Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
63
Favori
67.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz üstümü GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

Oyun çıktığında yüzünüzü göreceğim GTA 5 den 3 kat daha grafik fizik detaylara sahip olacak. 2011 de GTA 5 ilk fragmanına bak bakalım sonra oyun çıktığında ki haline. Aklınıza takılmış bir Pro, Pro diyip duruyorsunuz Pro çıksa oyunda çok fark yaratmaz anca fps ve çözünürlük de yükseliş olur bak bakalım GTA 5 Ps4, Ps4 Pro da nasil duruyor nerdeyse hiç bir fark yok PS5 de fark belirgenlesmeye başlamış PS5 ve PS5 Pro dada çok fark olacağını düşünmüyorum

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!Anonymous Gameryoutube
    Visit My Website: https://anongamers.com/ Follow me on: Instagram: https://www.instagram.com/anonymous_gamerzz/ Facebook Page: https://www.facebook.com/mlkabawan/ Twitter Page: https://twitter.com/mlkabawan335 Google+: https://plus.google.com/u/0/115454561758013515271 Reddit: https://www.reddit.com/user/Anonymous-Gamers/
    https://www.youtube.com/watch?si=TbcxZNf6sg5LTrjx&v=0N853tL11SA&feature=youtu.be

Buda karşılaştırma videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 5 Aralık 2023; 13:51:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Grafikler gta5'e benziyor diyenler için, yayınlanan ilk gta5 trailer videosunu koyuyorum. Belliki hafızanızdan silinmiş, yoksa bu kadar saçmalayamazdınız. :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Eski nesile gelmiyor diye grafikleri kötülüyorlar. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!
  • O değilde Jason’ın değişmesi bence iyi olmuş. Sızıntıdaki biraz süt çocuğu gibi duruyordu ciddiye alınacak bir tipi yoktu yani. Şimdiki daha iyi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahhahahaha valla durum aynen bu 😄😄😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biliyorum var bir karın ağrıları.Beypazarı soda iyi gider. :)

Ayni veya birazcık daha iyi he. :)

• Şu grafiklere baksanıza bunun eski nesile çıkmasına imkan var mı aklınız alıyor mu 😁

PC'ye çıktığında ise minimum 4000 serisi ekran kartı isteyecektir. Şu grafikleri başka ekran kartı kurtarmaz.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Minimum 4000 serisi isteyen bi oyunu ps5 xboxsx ve series s nasıl çalıştırıyor ?
    Oyunu günümüz konsollarında oynayabiliyorsan 4000 serisiyle en iyi şekilde oynarsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rockstar cidden zamanın ötesinde bir oyun firması. Bu oyunun grafikleriyle gta 5 i kıyaslamak kadar absurd birşey yok. Bu oyun fersah fersah ötesinde zaten çıktığında büyük ihtimal ps5 pro(çıkarsa) rahat oynayabiliriz gibi.

• GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

İçki şişelerin detayları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2023; 13:45:3 >

• Körleri ortaya çıkaran, Rockstar'ın eğlence sektöründe kendi rekorunu tazeleyecek olan yeni şaheser. Gta 5 çakması olmuşmuş, bu size Gta 5 gibi mi gözüküyor? Bak kıyaslamasını da yaptım.

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

Şimdi de trailer'a bir bakalım, öncelikle çoğu kişi bilse de şunu söyleyerek başlamak lazım ki, rockstar oyun tanıtımlarında asla cgı kullanmaz, ne gördüyseniz onu sunar, hatta çıkışa kadar cilalama yapacakları için bu görüntülerden daha iyisini vereceklerdir.

ana karakterlerimizden biri olan lucia'nın saç tellerinden tutun giydiği kıyafetin dokusundan güneş ışıklarının pencere aralarından sızmasına kadar adamların bugüne kadar bir oyunda yaptıkları en iyi grafiği ve fiziği geliştirdikleri daha ilk saniyelerde görülüyor.

• Şehir çok kalabalık ve cıvıl cıvıl görünüyor, hiçbir Rockstar oyununda bu kadar sağlam kasılmamıştı dünya'ya. herkes başka bir işle uğraşıyor, hani rdr2'de bir tarla işçisini takip etsek günlük rutinlerini gözlemleyebiliyorduk ya, burada onun 10 katını gözünüzün önünde her bir npc'nin yaptığını hayal edin. sadece bu detay bile oyunun neden çok uzadığını ve yıllardır ilmek ilmek geliştirildiğini net olarak gösterir.

