Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.021
Cevap
126
Favori
138.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar öyle gerçekci detaylar yapmış ki alnında ki sivilceler (çoğu kadının en büyük kusurlarından) kolda kıl olması (bazıları için kötü gelebilir ama gerçek bu) Rockstar'ın bu yönünü çok seviyorum, kadın neyse o yapmayı, erkek neyse onu yapmayı direk aynısını yapar. Yok kel yapalım, yok efendim erkeksi olsun demiyorlar. İsminin hakkını veriyor adamlar, şöyle ufak tefek şeylere bile hayran kalıyorum ya ne diyeyim başka?

Take Two öyle harika bir firma ki, Mafia serisinden tokat yediler nasıl düzeldiler ama? bak Old Country'a bak kusuru var mı? harika görünüyor. Karakter nasıl yaratır ders niteliğinde gösteriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 2 Ocak 2025; 22:27:53 >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    MAFIA Remake ile akıllandıkları belli olmuştu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA 6'nın çıkışı yaklaşırken GTA 5'in kırdığı rekorları tekrar hatırlayalım;

1- 24 saat içinde en fazla satan aksiyon-macera video oyunu,

2- 24 saat içinde en fazla satan video oyunu,

3- En hızlı 1 milyar satış rakamına ulaşan eğlence yapımı,

4- En hızlı 1 milyar satış rakamına ulaşan video oyunu, (3 gün)

5- 24 saat içinde en fazla satış gelirini elde eden eğlence yapımı,

6- 24 saat içinde en fazla kazandıran video oyunu,

7- Fragmanı en çok izlenen aksiyon-macera oyunu.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen hepsi hatta yeni konularda da rekorlar gelebilir. Ben ön sipariş rekoru kıracağını hatta bazı rekorlarına ön siparişte ulaşacağını düşünüyorum. GTA 5 den daha çok beklenen ve daha çok insana hitap edecek bir oyun. GTA 5 çıktığı dönemdeki GTA 5 oynayan yaş skalası GTA 6 da çok geniş olacak. Misal GTA 5 çıktığı sene oynayan yaş aralığı ortalama 18-30 desek. Bu gruptaki 30 üzeri yaşlar genelde oynamamıştır yada bilmiyordur. Ama aradan 12 yıl geçmiş olacak GTA 5 oynamış nesildeki 30 yaşındakiler 40 üstü olacak ve GTA 6 bekliyor olacak. Dolayısıyla yaş skalası 18-40+ ya çıkacak otomatik + GTA popülerliği de arttı.

Edit: Bütün bunlara ek günümüzde teknolojinin ulaşılabilirliğinin artması, artık dijital satışların revaçta olması. Satın alma konusunda yaşanan artışlar. Buna Türkiye üzerinden örnek verirsek, o senelerde ve öncesinde korsan oyun konusunda Türkiye baya ilerideydi. Orijinal oyuna para veren az bir kitle vardı. Ama günümüzde orijinal oyuna ilgi baya arttı. Sadece bizim ülkemizde artış olduğunu da düşünmüyorum. Genel bir artış olmuş olabilir. Bunları da hesaba katmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman43 -- 3 Ocak 2025; 1:37:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• GTA 6, muhtemelen 2026 yılına ertelenecek ve Hollow Knight Silksong 2025 yılı içerisinde çıkacak! (Jason Schreier)

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

Mayıs ayında erteleneceğini söylemiştim;

''Büyük ihtimal ile erteleme alacak. Rockstar genelde erteleyerek çıkartıyor oyunlarını. 2026 da çıkacağını düşünüyorum. PC için ise konsol çıkışından 6 ay sonrasını tahmin ediyorum.''

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158702538

Kesin olmamakla birlikte Rockstar ertelemeden oyun çıkartmıyor. Ses seda çıkmaması ertelemeye işaret.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Helal başkan Jason Schreierla yarışıyorsun.

• Ses seda yok ertelenecegi belliydi zaten de yine de sövdürdü en az 1 sene daha bekleyecek olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun firmaları bayram eder o zaman.  

• Yaza doğru çıkış tarihi açıklanır.2026 2.ci çeyrekte gelir.

• Trailer ilk geldiğinde belliydi zaten 2025in yalan olduğu. Mafia'da hemen duyurulup bu yaz çıkacak denince iyice kesin oldu bunun erteleneceği.

• Rockstar Games, GTA 6'nın PC, PlayStation ve Xbox'ta aynı anda piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Şirket, daha önceki kademeli sürüm stratejisini değiştiriyor.

Kaynak: Webtekno. Noel babaya inanıyorsanız buna da inanabilirsiniz.

• Ps5 / ps5 pro 2026 kasım

Ps6 2027 kasım

PC 2028 kasım

• https://thephilox.com/rockstar-confirms-gta-6-will-launch-on-pc-playstation-and-xbox-on-same-day/

Bu şekilde haberler var ama Rockstar birinci ağızdan doğrulamadan inanasım gelmiyor. Öyle olursa eğer nefis olur konsol almamıza gerek kalmaz 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Buna inanan küçük şirinlere de inanabilir : )

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Ve sizde buna inandınız adamlar yüzlerce milyon $ harcayıp oyun yapıyorlar ve bundan milyarlarca dolar gelir elde etme planları var

Ve konsolla bilgisayarı boyna aynı anda çıkartacak maalesef ki böyle bir şey olmayacak buna inanan da hayal dünyasında yaşıyordur büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak

Oyun konsolu çıktıktan en erken 1:30 ortalama iki sene sonra bilgisayara çıkacak aynı anda çıkma ihtimali yok maalesef ki

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Okuman yazman var dimi? Bi kez daha oku ne yazmışım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 sene sonra PC ye çıksa dahi yine de bekleyeceğim. RDR 2'yi konsol da oynadım resmen keyif %50 düştü. Hem Türkçe değil, hem de görsel olarak rezaletti birde fps düşüşleri çileden çıkarmıştı. Konsol işi bende tamamen bitti.

• Galiba bu senenin en pahalı oyunu olucak 99 dolar bandında çıkacak diyorlar bakalım

• Pc ile ayni anda cikmasi neden bu kadar sasirtici geliyor ki millete. Pc camiasi eskisi gibi degil korsan tamam yaygin hâlâ ama insanlar para harciyor sevdigi bekledigi urunlere. Burada bile cikisinda tam fiyattan oyun alan bie suru arkadas var. Bence konudaki siddetli tepkilerin tamami cekememezlik. Kina yakarsiniz pcye gec cikarsa. Çöp konsollarinizda 720p 30 fps oynarsiniz. Bu oyunun konsolda 60 fps calisacagini saniyorlar bir de. Siz once Rise of the Ronin gibi birinci parti oyunlarda 60 fps sabit alin.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.