Rockstar Türkiyetwitter “🚨Take-Two sızıntı olan videoları Youtube’dan kaldırmaya başladı!
#gta6” https://twitter.com/rockstarturk/status/1571509087338110977?s=20&t=pXP01ZHfxdI20v0EXU2dOw |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Muhtemelen fake. Her ne kadar yapım aşaması görüntüleri olduğu söylense de, Saints Row gibi duruyor, hatta daha kötü. Onaylamış olmaları da normal, güzel bir trailer ile ters köşe yapacaklardır. Önden zarflamış olabilirler. Ayrıca kadın karakter midir, saplı sultan mıdır, beygir gibi bir karakter hiç olmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 18 Eylül 2022; 19:11:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
videoları paylaşan kişi elinde GTA 5 / GTA 6'nın kaynak kodlarının ve GTA VI test versiyonun olduğunu, rockstar'dan biri anlaşma için ulaşmazsa yakında bunları da sızdıracağını yazmış
-
Yalan olduğu bariz belli GTA 5 oynayan birisi özellikle modlu GTA 5 oynayanlar bilir oyun modlu GTA 5 ve Watch Dogs ve başka oyunların birleşimi gibi. GTA 5i bu kadar iyi yapan şey oyun fiziğiydi şuanda izlediğim videoların hiç birinde fizik yok.
-
Batuhan Bozkantwitter“Kaynak kodu ve dosyalar dışında GTA VI test buildi de paylaşıcam diye olayı ayrı bir seviyeye çekti”https://twitter.com/batubozkan/status/1571537659436191751?s=20&t=lD6mC1qATxgzCzwUmRJkOw
ortalık karışıyor :)
-
Yalan falan değil. GTA 6'nın çok çok ilk aşaması. öyle ki Ps4'de falan deniyorlar. Adamların test makinelerinde 1080 gibi kartlar var o zamanlar yani. jason schreier falan doğruladı zaten videolar da yavaş yavaş siliniyor.
-
Konuyu açan kral olacakları 2 sene önceden hissetmiş :) reisim neye yatırım yapalım söyle :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okami Gamestwitter“The Wanted Level of the guy who leaked GTA 6.”https://twitter.com/Okami13_/status/1571444024422137857
-
Kanalıma sızdırılan görüntülerle alakalı video paylaştım.İzlemek isterseniz bakabilirsiniz.Amatörce ama bu kadar oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=DQRLw-W48xU&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz görüntüler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 19 Eylül 2022; 6:30:48 >
-
Konudaki sızıntı videoları uçtuğu için birkaç tanesini bir daha atıyorum. Muhtemelen bunlar da uçacaktır ama yetişenler izlesinler en azından. Bu arada kadın karakterle nasıl GTA olur diye düşünenlerdendim ama elbiseli video sağ olsun, ben ikna oldum. Kadın karakterin adı Lucia, erkek karakterin adı ise Jason.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 20 Eylül 2022; 1:36:37 >
-
Ekşi sözlük’ten alıntıdır. Yazar arkadaşın adını da yazacaktım ancak adamın nick’i küfür barındırdığı için yazmadım görürsen hakkını helal et hocam
gta forum kullanıcıları, sızdırılan görüntüler üzerinden bir takım bilgileri derlemiş, çıkarımlarda bulunmuş. ben de siz kıymetli gamer suser arkadaşlarım için çevirdim:
1- oyun vice city'de (miami) geçiyor ve harita çok büyük olacak gibi görünüyor, bir videoda, gerçekte miami'den oldukça uzakta olan bir göl var, bu bilgiden hareketle harita florida'nın daha büyük bir bölümünü içeriyor olabilir. videoların 2019-2020 tarihlerinden kalma olduğu tahmin ediliyor.
2- en az 2 karakteri kontrol edebileceğiz. lucia (kadın-hispanik), jason (erkek-redneck). gta v de olduğu gibi karakterler arasında istediğimiz zaman geçiş yapabileceğiz ve soygun vb çeşitli işlerde diğer karakteri yardıma çağırabileceğiz.
