Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.841
Cevap
124
Favori
128.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Çok iyi optimuzasyon.
    -Yıkılabilir çevre fiziği.
    -Süper grafikler. (Örn: Matrix Awekins)
    -Gerçekçi karakter fizik motoru.
    -Dehşet hava durumu çeşitliliği. (Örn: Kar fırtınası, Dolu, Çiy)
  • Acaba Rdr2 kalitesini geçecek mi bu oyun yoksa daha küçük çaplı mı olacak. Rdr2 yapımında rockstar çalışanlarının suyunu çıkarmış resmen yine böyle bir şeye kalkışır mı ki
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Bu saydıklarınız kesinlikle olmalı bunlara artı olarak haritanın çok büyük olması lazım. Araçların yakıtı falanda bitse çok daha gerçekçi olur.
  • Oyun çıktığında yeni nesil konsolların yeni nesilliği kalmayacak.Çok bekledik çokk.Umarım beklentilerimizi karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 6 Şubat 2022; 17:27:52 >
  • Doğru dürüst bir Nevada havası alsak iyiydi hocam.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    İmkansız hocam en son tercih edecekleri yer olur :))
    Bir ara japonya dedikoduları çok dolaştı adamlar amerika dışına çıkmayı düşünmediklerini soylediler
  • Yakuzaların hayatlarını anlatan güzel bir hikaye olsa on numara olur özellikle kardeşlik konusu gerçek Yakuza yaşantıları birebir yer altı ve dış dünyanın cafcaflı rgb'li ortamları, Tokyo'nun tamamını en ince detayına kadar ah be şunun hayali bile bir başka güzel ya. Tokyo meydan da arabayla RTX li of yemede yanında yat. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

RDR 2 gibi ağır bir GTA 6 ah öyle bir istiyorum ki anlatamam.

Harita'da çok büyük değil, çok rahat yapılır. 100 saat dolu dolu ana görev+yan görevlerle beraber içerik sunsalar nasıl canım çekti şimdi ağzım sulandı. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 6 Şubat 2022; 22:59:32 >

• İstanbul'da geçmesi Tokyo'da geçmesinden daha mümkün.  

• Yıllardır AC Japonya bekliyordum o gelmiyor bir türlü Ubisoft zaten AC'yi online tabanlı yapıyor diye bir haber duydum aşırı üzüldüm ümidi kestim oradan. Rockstar'dan GTA: Tokyo gelsin diyorum o da gelmeyecek hayal zaten hayali bile güzel işte yine Amerika kıtası olucaktır. Ghost of Tsushima PC'ye çıksın istiyorum o da ne zaman gelicek diyorum 2023 de gelirse öpüp başıma koyarım. Allah'tan 25 Mart'ta benim gibi Japonya hayranı/fetişi olan arkadaşlar Ghostwire Tokyo ile bir nebze de olsa o atmosferi içine çekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 6 Şubat 2022; 23:10:11 >
  • ABD dışında olması oyunun özüne ihanet olurdu zaten ama şöyle doğru dürüst bir 51.bölge ve desert tadı almak isterdim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 7 Şubat 2022; 12:0:56 >
    Max Payne de brezilyaya gittiler bu altıncı oyunda aslında meksika tarafları denenebilir
    Karteller falan güzel hikaye çıkar
    Ama miami olması muhtemel
    Hatta şöyle söyleyeyim GTA trilojide sonradan eklenen bir tablo bulmuşlar
    Üstündeki şehir miamiydi yani bu GTA 6dan bir işaret olabilir
    Rockstar önceki oyunlarda bir sonraki oyun ile ilgili mesaj vermeyi çok sever :)
  • GTA: SA'daki gibi üç şehir tek harita da harika olabilir...

• Evet duygulandınız. Duygulandınız
  • %99 Miami olacak gibi duruyor. Yine de San Francisco ve Las Vegas gibi şehirler olmasını umutsuzca beklemeye devam edeceğim. San Andreas'ın hatırasının bir adım öteye taşınması çok iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 8 Şubat 2022; 9:36:16 >
    Aslında las venturas san fierroy dlc olarak GTA 5e eklemeleri gerekti neden yapmadılar bende çok merak ediyorum belkide teknik olarak mümkün değildi
    Oyuncular bir sonraki oyunda san andreas havası istemez hocam mutlak farklı bir şehir olacak
    İgnde bir sızıntı var yakında yeni oyun ile ilgili daha çok bilgi gelecekmiş
    Ben rdr2 de olduğu gibi ansızın bir trailer bekliyorum :)
  • S.a beyler.Acaba Gta 6 çıktığında rtx 3060 bu oyunu medium ayarlarda oynatabilir mi ? Şimdi biz geleceği nerden bilecez diyeceksiniz ama mesela gta 5 çıktığında 2 nesil önceki ekran kartlarıyla oynanabiliyor muydu ?

• GTA V'e öyle DLC'ler gelseydi altıncı oyun gelmezdi hocam.

Yakın zamanda detaylar gelmeye başladıkça da burada söylenmeye devam edeceğim kaçarı yok.
    4te ki gibi dlcler bekliyordum online kısma getirdiler sadece
    Detaylar bu sene gelir tahminen 2024e çıkar
    Saglam çıksın da bekleriz hiç sorun değil
    Bozuk oyun çıkarmanın moda olduğu şu dönemde ins patlamaz
  • Bu oyun muhtemelen Vice City haritasının iki üç tık büyüğü olarak ve inanılmaz detaylı bir şehir olarak gelecek. Yani Gta v'de olduğu gibi büyük bir map ve yapılacakların kısıtlı olduğu bir oyun beklemiyorum. Oynanışta rdr 2'nin hızlı hali olur.

• Cerade kullanıcısına yanıt

Oynatır tabii 3060 hafif bir kart değil ki hemen çöp olsun. Ben hala 1070 kullanıyorum çoğu ayar ultrada 1080p.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.