< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (68. sayfa)
-
-
Ben pc ciyim bana hiç faydası yok da 😄 Fayda zarardan ziyade haber değeri taşıdığından paylaştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam, eyvallah :)
2026 başı ila ortası arası bir döneme ertelendiği iddia ediliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asilsiz iddia bence daha 3 hafta önce ertelenmedigini dogruladi Take two jason schreier gibiler bu iddiayi ortaya atmadikca güvenmem.
Pc cikis tarihini nereden biliyor daha konsollara bile cikmamisken ? Bunu rockstar bile tam bilmiyordur.
Muhtemelen bu fake news ile prim yapma pesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Eylül 2024; 11:13:49 > -
Katılıyorum Take Two Ceo su doğruladı geçenlerde erteleme olmayacağını. Ayrıca Jason reyiz gibi biri dese inanırım elbette ertelenebilir ama bana da yalan haber geldi.
2026,2027 Nedir Arkadaş
Ps6 Bekle Demişler Galiba...
Ps5Proda Bile 30 Fps Çalışacağı Söyleniyor Gta6 Nın.
Ps6 4K 60Fps
Ps6Proda 4k 60Fps Ray Tracing Hayırlı Olsun Diyelim
-
Bundan seneler önce 2018 de Gta 6 ve özellikleri kod adi sizdirilmis o dönem Rockstar bunun üzerine cok fena sinirlenmis (Project Americas) oyun ilk baslarda Güney amerikayida kapsiyormus(Meksika falan) yani ilk baslarda cok daha devasa bir oyun planlanmis ama muhtemelen bunun altindan kalkamayacaklari ve devasa harita boyutu yüzünden harita iceriklerden ödün vermek zorunda kalacaklari icin(Devasa bölge haritasinin tasarim süresi vs.) icin Florida ve Miami ile sinirli tutmak zorunda kalmislar.
Gta 6 ilk basta planlandigi gibi gibi bütün amerika kitasini kapsasaydi 2030 dan önce oyunu bitiremezlerdi.
Belki oyun ciktiktan 2-3 sene sonra DLC ile bu haritalar eklenir Jason Schreier gibi güvenilir kaynaklar böyle bir söylemde bulunmustu.
x (formerly twitter)Detective (@that1detectiv3) on Xhttps://x.com/that1detectiv3/status/1832101113652297828
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Eylül 2024; 14:19:20 >
-
PS5 Pro'da 30 FPS zorunluluğu olmaz. 60 FPS Performans, 4K 30 FPS Kalite modu olur. Standart PS5'de 30 FPS mecbur olacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 8 Eylül 2024; 14:22:22 >
Fps degerinden supheliyim cunku oyunun multisi olacak, ps5 ve pro sahipleri 30-60 gibi farkli degerlerde oynatirlar mi bilemedim, onlineda fps genelde sabit olur.
Online'a girmeyeceğim için o kısmı umursamıyorum ama dediğin gibi sabit 30 FPS olabilir. Single player'da mutlaka 60 FPS seçeneği olur Pro'da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jason Schreirer altı farklı gta 6 çalışanından doğrulatmış erteleme yok. Her habere inanmamak lazım hocam paylaşım için teşekkürler 🙂
GTA V, çıkalı 11 yıl olmuş yaşlanmışız vay be.
Oyunu ilk oynadığım zamanlar şu yükleme ekranında çalan parça tüylerimi diken diken etmişti. GTA VI da yine aynı duygular barındırıyor bende 11 yıl geçmesine rağmen hiç oyun keyfim değişmedi, tam tersi daha çok keyif alıyorum.
PS5 Pro sonrası çıkacak oyunlar en iyi dönem olucak.
no name allyoutubeGrand Theft Auto GTA V Original Loading Screen Music Themehttps://www.youtube.com/watch?v=eBxF1ghnZE0
-
Take Two, GTA VI için 2025 Sonbaharını hedeflediklerini doğruladı.
Dexerto (@Dexerto) on XtwitterTake-Two confirms they are still targeting a Fall 2025 release for Grand Theft Auto 6https://x.com/Dexerto/status/1836422161096913146 -
Olur mu öyle şey hocam "Ben demiştim erteleneceğini" ciler kabul edemez bu durumu 😄
Rockstar Games bıkmıştır artık oyunumuz 2025'de çıkacaktır kelimesinden. Durduk yere adamların akıllarına bit yeniği düşürecekler illa. :))
Bu 3 veya 4. onaylama herhalde Rockstar tarafında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Eylül 2024; 21:1:54 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
+ Pro boost
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X