Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.452
Cevap
62
Favori
65.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pcyi tamir ettim ama kaldirmaz herhalde i6500 gtx1060

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

Tamam da 2000 serisi bile gta 6 yı kaldırır.Abartmayın şu oyunun sistem gereksinimlerini aw

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Valla bilmiyorum hocam.Benim de gtx 1050 ti ancak kaldırırsa bile en düşük ayarlarda 10 fps alırız herhalde  

Bizimkilere zor bela ps5 aldırtacağım

• Prosu gelio

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

pro daha pahalı olacağı için proyu almayabilirim hocam

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Ayrıca bunu cod gibi youtube videolarına reklam koyarak yapmadı.Bu oyun çok büyük

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

12 senedir geliştirildiğini kim söyledi yahu? Olsa olsa 2018 den beri geliştirilşyordur.Hatta yanlış bilmiyorsam artık eskisi gibi her stüdyo kendi oyununu yapmıyor.Ne demek istiyorum?

Mesela gta oyunlarını rockstar north yapıyorken rdr oyunlarını rockstar san diego yapıyordu.Ancak rdr2 ile birlikte tüm rockstar stüdyoları aynı oyunun üzerinde çalışıyorlar.Yani gta 6’nın yapmına rdr2 çıktıktan sonra başlamışlardır.

burada rdr2 nin yapımında tüm rockstar stüdyolarının yer aldığı yazıyor

Bakma sen ona.Gta 6 nın ilk fragmanının uzunluğunu da 3-4 dakika olur filan demişti.Hatta pc ile konsollara aynı anda çıkar demişti.Bir şey biliyormuş gibi konuşuyor ancak hiçbir halt bildiği yok

2018 den beri geliştiriliyordur bence.Yani oyun çıktığında 7 yıllık bir geliştirme süreci olmuş anlamına geliyor.Benim tahminim bu yönde

• 7 sene böyle bir oyun icin yetersiz RDR 2 bile 8 senede gelistirildi üzerine bu oyun yeni nesil Ps 5 nesli olacak.

• valla hocam yeterli olup olmadığını biz bilemeyiz

• GTA 6'nın yapımına GTA 5'i çıkardıkları gibi başlamışlardır. Yapım dediğim tabi konsept - tasarım - çizim aşamalarını da içeriyor.

Bu arada, GTA 5 PS3 tabanlıydı. 6'yı ilk etapta PS4 oyunu olarak düşünmüş olabilirler. PS5 tabanlı olmasına karar verilince duyurusu ertelenmiştir. Bu tür dev oyunların yapım süreci uzun ve çetrefilli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Eylül 2024; 13:5:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam teknik altyapısını yaparlar zaten onu yapamayacaklarını düşünmüyorum ama daha önce Rockstar'ın böyle bir oyunu olmadığı için çok imkan vermedim.

Diger Pc konusuna bunun hakkinda yazmistim:

Gta 6 nin sizan en son görüntüsü muhtemelen 2023 Ekim ayina ait 1. Trailerdan 2-3 gün önce Rockstar ceosu Aaron Garbutun oglunun arkadasi tarafindan sizdirilmisti (sizdiran hesabin Tiktokta Rockstar ceosu Aaron Garbut ile fotosu vardi)

Grafikler gün batimi RDR 2 yi cok fazla andiriyor özellikle renk paleti ve bulut sistemi sehir devasa büyüklükte gözüküyor cok fazla yüksek gökdelen dikkat cekiyor.

Bu görüntüyü sizdiran kisi Gta 6 da 3 büyük sehir dahil 7 sehir oldugunu binalarin %70 ne girilebildigini Vice City sehir merkezinin Los Santostan 2 kat daha büyük oldugunu haritanin ortasinda devasa büyüklükte bir göl oldugunu söylemisti.

classy prodyoutube
    New leaks for GTA VI one of the most anticipated games of all time
    https://www.youtube.com/watch?v=j_OlckTVr_E

Sizdiran kisinin Aaron Garbutun oglu ile gecen WP konusmasi

Aynen hocam hepsinden bilgim var. Gta 6 ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyorum 🙂

Hocam RDR 2'nin Gta 6 versiyonu olursa tadından yenmez. Ben RDR 2'nin atmosferini çok beğenmiştim. Gta serisi gibi güncel bir dönemde geçmiyor ama beni o harita, atmosfer, yaşayan şehir havasını hissetirmesi mest etmişti. Misal Ubisoft'un AC serilerinde de büyük bir harita var, hatta RDR 2'den daha büyük bir haritaya sahip ama oynarken oyuncuya hissetmiyor. Gerçekmiş gibi gelmiyor.

• Hatırlar mısınız, bir süre önce bir blog yazımızda GTA6'nın PS5'e süreli özel olursa neler olabileceğini yazmıştık. Bu gerçekleşiyor gibi. Sony, dev bir hamle yaparak Rockstar’ın merakla beklenen Grand Theft Auto 6’sının pazarlama haklarını PS5 ve PS5 Pro için kilitledi. Bu strateji, Xbox'ın GTA 6'nın pazarlama etkinliklerinin tamamen dışında kalması anlamına geliyor.

oyun haberleri - merlininkazani.com
    Sony'den PS5 Pro İçin Çok Büyük Hamle
    https://www.merlininkazani.com/sonyden-ps5-pro-icin-cok-buyuk-hamle-haber-126416

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 5 Eylül 2024; 7:20:24 >

Vayy vayy vayy Hamleye bak sen  

• Eğer exclusive olacaksa demek ki oyun çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exc olmayacak hocam haberi okuyun ayrıntılı. Reklam anlaşması Sony'de. Yani xbox a da çıkacak elbette ama ps5 pro ile reklam yapacak Sony bol bol. Exc muhabbetini en başta Rockstar istemez zaten. Satışlar nasıl patlayacak yoksa 😄

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.