3- yerde sürünme, dinamik siper alma gibi yeni mekanikler var.
4- sızan kodlar arasında ‘’jetpack kuşanma’’ ve ‘’at sürme’’ gibi ifadeler var.
5- sigara, ilaç, sağlık kiti vb eşyalar için ayrı bir bölmenin olduğu yeni silah seçim menüsü.
6- yere silah bırakma ve silah alma gibi yeni mekaniklerin yanı sıra gta v’e kıyasla daha sınırlı sayıda silah taşıyabileceğimize işaret eden bir silah seçim menüsü göze çarpıyor. ayrıca ‘’loot bag’’ olarak belirtilen bir çanta da taşıyor karakterimiz. bu herhangi spesifik bir görev için olabileceği gibi (gta 4 ve 5’te de çanta taşıdığımız görevler vardı) oyunda bir loot sisteminin de olacağının göstergesi olabilir.
7- araç içi çatışmalarda artık sadece arabayı değil direkt olarak karakterimizi görebileceğiz. ayrıca araç camından sarkma gibi daha dinamik ve serbest çatışma mekanikleri yer alacak.
8- detaylı araç içi modellemeleri mevcut. gta v’e sonradan eklenen rdr 2 de ise çıkışından itibaren var olan fps kamera desteği çok büyük ihtimalle bu oyunda da yer alacak. ayrıca aracın koltuğunun ve gaz-fren pedallarının ayarlandığı videolar çok detaylı bir araç özelleştirme sisteminin olduğunun işareti olabileceği gibi oyunun çıkışında yer almayan, rockstarın sadece geliştirme döneminde kullandığı ve detaylara verdiği inanılmaz özenin ispatı olan bir özellikten ibaret de olabilir.
9- nakliye konteynırlarını soymak, kilitlerini kırmak gibi loot seçenekleri var.
10- yeme, içme, yorgunluk, hayvan evcilleştirme gibi çeşitli rpg unsurlarına dair bir takım işaretler var.
11- arttırılmış npc etkileşimi ve yapay zekası. bununla bağlantılı olarak restoran soygunu bölümünde poliser mekana bodoslama atlamak yerine etrafını sarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 19 Eylül 2022; 8:42:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sızıntılar akıl almaz seviyede ve oyun dünyasının en büyüklerinden biri olarak kabul edilen bir firma olan Rockstar için korkunç. Oyunun ertelenme durumu olur mu bilmem ama eğer doğruysa erken geliştirme aşamasının kaynak kodlarına kadar sızmış olması nasıl oldu acaba ?
-
karı sağlammış bol bol elbise denenir artık
-
-
Sızıntı bence kötü oldu umarım oyun ertelenmez ama zor gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rockstar bu sebeple psikopata bağlayıp umarım oyunu iptal falan etmez
-
SKtwitter“Rockstar fans when they finally see leaks of GTA6 but then realise it may be delayed for another year or two #RockstarGames #GTA6 #GTAVI”https://twitter.com/StephKebab/status/1571637913145704450?s=20&t=AHVMott0UMA0cPx1n9haXg
-
Rockstar Gamestwitter“A Message from Rockstar Games”https://twitter.com/RockstarGames/status/1571849091860029455?s=20&t=AHVMott0UMA0cPx1n9haXg
-
GTA V'in üzerinden 9 yıl geçti. 9 yılda bırak yeni oyunu çıkarmayı tanıtımını bile yapmazsan böyle içinde patlatırlar. Hacki tasvip ettiğimden değil. Rockstar Games'in GTA V'in bokunu çıkarması canımı sıkıyordu. "Nasıl olsa para geliyor, böyle devam yaa!" diyen patronlar akıllarını başlarına alır umarım. Ama olan tabii ki de geliştiricilere olacak yine. Muhtemelen hepsinin üzerindeki baskı daha da artacak. Güvenlik sebebiyle işlerini yaparken daha da zorlanacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X