var mı? evet var şimdiye kadar ertelenmemiş Rockstar oyunu görmedim ben. 3-4 defa ertelenmeyecek dese de Take Two CEO'su panik yapmak istemeyip hisseleri düşürmek de istemeyebilir.. Biz PC kullanıcıları için 1 sene fazladan beklemek demek bu. Sorunsuz sıkıntısız gelsin de benim için pek önemli değil..
-
Okadarda degil en gec 2027 nisan mayista Pc icin gelir.
2027 den önce Gta 6 icin pc toplamak bencede sacmalik cünkü 3 sene sonra donanimlar eskiyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Aralık 2024; 12:46:58 > -
Oyuna hype olmasi ve insanlarin 2.fragmani bir önce gormek istemesi gayet dogal ve normal. Oyunu deli gibi bekliyor ve yeni bir seyler görmek istiyorlar işte. Bir seyi, niye bekliyorsun diyeni de ilk defa goruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milletin neyi isteyip ne için sabırsız olduğunada başkaları karar veriyor enteresan memleket. Utanmasa ne yazıp ne yazmaması gerektiğini söyleyecekler bile var
323234.ci gün tahmini bakalım bu sefer tutacakmı
-
Şirket noel tatilinde, çalışanlar evlerine çekilmiş durumda değiller mi şuan? Niye millet 27 Aralık’ı bekliyor ilginç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geliştiricilere Rockstar Games logolu sweatshirt, şemsiye falan dağıttılar. Bir geliştiricinin bununla ilgili paylaşımında da, masanın altında yapışkan bir not görünüyordu. Orada içinde 27 geçen bir adres vardı. O adresi insanlar araştırıp bulmuş ve o adreste Lucia ve Jason adında iki ayrı dükkan ya da bir şirket ismi görmüşler tam net hatırlamıyorum geçende bakmıştım. Bir de 1. fragmanın 27. saniyesinde, pembe büyük tekerli arabanın camında 27 yazıyor. Anlattığım olaydan sonra bunu da keşfedince, insanlar 27 sayısını her yerde aramaya başladılar. Alakalı, alakasız her Rockstar postuna, geçmiş tarihlere bir çok şeye baktılar. Topluluk da 27 sayısına bağlı ve inançlı bireyler haline geldi. Ben 27'sinde bir şey olacağını düşünmüyorum ama bu Rockstar. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. İstedikleri zaman fragmanı yayınlayacaklar.
-
yarına 4 adet ekran görüntüsü alabiliriz.
-
-
Grand Theft Auto V'te Mic.hael De Santa karakteriyle tanıdığımız Ned Luke, 27 Aralık'ı işaret eden bir tweet paylaştı
-
şuana kadar böyle bir şey yapmamıştı galiba.İlk kez teori bir olaya kendiside dahil oldu.Bence yarın bir şeyler görebiliriz.
-
Yani daha önce benzer bir paylaşımı var mı bilmiyorum. Son zamanlarda canlı yayında gta v oynuyordu. Kendisine 27sinde birşey yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi gideceğini sanmıyorum. Muhtemlen millet 27 olayına takınca onda da bi beklenti oluştu ve ona istinaden paylaştı.
-
Anladım.Ben takip ediyorum kendisini ve daha önce böyle katıldığını hatırlamıyorum.Kendi düşüncem en fazla görsel yayınlanır.Herkes tatilde tutup video atmazlar.
-
Eğer yarın bir fragman gelirse sağlam bir yok artık çekicem :D
-
Ekran görüntüsü de gelebilir. Belli olmaz. Biz beklentiyi düşük tutalım yine.
-
GTA Online fragmanı bekliyorum ben.
Ned Luke paylaşım yapıp yanına 5 tane yıldız koydu ise yine GTAV ile ilgili bir güncelleme gelecek %90. Şu haber başlığındaki PC güncellemesi olabilir.
https://www.donanimhaber.com/gta-5-in-pc-surumu-icin-yeni-guncelleme-yolda--183785
-
Bence Online için çok çok erken. En az 1 sene sonra sunarlar Online’yi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu eleman troll bu arada. Bunun farkında olduğumuzun da farkında ve yine de devam ediyor. Biz de "He he tamam, öyledir, doğrudur, haklısın" diyip geçiştiriyoruz :D
Yani paylaşımları ciddiye alınacak biri değil. Bu kodları kendi oluşturmuş muhtemelen. Twitter'da GTA 6 Countdown'a falan bakabilirsiniz. O teoriler üreten, bir bilgi olduğunda paylaşan biri ama Twitter, bilgi almak için doğru bir yer de değil pek. En iyi yer GTA 6 Reddit sayfası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X