Bu 27 mevzusuna da çok takılmayın, ciddiye de almayın. Rockstar, tahmin edilmeyi sevmez. Sırf 27 sayısı, birkaç şey ile örtüşüyor diye bu Rockstar'ın gizemi ve o tarihte kesin bir şey olacak diyemeyiz. Rockstar 2. fragmanı, kimsenin beklemediği bir anda, ansızın yayınlayacağını düşünüyorum. Tabii 2. fragman yayınlanmadı diye intihar haberleri, gerçek anlamda çıldıran ve Rockstar'ı feci şekilde darlayan insanları görmezsek. |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (146. sayfa)
-
-
Şu an ki GTA V Online'ı diyorum ben hocam. Bu arada Online'ı ayrı çıkartmazlar. V'i hala sattıran şey online'ı olduğundan 6 da direk online ile çıkar. Hatta online'a daha bile fazla emek ayırmış olabilirler.
-
Değerli dostum umarım ben yanılırım ve siz haklı çıkarsınız ben de sizin tarafınızdayım, ama ben daha gerçekçi bakıyorum ve maalesef ki büyük ihtimalle benim dediğim şekilde olacak sonuçta bu seriyi her yeni oyununu on yıldan uzun bir süre geçtikten sonra çıkartıyor bu çıkacak olan oyunundan getirisi benim tahminimce en az yine on yıllık olacak ve benim vermiş olduğum tarihlerdan önce bilgisayara çıkma ihtimali yok sizin bahsettiğiniz tarih bence çok iyimser ve çok hayalci kalır
adamlar zaten bir türlü oyunu ikinci videosunu oyun içi detayları gösteren video yayınlayamadılar ilk göstermiş oldukları fragmanda büyük ihtimalle bilgisayar platformundan klip çekildi
konsolların yetersizliğinden dolayı bir türlü adaptasyon sağlayamıyorlar ortalama 24 maksimum 30 fps de 2K ayarında tuncay konsollarda çalıştırabilmek için adamlar olabildiğince şartlar elverdiğince oyunun ama görsellerinden ama yoğunluğundan gölgelerinden ışıklarından kısıyorlar onların da bence tereddütleri oyunu güncel konsollarda maksimum 30 fps de çalıştırabilmek için Çok kıstıkları için devrim niteliğinde görseller grafiksel bir gelişme olmayacak PlayStation beş için
1:30 sene sonrasında da bilgisayara çıkacağının haberini verecekler ikinci senesinde de bilgisayarı çıkartacaklar bu bence en iyi ihtimal şöyle de olabilir
O ikinci senaryo şu şekilde olacak o oyun 1,5 sebe PlayStation beşte piyasaya sürülecek, 1:30 senenin sonunda ya da bir senenin sonunda PlayStation beş proya çıkacak iki senenin sonunda PlayStation altı tanıtılmış olacak PlayStation altıya çıkacak biraz cilalanmış vaziyette biraz daha toparlanmış 60 fps de
sonra benim ön gördüğüm tarih civarında da bütün grafikseln ve çevre muslukları açılmış Şekilde günün ve geleceğin donanımlarının canını okuyacak şekilde görsellik ve yoğunluk yaşanacak şekilde bilgisayara gelecektir bakalım o güne kadar Rabbim bizlere ömür verirse sizinle yine mütaala ederiz size bu durumu hatırlatırım eğer hala ikimizde yaşıyor olursak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu oyun için güncelde pc güncellemeyi düşünecek olanlar nedir bu acele cidden çok garip.Daha ortada konsollara ne zaman çıkacağı kesinleşmemiş onu geçtim pc lere ne zaman geleceği tamamiyle soru işareti.Minimum 1 sene süreceği kesin duruyor.Pc ye çıksın testlere bakın ondan sonra sistemi güncellersiniz bütçenize göre.Sonuçta oyundan oyuna amd veya nvidia tarafı daha iyi fps verebiliyor.Bakalım bunda hangi taraf ağır basacak.İşlemci tarafıda x3d modellerin ciddi etkisi olacakmı olmayacakmı orasıda belirsiz.%kaç bakalım fark göreceğiz.Ortada fol yok yumurta yok : ) Zaten oyun çıkana kadar büttçenize göre kenara usd atın işte yavaş yavaş sistem güncelleme için.
