Uyanık Sony bu vur kaç taktiğini bence'de Kesin yapacaktır. Ammavelakin bu oyun bana 2025 yılında çıkacakmış gibi gelmiyor... |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (72. sayfa)
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, Conner Mather’ın YouTube'da yaptığı yeni bir röportajına katıldı ve bazı açıklamalarda bulundu. “Ekiplerimiz sizin aklınıza bile gelmeyen yeni şeylere odaklanıyor. Bu şeyi beklediğinizi sanıyordunuz ama bu düşündüğünüzden çok daha büyük, çok daha iyi, çok daha heyecan verici ve çok daha güzel.” ifadelerinde bulundu.
ign türkiyeTake Two CEO’su iddialı: GTA 6 beklediğinizden çok daha büyük!https://tr.ign.com/grand-theft-auto-vi/126855/news/take-two-ceosu-iddiali-gta-6-beklediginizden-cok-daha-buyuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 28 Aralık 2024; 23:13:39 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 29 Aralık 2024; 19:48:46 >
Şu tarz editlerden binlercesi var. İzledikçe gülüyorum. 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de özlüyorum bu yeni karakterlerin V'inkilerin yerini tutabileceğini sanmıyorum açıkçası
Bu nedir ya çok iyi değil mi. Yapay zekayla yapılmış bir resim ama böyle olacaksa ben tamamım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ooo tam kalemim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne oldu 27’den bir şey çıkmadı mı?
Acaba RDR2’deki silah temizleme, kıyafetlerin pislenmesi ve insanların temizlenmediğimiz zaman bize verdiği tepkilerle hayvanların hayalarının büzüştüğünü görebileceğimiz bu detayları daha gelişmiş halde GTA 6’da görme ihtimalimiz var mıdır?
Benim gram beklentim yoktu. Millet kendi kendine gelin güvey oldu adamlarda bunlarla resmen tşak geçti :) çoğu kişi de reklam yapıp prim kastı
%99.9 ER-TE-LE-NE-CEK 2026
-
Küçük GTA 6 Sızıntısı Rockstar Ofislerinden Geliyor
Rockstar'ın Grand Theft Auto (GTA) 6'yı dünyaya tanıtmasının üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti ve hayranlar on yılı aşkın bir süredir ilk GTA oyunu hakkında her türlü haberi merakla bekliyor. Şimdi, eski bir çalışandan sızdığı anlaşılan bir sızıntıda, bir geliştirme makinesinde çalışan GTA 6'ya küçük bir bakış var.
İlk olarak Reddit'te paylaşılan JustLovett0 adlı kullanıcı, oyunun 2019 - 2020'de çekildiği bildirilen bir görüntüsünü yayınladı. Fotoğrafın Rockstar'da çalışırken “yakın oldukları” biri tarafından çekildiğini söylediler.
"Bunu paylaşabileceğim kadar uzun zaman geçtiğini düşünüyorum" dediler.
Gönderi hemen GTA 6 subreddit'inden kaldırıldı. Ancak, görmek isteyenler için başka bir yere yeniden yüklendi. Genel olarak, bir hareketsiz görüntü ve masalarda çok sayıda PS5 Dev kiti bulunan Rockstar'ın ofisinin içini gösteren iki kısa klip dışında pek bir şey yok.
Kaynak :
ınsider gamingSmall GTA 6 Leak Comes From Within Rockstar Officeshttps://insider-gaming.com/gta-6-leak-comes-from-with-rockstar-offices/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Ocak 2025; 21:12:13 >
-
En azından Rockstar Games, GTA VI'nın 2025 çıkış tarihi konusunda kendinden emin!
Kaynak :
www.linkedin.comGeorgio Jankowski on LinkedIn: Happy New Year!! With 2025 kicking off and shaping up to be one of the…https://www.linkedin.com/posts/georgio-jankowski-359b6785_happy-new-year-with-2025-kicking-off-activity-7280950998997590016-72wj
-
Kendinden eminmiş yok ya sanki tanımıyoruz firmayı dimi 20 senedir takip teyiz bilerek Yıl sonuna tarih veriyolar ki
2026 ya Ertelediler mi fazla küfür yemesinler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 4 Ocak 2025; 13:47:51 > -
Rockstar Games, GTA 6'nın PC, PlayStation ve Xbox'ta aynı anda piyasaya sürüleceğini doğruladı.
📌 Şirket, daha önceki kademeli sürüm stratejisini değiştiriyor.
Keşke doğru olsa ama ben pek ihtimal vermiyorum. Resmi ağızdan doğrulanmadığı müddetçe.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC için aynı tarihte çıkacağı doğrulandı derken kim nerede doğrulamış? Herkes ağzına sakız etti ha umarım gerçek olur ki olmaması için bir gerekçe de yok. Geride kalmalı artık bu tür gecikmeli yayınlamalar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X