< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Bugün duyurulduğuna göre en az 2 yıl daha bekleriz çıkmasını. GTA V ve VI arasında 10 yıl dan fazla bir süre olmuş olacak yani. Bu sefer direkt PC'ye de getirseler bari de birde bunun için beklemesek.
-
2 yıl sonra çıkar..1 senede PC için bekleriz.
-
Sen gel mübarek.
Geliştirmenin başında değiller. Yeni nesil konsollar geldiğinden beri çalıştıkları biliniyor. Rockstar Games duyuruyu yaptıysa 2 sene sonra oyunu çıkarır. Hep öyle olmuştur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be yıllar sonra oyun sonunda duyuruldu. Fragman ne zaman gelir acaba
-
Gta V gibi cılk bir oyun olacaksa beş para etmez.
-
Oyun vice cityde geçeceği için harita olarak 5ten küçük olabilir lakin daha detaylı bir harita daha uzun bir hikaye bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım nasıl bir oyun olacak. Yani 2013 gta v çok iyi duruyordu. 2011 de ilk fragmanı yayınlanmıştı sanırım aklım çıkmıştı. Rdr2 de de ilk fragmanı görünce vay babayın kemcüğüne bu ne yahu demiştim. Eminim 6.oyunda da bu hissiyatı vereceklerdir. Çok az oyun firması bunu dedirtir. Bir ikincisi naughty dog olabilir. Üçüncüsü aklıma bile gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LA Noire'ın en büyük sorunu çok fazla uzun olması ve bir yerden sonra sıkması.
Bak şuna eminim birçok kişi bu oyunun aslında bir ana hikayesi olduğunu bilmiyordur bile. Çünkü oyun bu hikayeyi arka planda o kadar ağır ve geç işlemeye başlıyor ki birçok kişi çoktan oyunu bırakmış oluyor, fark etmiyor.
Ama teknik açıdan gerçekten çok güzel oyun. O sorgulama esnasındaki jest ve mimikleri bizzat gerçek oyuncularla yapmışlar. Hatta bazı karakterler direkt bu oyunculardı sanırım.
GTA V'in ekmeğini 3 nesilde yediler. Tek oyun 3 nesil. Bakalım 6.oyunun ekmeğini kaç yıl yiyecekler. Gelişmeleri takipteyim.
Ne 2023'müş bu böyle
fragmanda kamyon çarpıp betonu kırıyordu çok etkilenmiştim oyunda ağacın dalı bile kıpırdamıyor D:
-
O soygun bölümüyse orada beton kırıyorduk ama başka yerde varmıydı hatırlamıyorum ama yine de vay be demiştim.
11 Şubat' ta GTA 6 hakkında güzel bir paylaşım yapacak Rockstar. Tahminim doğruysa bu olacak. Aynı bu şekilde Trilogy de yapmıştı. Her cum günü akşam yumurtlama yapmıştı 2 ay boyunca :)
-
Vice City'de geçmesini hiç istemiyorum, San Andreas gayet büyük bir haritaydı ve GTA Online için yapılacak çok fazla aktivite vardı. Ben şahsen Liberty City'de geçmesini tercih ederim
-
Gene mi bilindik şehir yahu yeter ya sürekli aynı şehirler arasında dönüp duruyoruz 3 ve 4 liberty city san Andreas ve 5 san Andreas da geçti vice city ztn gördük yeter yahu başka şehir mi yok
Vice City nedir ya. Yapın San Fierro ve Las Venturas işte.
Bir ekran görüntüsü, logo veya fragman görsek iyi olurdu. Umarım en kısa sürede oyunla ilgili yeni bilgiler gelir.
-
Mecbur hocam GTA serisi ile özdeşleşmiş bu üç şehrin ikisi remake edildi
Son bir harita kaldı o da Miami :)
Miamiden sonra 7. oyunda yeni bir haritaya geçerler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık daha fazla etkileşim olmalı, rdr2 hikayesinde haritada herkesle herseyle etkileşim halindeydik bu durum gta 6 da hem online hem de story modunda olmalı. Rddt de geçen sene 4chan de paylaşılan sızıntı falan aktarılmıştı orada yazanlar gibi olursa tadından yenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X