|
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (70. sayfa)
-
-
Ben de disk sürücü düşünüyordum ama 1 disk sürücü nerdeyse 2.el ps4 fiyatı olunca vazgeçtim. Disk sürücü yurt dışında daha ucuz(vergiler dahil 120 euro(4500tl)) oradan aldırtabilirsiniz tanığınız varsa.
-
Take Two Interactive, Kazanç Duyurusunda Grand Theft Auto VI'nın "2025 Sonbaharında" piyasaya sürüleceğini yineledi.
x (formerly twitter)Geoff Keighley (@geoffkeighley) on Xhttps://x.com/geoffkeighley/status/1854272001780625671
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Kasım 2024; 0:28:30 > -
-
Sırf şu müzik bile oyunu oynama sebebi olur bee
Self Control
-
Golden Joystick Awards Most Wanted Game : Grand Theft Auto VI
-
"Rockstar'ın GTA 6 için hazırladığı RAGE motorunun son sürümünde, prosedürel nesne oluşturma özelliği yer alıyor. Bu da oyunun her seferinde nesneleri farklı şekilde oluşturabileceği ve dünyaya çeşitlilik ve gerçekçilik katabileceği anlamına geliyor."
-
-
Senelerdir Sony etkinliğinde GTA 6 oynatılacak dendi. Rockstar bunu diyenlere inat tanıtımı Youtube videosu şeklinde yaptı. Yani yine beklemeyin bence. -
Hocam yaptığım paylaşımda gta 6 PlayStation pro da oynatılacak denmiyor zaten. Kimse Rockstar'dan farklı bir tanıtım beklemesin yine. Sony nin pazarlama için Rockstar ile anlaştığı söyleniyor. Yani gta 6 en iyi ps5 pro da oynanır gibisinden. 🙂
Ekleme: Yanlış bilmiyorsam rdr2 için de ps4 pro da anlaşma sağlanmıştı. Kutu üzerinde filan rdr2 resimleri vardı reklam anlaşması olmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Kasım 2024; 11:54:26 > -
Hocam söylediğimi yanlış anladınız. RDR’yi falan katmayın. 3-5 yıllık süreçte özellikle GTA 6 haberleri beklendiğinde her State of Play öncesi GTA 6 tanıtılacak dendi ama olmadı böyle birşey Rockstar da yapmadı muhtemelen yapmayacak. -
Pardon hocam haklısınız. Evet doğru olmadı ancak Rockstar genelde 1 yıl arayla trailer paylaşır. İlk trailer üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Belki trailer duyurusu gelebilir kendisi gösterilmese de. Bu arada hocam ben söylenti olarak paylaşıyorum inandığımdan değil. Misal ay teorisi de tutmadı 😄 Ancak paylaştım yine. -
Geçen yıl Aralık ayında paylaşıldı ilk trailer. 1 yılı geçmedi henüz. Dün gibi aklımda o gece sızıntı videosu çıktı inanmadım yok ya bu değildir dedim sonra gördük sızıntı video doğru çıktı. -
Evet 5 Aralık'tı galiba trailer. Jason Schreirer demeden inanmıyorum artık. Rockstar da öyle önlem aldı ki o adamcağız da sızıntıya ulaşamıyor artık 😄 -
GTA 6 PS5 Dualsense Çalışması
-
Harika gözüküyor, satış yapıyor musunuz yoksa kendinize mi yaptınız ?
Biz kol yollasak onlara da bu işlemi yapabilir misiniz? -
Tabiki hocam hem satıyorum hem de istediğiniz temalı kol yapıyorum. Detay için Pm üzerinden ne istediğinizi yazarsanız yardımcı olurum,
-
Bir fiyat bilgisi alabilir miyim özelden hem bu kol için hem tasarım sipariş için,
Teşekkür ederim -
Hocam bu nedir ya
Sanırım elle çizmedinizde nasıl yaptığınız merak ettim.
Emeğinize sağlık çok güzel duruyor.
-
bilgi paylaştım hocam, dm den
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X