Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.997
Cevap
126
Favori
137.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi açıklama gelmeden tahmin haberi yapan herkes kendi reklamı peşinde. Rockstar o kadar sessiz ve profesyonel takılıyor ki yapacakları eylem çok belirsiz.
    Bekleyip göreceğiz benim beklentim çıtayı yükseltecek işler yapmaları yönünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun pcye konsolla aynı anda çıkma ihtimali var. En azından teknik olarak var. Neden diyecek olursanız 2 sene önce sızdırılan test videolarında en altta hangi ekran kartlarıyla test ettikleri yazıyordu. rtx 2070 , 2080, 3060 bi ton farklı kart modelini açıp görebilirsiniz. Adamlar 2 sene önce pc platformuna geliştirmeye başlamışsa pcye geç çıkarmasının sebebi tamamen pazarlama stratejisidir. Yok konsollara çıktıktan sonra pcye port edilecek, bilmem kaç ay pc için uğraşacaklar vs söylemleri o kart modellerini gördükten sonra benim için tamamen palavra halini almıştır. Adamlar muhtemelen pc ile aynı anda geliştiriyor. Hatta önce pcye geliştirip, tüm bug testlerini vs orada yapıp en son konsollara bile ayar kısıp portluyor olabilirler.

• Aynı anda hem konsol hem PC’ye çıkarsa mükemmel olur direkt ekran kartı yükseltip oynarız konsol masrafından kurtuluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x (formerly twitter)
    GTA 6 Countdown ⏳ (@GTAVI_Countdown) on X
    https://x.com/GTAVI_Countdown/status/1876002370397909495?t=hGk3JuVqDkHmDWhlpychiw&s=19

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    O dönemde muhtemelen PS5 Devkit bile yoktu. GTA 5 üzerinde yeni mekanik çalışmalarını yapıyorlardı sadece. O videolardan sonra dereden çok su aktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 6 Ocak 2025; 0:28:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ne alakası var tüm oyunlar PC de geliştiriliyor.

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
    Rockstar'ın sızdırılan Pre Alpha oynanış videolarını bende dikkatli bir şekilde inceledim, oldukça çeşitli Gpu modelleri vardı.

Ama GTA 6'nın PC'ye 2 veya 2,5 sene sonra çıkacağı varsayarsak Rockstar'ın Pre Alpha geliştirme sürecinde calıştığı RTX Gpu modellerin oyun çıktıktan sonra 1080p çözünürlüğü geçebileceğini sanmıyorum.

Bu tamamen sistem gereksinimi ne olur ? diye merak eden kişilere özel kafamdaki teoriler, yani iyi bir optimizasyon portu geliştirebilirlerse Rtx 3060 veya 4060 gibi kartlara sahip olan kişilerin 1080p çözünürlükte Medium seviyesine yakın oynayabileceğini düşünüyorum.

Ama 60 FPS konusunda konuşmak için çok erken, ilk olarak GTA 6 yayınlandıktan sonra oyunun PS5 ve Xbox Series X ve S konsollarında ki Frame Rate performans değerleri önemli.

Tamamen kendi kafamdaki teorik sistem gereksinimleri

GTX 1080,
    1080P 30 FPS Low

Rtx 2060
    1080P 60 FPS Low. Rtx kapalı

Rtx 2080 süper
    1080P 60 FPS Medium, High arası. Rtx kapalı

Rtx 3080
    1080p 60 FPS High,Ultra arası. Rtx kapalı

2k,4k gibi çözünürlükte, Ray Tracing teknolojisi ile birlikte, ultra ayarlarda Rtx 4000 5000 serisi gibi yüksek donanımlı kartlar isteyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 6 Ocak 2025; 20:37:52 >

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Üst seviye 4000 serisi ekran kartlarıyla 3 tane konsol da alınabiliyor Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• gowlet kullanıcısına yanıt

2021 yılında sızdırılan bir görüntü. PS5 devkit görülüyor Devkitler konsollar çıkmadan 2 sene önce dağıtılıyor zaten oyun yapımcılarına.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 6 Ocak 2025; 18:35:45 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt

Yahu tabiki pcde geliştiriliyor nerede geliştirilecek başka. Eğer en hızlı şekilde geliştirmek isteseler en tepe model ekran kartlarını takarlar geliştirirler değil mi? Düşük model kartları takıp neden vakit kaybetsinler. Farklı seviye ve model ekran kartlarını kullanmalarının sebebi o kartta nasıl performans veriyor onu görmek ya da direkt o karta göre optimizasyon yapmak diye düşünüyorum. Varsa başka bir argümanınız söyleyin de bilelim. Ha bu demek değil ki pcye de aynı anda çıkacak. Pazarlama gereği pcye daha sonra çıkma ihtimali yüksek. Benim demek istediğim adamlar aslında pc versiyonunu da konsol ile aynı anda geliştirmeye başlıyorlar. Önce konsolu bitirip hopp en baştan pc optimizasyonu için olaya girişmiyorlar.

Bunun videosu yok zaten. Videoyla çıkan, üzerinde ekran kart modelleri yazar görüntüler bundan daha eski görünyüler. GTA VI o foto ve videolardan, PS5’ten çok önce geliştirilmeye başlanmıştı zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay zeka kullanılarak bir hayran tarafından yapılmış trailer 2. Bununla idare edin şimdilikGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

https://x.com/trevortrailer/status/1876148654983241762?s=61

• bu oyun çıktığında oyun tarihinin ciddi kırılma noktalarından biri yaşanacak bence. nasıl ki tarihte çağlar var ilk çağ orta çağ yakın çağ gibi, bu oyun da oyun dünyasında öyle bir yeni çağ başlatacak. ama korkunç teknik hatalarla çıkacak (pc tarafında) öyle hatalar ki oyunu adam gibi oynamak en az ilk 5-6 ay mümkün olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 8 Ocak 2025; 15:18:3 >
  • Bayılıyorum şu gelecekten gelen arkadaşlara. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Yaptıkları yapacaklarının teminatı. Gelecekten gelmeye gerek yok hocam. Çıtayı daima Rockstar belirler, diğerleri onun 5-10 sene önce çıkardığı detay-fizik vs seviyesine bile gelmeye çabalar ama gelemez. 😄

Varsa ikincisi getirin ona reyiz diyelim

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 8 Ocak 2025; 19:57:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığım yorumu bir üstteki arkadaşa ithafen yazmıştım. Oyun PC'de ilk 5-6 ay oynanmayacak halde çıkacak falan yazmış, o yüzden.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Hocam özür dilerim o zaman kusura bakma 🙂 Yanlış anlamışım.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne özrü. Senin yorumun da boş değil sonuçta. Bilmeyenler görmüş olur Rockstar'ın kalitesini.

• https://www.donanimhaber.com/gta-6-dan-yeni-bilgiler-sizdirildi-yikilabilir-cevre-ve-dahasi--186325

• Bu kez kaçarı yok. Ya ertelendiği duyurulacak 6 Şubatta. Ya kesin çıkış tarihi. Önceki oyunlarda da öyle oldu çünkü 🙂

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.