Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Driver Parallel Lines gibi 78-2006 yılı gibi iki zamanda geçecekmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enis KirazogluyoutubeDakikalar: 00:00 Mafia 4 geliyor 04:57 GTA 6 ve diğer oyunların çıkış tarihi 06:34 GTA 6, 500 saat sürecekmiş Bugünkü videomuzda gündemde gördüğüm iki haber üzerine yoğunlaşıyoruz. Biri Mafia 4 ya da yeni Mafia oyunu işte. Adı her ne olacaksa... Dİğeri de GTA VI üzerine farklı dedikodular var. Bakalım bu dedikodulara sizin yorumunuz ne olacak... #oyun #eniskirazoglu #gta6 #mafiahttps://www.youtube.com/watch?v=S0zYKgSqAUc
-
inşallah vice city de geçer. en güzel gta vice city idi. o pempe gökyüzü o self control o motorsıkletleri yeniden görmek yaşamak lazım.
-
Efsanelerden biri olacaktır yine, bakalım bu işin boyutunu hangi seviyeye çekecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEndBeqins -- 22 Mayıs 2022; 14:43:30 > -
Geliyor gelmekte olan.......
-
https://shiftdelete.net/gta-6-tanitim-cikis-tarihi
Hadi gözümüz aydin. Ebesinin nikahinda çıkıyor nihayet.
Gta 4'ü tekrar bitirdim.Bekleye bekleye bi hal olduk.
-
Serinin en iyi oyunu açık ara. Yeni oyun içinde devrimsel yenilikler ve müthiş bir hikaye bekliyorun
-
GTA SA'nın yanında çok zayıf kalıyor. GTA serisine ciddi ve karanlık hava hiç yakışmıyor bence.
Gta 4 tam olarak meşhur amerikan rüyasını anlatıyor. Bence hikaye-fizikler-mekanikler olarak açık ara serinin en iyisi
-
Benim içinde serideki en iyi oyun 4 dür. Hem fizik hem hikaye anlatımı hem de atmosfer olarak en iyisi.
-
3 sene önce yeni bi gta oyunundan umut kesmiştim hala da umutlanamıyorum gta 5 den nasıl para kazandılarsa kendi prensiplerini de yok ettiler artık üzücü.... Elinde gta dışında cok guzel ipler de vardı rockstarın
350 km2 diyor yaklaşık gta5 yanlış hatırlamıyorsam 80 falandı. Umarım 3 şehire istenildiğinde gidilebilir yani haritaya bakınca üç şehirde görünür olsun artık gemi veya uçakla seyahat edelim direkt
Böyle büyüklükte bir oyun gelirse, bir de online tarafı olur zaten muhakkak. İşte o zaman yıllarca oynanacak bir oyun geliyor demektir. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Daha önce iki GTA arası rdr çıkmış la noire çıkmış max payne çıkmış şimdi bakıyorsun sadece rdr var iki oyun arasında
Hani bully 2 nerde la noire 2 nerde rockstar
Dan houserdan sonra beklentileri düşük tutmakta gerçekten fayda var
O değilde GTA Triloji neden steame gelmiyor çoğunlukla olumsuz almaktan mı korkuyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA V alan kitle varolmaya devam ettiği sürece daha çok GTA VI, RDR 3 vs. bekleriz. Rockstar'ın yaptığı tüm açıklamalar gaz almaya yönelik. 2025-2026'dan önce yeni bir oyun çıkarmazlar. Hele hele yeni bir GTA mümkün değil. GTA Online söğüşü sekteye uğrar nitekim.
Öncelikleri konsol olduğu için sanırım her yeni konsola bir oyun çıkaracaklar öyle gözüküyor
Zaman aralığı arttıkça beklentide bir o kadar yükseliyor
Artık insanlar kusursuz oyun bekliyor
Bir sonraki oyun rdr 2 kalitesi altında olursa cdpr gibi taşlanacaklar :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X