-
Hocam insanlar da haklılar. Bekledikçe cepleri daha fazla yanacak onun farkındalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ondan dolayı zaten sonda dediğim gibi kenara ''usd'' atarak sorun yaşamazlar.Genel olarak zaten sistem güncelleme düşünenler hariç diyorum tabii.Şu anda güncelleme konusunda en mantıklı düzenek am5 sistem.gta6 çıkana kadar rahat desteği devam edecek.Am5 sistem kurup duruma göre gpu veya cpu güncelleme ile işlerini görebilirler.Dediğim gibi tek oyun için şimdiden acele edilmemesini söylüyorum.
-
sayı tekrar 26 oldu.Yer açıldı. Galiba 18:00 gibi bir şey paylaşacaklar.
27 teoriside fos çıktı.Dağılabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 27 Aralık 2024; 18:0:45 >
-
8 Ocak’ta duyuru gelecek bence. İndirim bittiği gibi yeni yıla GTA6 pazarlamasıyla başlarlar tam gaz.
Niye 8 ocak hocam
-
2025 sonu çıkacak bir oyunun, 2028 ilk çeyreğinde gelecek hali yok. Çok abartı bir tarih vermişsiniz ve aşırı eminsiniz şaşırtıcı. Artık sony bile 1-2 sene sonra getiriyor exc oyunlarını PC'ye. Rockstar GTA V'den para kazanıyorsa yine PC oyuncularından kazanıyor hala. Bu adamların 2.5 - 3 sene sonra pc'ye çıkartacak kadar aptal olduklarını sanmıyorum. En fazla 1 sene bekleriz, adamlar en eski oyunlarını bile gördüğün gibi PC'ye çıkartıyor artık (rdr1) ve denuvo olmamasına rağmen inanılmaz sattılar o kadar eski oyun olmasına rağmen. En fazla 1 sene beklerker o da en fazla, 2026 sonu - 2027 başı görürüz pc'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 27 Aralık 2024; 19:49:13 > -
Üstadım umarım ben yanılırım ve sizler haklı çıkarsınız
benim şahsi düşüncem ve bence izleyecekleri strateji bu yönde ama umarım dediğim gibi ben yanılırım çünkü ben de bu oyunu özellikle bilgisayarda oynaya bilmeyi ve o günün şartları benim için elverişli olursa ve hala Yaşıyor olursam bu oyun için bilgisayar toplamayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar cidden sağlam gülüyordur yok 27 si yok şu tarih diye ortamı gaza verenlere.Hadi olurda rastgele tutarsa bile tarih giderler o günde vermezler
Kasmayın beyler adamlar istediği zaman yayınlayacaklar.Boşu boşuna bir tarihe odaklanıp sonra hüsrana uğrayıp durmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Aralık 2024; 20:56:8 > -
Şu 27’si akşam 6’da paylaşacaklar diyen hanginizdi? Ya neden zorluyorsunuz işte adamlar dalga geçiyor. Kimse sallamasa R* şu dalgayı geçemez ya.
Sanırım gerçek değil ama oyunda böyle duracaksa tamamım ben. Kadın karakterle oynayamam diyenlere gelsin. Ben bir güzel giydirir öyle oynarım.
-
Ah bu Lucia’da ne çekici hatun be. Jason gibi mal durmuyor en azından.
nintendo switch 2 ye gta6 çıkma olasılığı sizce nedir ?
-
Zor be…
Kadın karakter demişken. Gta da arabaya kadın atınca pompa başlıyordu lucia ile oynarken eşcinsellik durumu mu olacak yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelse var ya ne tatlı olur el konsolu her açıdan iş görür
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X