Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
59
Favori
62.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 6 hakkında yeni bir ipucu ortaya çıktı. Eski bir Rockstar Games geliştiricisi, yaptığı açıklamayla GTA hayranlarının heyecanına heyecan kattı. Buna göre oyunun önümüzdeki ay yayınlanması muhtemel yeni fragmanı, stüdyonun çıtayı bir kez daha nasıl yükselttiğini gösteren önemli detaylara sahip olacak.

ign türkiye
    GTA 6 hakkında önemli iddia: "Rockstar Games çıtayı bir kez daha zirveye çıkarıyor"
    https://tr.ign.com/grand-theft-auto-6/126108/news/gta-6-hakkinda-onemli-iddia-rockstar-games-citayi-bir-kez-daha-zirveye-cikariyor

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Ben de disk sürücü düşünüyordum ama 1 disk sürücü nerdeyse 2.el ps4 fiyatı olunca vazgeçtim. Disk sürücü yurt dışında daha ucuz(vergiler dahil 120 euro(4500tl)) oradan aldırtabilirsiniz tanığınız varsa.

• Take Two Interactive, Kazanç Duyurusunda Grand Theft Auto VI'nın "2025 Sonbaharında" piyasaya sürüleceğini yineledi.

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!
    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!x (formerly twitter)
    Geoff Keighley (@geoffkeighley) on X
    https://x.com/geoffkeighley/status/1854272001780625671

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Kasım 2024; 0:28:30 >
  • GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

Teori bekleyenler 😀 Alın bir 22 Kasım teorisi daha size 😄
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Sırf şu müzik bile oyunu oynama sebebi olur bee GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

Self Control GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• Golden Joystick Awards Most Wanted Game : Grand Theft Auto VI

• "Rockstar'ın GTA 6 için hazırladığı RAGE motorunun son sürümünde, prosedürel nesne oluşturma özelliği yer alıyor. Bu da oyunun her seferinde nesneleri farklı şekilde oluşturabileceği ve dünyaya çeşitlilik ve gerçekçilik katabileceği anlamına geliyor."

• GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• Senelerdir Sony etkinliğinde GTA 6 oynatılacak dendi. Rockstar bunu diyenlere inat tanıtımı Youtube videosu şeklinde yaptı. Yani yine beklemeyin bence.
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptığım paylaşımda gta 6 PlayStation pro da oynatılacak denmiyor zaten. Kimse Rockstar'dan farklı bir tanıtım beklemesin yine. Sony nin pazarlama için Rockstar ile anlaştığı söyleniyor. Yani gta 6 en iyi ps5 pro da oynanır gibisinden. 🙂

Ekleme: Yanlış bilmiyorsam rdr2 için de ps4 pro da anlaşma sağlanmıştı. Kutu üzerinde filan rdr2 resimleri vardı reklam anlaşması olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Kasım 2024; 11:54:26 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğimi yanlış anladınız. RDR’yi falan katmayın. 3-5 yıllık süreçte özellikle GTA 6 haberleri beklendiğinde her State of Play öncesi GTA 6 tanıtılacak dendi ama olmadı böyle birşey Rockstar da yapmadı muhtemelen yapmayacak.
    Pardon hocam haklısınız. Evet doğru olmadı ancak Rockstar genelde 1 yıl arayla trailer paylaşır. İlk trailer üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Belki trailer duyurusu gelebilir kendisi gösterilmese de. Bu arada hocam ben söylenti olarak paylaşıyorum inandığımdan değil. Misal ay teorisi de tutmadı 😄 Ancak paylaştım yine.
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Aralık ayında paylaşıldı ilk trailer. 1 yılı geçmedi henüz. Dün gibi aklımda o gece sızıntı videosu çıktı inanmadım yok ya bu değildir dedim sonra gördük sızıntı video doğru çıktı.
    Evet 5 Aralık'tı galiba trailer. Jason Schreirer demeden inanmıyorum artık. Rockstar da öyle önlem aldı ki o adamcağız da sızıntıya ulaşamıyor artık 😄
  • GTA 6 PS5 Dualsense Çalışması

• ercumentbu kullanıcısına yanıt
    Harika gözüküyor, satış yapıyor musunuz yoksa kendinize mi yaptınız ?
    Biz kol yollasak onlara da bu işlemi yapabilir misiniz?
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt

Tabiki hocam hem satıyorum hem de istediğiniz temalı kol yapıyorum. Detay için Pm üzerinden ne istediğinizi yazarsanız yardımcı olurum,

Bir fiyat bilgisi alabilir miyim özelden hem bu kol için hem tasarım sipariş için,
    Teşekkür ederim

Hocam bu nedir ya

Sanırım elle çizmedinizde nasıl yaptığınız merak ettim.

Emeğinize sağlık çok güzel duruyor.

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt

bilgi paylaştım hocam, dm den

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.