Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4 JB siz rahat oynatıyormu. Kasarak oynatıyorsa boşuna 9 lira vermek istemiyorum.
  • Hocam şifre varmi buna ya..böle çekilmez de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

İpod touchta oyundan atiyor 5 dakikada bir ve ates etmesi cok zor be mouse yada gamepad olaydi iyiydi. Ayrica hile yazilmiyor bundada ben hile icin bir konsol koyarlar diye dusunmustum. Gta 3te herkes hile olmadigindan yakinmisti cunku. 8-9 yaslarinda hep hileyle oynardik aliskanlik olmus hile

GTA 3 te ben tüm hileleri yazarak oynuyorum Game Keyboard uygulamasını indirin.
    Gta 3 ü açın Home tuşuna basıp çıkın (oyun açık kalıyor) game keyboardi açın

"(Optional) Tap here to call out keyboard after exit"

yazan yere tıklayınca ekranda klavye açık kalıyor yukardaki bardan tekrar gta 3 giriyorsunuz ve istediğiniz hileyi yazın

Edit: Hileler Pc deki gibidir.

ios'de var mı !?

Ben bunu Motorola Atrix'te (Bkz.İmza) yapıyorum Ios ta varmı yokmu bilmiyorum ama büyük bi ihtimal vardır diye yazdım.

Adamin ipod touch'u var siz apk uygulama diyorsunuz.Garip

sazan.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

Galaxy s2ye yükledim arkadaşlar kusursuz çalışıyor(4.1.2jb).Bütün grafik detaylarınıda en sona getirdim.Üstelik cihazın ram ağzına kadar dolu iken denedim yağ gibi çalışıyor.Oyunun boyutu 1.38gb gta3 600mb idi.Boyutunun hakkınıda veriyor resimlerde göreceğiniz gibi gölge efektleri çok güzel adamın gölgesi falan çok iyi.Gta 3 de adamın gölgesi sadece bir karartı şeklindeydi.İlk dikkatimi çeken bu oldu.Sonuç olarak bir telefonda bunu oynayabilmek müthiş zevkli.

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı

Bende Galaxy Note'a yükledim gayet güzel oldu. Gameklip şart ama dokunmatik ile bir yere kadar.. Ne kadar dı şu Gameklipler?

• quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

symbian için çıkmadıysa çöptür. NET.

synbian guzeldir derdim eger 10 yil once yasiyor olsaydik o zamanlar icin iyidi fakar kimse suan android veya ios la yarismaz insanlar alacagi telefonun en once isletimsistemine bakar hale geldi

halen symbian gibi isletim sistemlerini kullanan telefonlara tonla para verip 1ghz islemcisi var (ki eminim 250 sinden fazlasini kullanmiyodur hic bi zaman) hemde iphone dan cok ucuz mantigiyla giderseniz bu tip uygulamalardan mahrum kalirsiniz k.bakmayin

cevrmdede ayni sorunla karailasiyorum biri gidiyo s2 aliyor digeri badaa symbian gibi asagi yukari ayni fiyata sonra birine yukledigimiz uygulamayi otekine yukleyemeyince adam sok oluyor
    olma abicim hakkin yok

bu arada
    ios icin sanal klavye uygulamasi bilen var mi? android te game keyboard mu ne var hile yapmak icin ios icin yok mu :(

• arkadaş ne parayla bulabildim ne beleş bi yardımcı olun sevabına s3 var bi özellik bilmiyorum link falan atın **** arkadaşın biri yukarıda önermiş torrent 1mb ile indiriyo 1 haftaya indirmez napçaz netçez millet deneyelim bakalım oyunu
  • Huawei ideos x5 flash fm self control akar

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

Galaxy s2ye yükledim arkadaşlar kusursuz çalışıyor(4.1.2jb).Bütün grafik detaylarınıda en sona getirdim.Üstelik cihazın ram ağzına kadar dolu iken denedim yağ gibi çalışıyor.Oyunun boyutu 1.38gb gta3 600mb idi.Boyutunun hakkınıda veriyor resimlerde göreceğiniz gibi gölge efektleri çok güzel adamın gölgesi falan çok iyi.Gta 3 de adamın gölgesi sadece bir karartı şeklindeydi.İlk dikkatimi çeken bu oldu.Sonuç olarak bir telefonda bunu oynayabilmek müthiş zevkli.

Frame limiteri'i kapatırsan çok daha akıcı oynarsın.

• Galaxy Wonder da ayarları %25 e (screen resolution ve draw distance) çekip, visual effects i Low a alıp dinamic shadows ve frame limiter i kapatınca oyun gayet akıcı şekilde oynanabiliyor :)
  • Beyler oyunu iphone 3gs destekliyor mu?Bide yükleyince ne kadar hafıza kaplıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

symbian için çıkmadıysa çöptür. NET.

synbian guzeldir derdim eger 10 yil once yasiyor olsaydik o zamanlar icin iyidi fakar kimse suan android veya ios la yarismaz insanlar alacagi telefonun en once isletimsistemine bakar hale geldi

halen symbian gibi isletim sistemlerini kullanan telefonlara tonla para verip 1ghz islemcisi var (ki eminim 250 sinden fazlasini kullanmiyodur hic bi zaman) hemde iphone dan cok ucuz mantigiyla giderseniz bu tip uygulamalardan mahrum kalirsiniz k.bakmayin

cevrmdede ayni sorunla karailasiyorum biri gidiyo s2 aliyor digeri badaa symbian gibi asagi yukari ayni fiyata sonra birine yukledigimiz uygulamayi otekine yukleyemeyince adam sok oluyor
    olma abicim hakkin yok

bu arada
    ios icin sanal klavye uygulamasi bilen var mi? android te game keyboard mu ne var hile yapmak icin ios icin yok mu :(

Alıntıları Göster
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 9:23:17 >

• kv için kolları sıvamalar falan yapacağınız img dosyasını kopyalamak

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Explorer açmaz mi lay

Malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Apk yok mu yav?

Apk var ama sd yi cekemiyon cunku android server lari coktu rockstar halletmeye calisiyor

Tam onu yazmaya gelmiştim. Apk buldum sd yok.

olan da çalışmıyo

• sgs 2 de oynayan var mı
  • Ios 6 JB çıksın ilk yükleyeceğim oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

sgs 2 de oynayan var mı

Oynayanlar var bazilari siyah ekranda kalip atma sikayeti var bazilarida full grafikte sorunsuz oynuyor jb de oynayanlar sorunsuz oynuyor

• htc sensation jb'li romda oynatmıyor, arabaya binince oyun donuyor. ics romda denemek lazım bir de
  • Beyler imrendirmek gibi olmasın ama yurtdışından getirttiğim GameKlip ve S3 ile oyun bi harika.

Edit: Hileleri de buldum. Yanlız beyler silah şifresi yazınca oyundan atıyor neden bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhiziroglu -- 9 Aralık 2012; 13:19:38 >
  • Elimde SD dosyası ve APK için link var... SD dosyasısı için T.orrent'de var. PM atana yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.