GTA 6 çıktıktan sonra 15 sene yeni oyun gelmez artık... |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Şimdi youtubedaki videolara baktım.2010 da çıkan gtx 560 oyunu rahat oynatıyor.Sanırım rtx 3060 için de benzer bir durum olur.İçimden bir ses de garanti olsun diye rtx 4060 bekle diyor.Neyse ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rockstar baştan savma iş yapmaz diyecektim ki aklıma Trilogy geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enis cherrysonun triloji incelemesine baktım cyber sorunlarından hallice
Orjinalde olmayan buglar yeni sürümde vardı :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başıma bir iş gelmeyecekse, GTA serisine doyduğumuz hissediyorum.Yani daha ne göreceğiz ki?Ne gibi yenilik ekleyebilirler?Ha tabi fizik veya grafik motoru elbette bizi büyüleyecek, etkileyecek.Yine biz bu adamları ayakta alkışlayacağız.Ondan yana bir şüphem yok yok.Nedense bana GTA V hala bana yeni gibi geliyor...Hiç eskimemiş gibi...PS3 versiyonunda oynayanlar bilir.Spor arabayla hız yaptığınızda 15-10 fpslere kadar düşüyordu.Ama yine de keyif alıp oynuyorduk.Şimdi PC de oynadığımda 60 fps uçuyor gidiyor.Yine keyif alıyoruz.Bu oyun eskimiyor arkadaş.GTA IV bile eskidi ama GTA V eskimedi...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Vay be...Zaman ne çabuk geçiyor.2013 16 Eylülde arkadaşımla beraber GTA V'i almaya gitmiştik.O zamanlar sadece konsollara özel çıkmıştı.Bir gün erkenden spotçulara gelmişti.Hatta kolileri indirmek için bizden yardım istemişlerdi.Bizde onların taşımalarına yardım etmiştik. Bir kolinin içinde 20 adet GTA V kutulu diski vardı.Şok olmuştuk tabi.170 liraydı(Asgari maaş 800 liraydı) o zamanın yeni çıkan oyunun fiyatı 150-180 lira olurdu...
-
Efsaneleri kestane etti ve 500 liralık fiyatını hak etti.
Yani o yaptıklarına da grafik modları ile yaklaşılıyor
Özellikle san andrease zamanında muazzam modlar yapılmıştı
Bakalım toparlayabilecek mi firma
Dan houser gittikten sonra ilk proje bozuk çıktı
Yeni bir oyun bile değil remasterda oyun bozuluyorsa yeni oyunda ne olur kim bilir
İnsan tedirgin olmuyor değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü bir ürün ortaya konulacağını zannetmiyorum ama Houser sonrası ilk proje hayli kötüydü. Gerekli dersleri almışlardır diye umuyorum.
Rockstar Games bulur bir şeyler yine :)
Geçtiğimiz yıllarda NPC'lerla alakalı bir patent almışlardı. NPC açısından güzel yenilikler gelecektir mesela. RDR2'de bile kısmen harika detaylar vardı.
-
Patent alınmış. Harita %99 bu.
Baya büyük. Bu kadar büyüğü yapmazşar
-
-
kaç km2 acaba gta 5e göre ne kadar büyük
-
Karşılaştırmalarda gta 5 in iki katı görünüyor, ama bence en az 4 katı büyüktür. Çünkü üstteki sızdırılmış haritada ara sokaklar yok. Sadece anayollar görünüyor. Veya ben öyle görüyorum.
Haritadan hikayenin nasıl bir dünyada geçeceği anlaşılıyor mu peki tahmin var mı? Gta V'e yakın olacak herhalde gene. Gta IV beklentisine girmenin manası yok gibi.
-
Vice City renkli bir şehirdi, GTA IV'deki gibi ciddi ve depresif bir hikaye anlatmak zor olur sanırım. Yeni nesile de hitap etmiyor maalesef.
-
Sürekli gelişen bir haritanın olması taraftarıyım. Mesela yukarıda ki harita olacaksa oyunda bir cok boş dağ taş vs olacaktır ki gta 6 en az 10 yıl piyasa da kalacağını düşünürsek sürekli boş yerlere yeni yapılar binalar vs eklemeleri daha gerçekçi olur. Gta 5 de bunu yapmadılar. İnşaat halinde olan bina yine inşaat halinde duruyor. Rdr2 de bunu hikayede yaptılar umarım 6 da tamamıyla olur.
Biraz daha fazla gizem katılsa hikayeye bence muhteşem olur. Hani tahmin edilebilir bir hikayeden çok sürekli şaşırtan ters köşe yapan hele finali asla tahmin edilemeyen bir hikaye olsa nefis olur. Ki rdr ile oldukça üst seviyede bir hikaye verdi Rockstar.
Umarım klasik Amerikan rüyası muhabbeti olmaz. Fakir, her şeyini kaybetmiş sıfırdan başlayıp yükselen bir karakter hikayesi olmaz umarım 🙂
Sag alt tarafdaki vice city mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X