• Şehir çok net, hiç öyle pus mus yok, uzak çizim mesafesi de harika, gökdelenlerin sayıları bayağı artmış, en az 3 büyük şehir de göreceğimizi düşünüyorum.

• Hayvan detayları rdr2 tecrübesinden dolayı aşırı iyi olacaktır ve artacaktır, çok ilginç şeyler ekleyebilirler ve bunun ilk sinyallerini timsah ile şimdiden gösterdiler.

• Spor arabalarının sayısında ciddi artış bekliyorum, fizikleri de gta 5'ten çok gta 4'e daha yakın olursa tadından yenmeyecektir.

• Sosyal medya kullanımı detaylı olarak eklenecek gibi gözüküyor, oyuna nasıl bir katkısı olabilir bilemiyorum ama gördüğümüz yeni şeylerden biri.

Şimdilik böyle, çok beklentili olmama rağmen daha ilk saniyelerde beni şahsen memnun etti, görselliğin hiç bu kadar sağlam olacağını düşünmüyordum, dünya konusunda yine seviye atlamayı bırakın çağ atlamışlar, gta 5 ile 6 arasında, vice city ve san andreas kadar ciddi büyük farklılıklar olacağını sanıyorum, ayrıca ciddi bir kesimin "story'i unutup online mı yaparlar" korkuları da boşa çıktı, adamlar koca tanıtımı klasik bir rockstar geleneği olarak story üzerinden yaptı ve aynı teknik, aynı kültür ile harika bir trailer sunmuş oldular, merakla 2025'i bekliyoruz ancak en iyi ihtimal eylül gibi çıkar, kötü senaryoda da 2026 eylül'ü. iyi çıksın da bekleriz, rockstar bu boru değil.

• 10 sene sonra GTA 6 trailerı gelmiş siz hala garip şeyleri tartışıyorsunuz. Rockstar bu Rockstar kendimden şüphe ederim onlardan etmem.

Muhteşem bir şey geliyor.

• Sistem gereksinimleri ne olur acaba windows icin simdiden yukseltmek lazim

• en erken 2026'da PC'ye çıkacağını düşünürsek; (tahminlerim)

Minumum - RTX 3060 veya eş değer AMD

Önerilen - RTX 4070 veya eş değer AMD

• gergedan1900 kullanıcısına yanıt
    Bence acele etmeyin paranız varsa altına dövize çevirin 2026’ya kadar ne donanımlar çıkar kim bilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 fragmanı ilk çıktığında yıl 2011 di hatırlıyorum fragmanı görünce ağlıyorum çok duygulandım yazanlar vardı. Çağın inanılmaz ilerisi bir oyundu gta 5.

Gta 6 tabi ki böyle olmayacak beklentilerin altında kalacak ama gene de çağın en iyi oyunu olacağını tartışılmaz bile.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Oynanış gelmeden bu saydıklarını net göremeyiz, şehir capcanlı o kesin en büyük fark burada demiştim zaten aMa ilk videoya bakılırsa renk paleti gta5 ile aynı, tabiki kaplamalar, grafikler daha iyi olacak arada 15 sene var bir de rockstar faktörü var muazzam bir oyun bizi geliyor tartışmasız.

Sonuç olarak Gta4-5 geçişte inanılmaz bir renk paleti değişimi vardı akla kara gibi arkadaş ondan bahsetmiş ha tanımıyorum kendisini bu arada avukatlık gibi olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Aralık 2023; 13:54:24 >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

bişi diycem. fragmanı sevmedim

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

eski kadro değil sanırım.

• Press a Key kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya işi şöyle olabilir. Anlık yaptığımız her olayı tv de ve internete görebiliriz. Arabayla birini mi ezdin sosyal medyada haberler felan sen varsın. Bi tanınmışlık seviyesi olabilir. Ne kadar çok sosyal medyaya çıkarsan ünlenirsin. Nps lerin sana olan davranışları değişir. Ayrıca oyun içinde kendi sosyal medya hesabımız olur. Yaşadığımız olayları paylaşırız ve diğer oyuncularda paylaşımlarımızı oyun içi görüp yorum yazar beğenir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.