Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apk mania'dan indirdim kurdum galaxy s3'te sorunsuz çalışıyor herkese tavsiye ederimŞu ana kadar androidde oynadığım en iyi oyun diyebilirim tek sorun araba kullanırken zorlanıyorum onu aşarsam süper olucak
  • Htc One X stock romla 2 gündür sorunsuz oynuyorum ama grafikleri yukseltince kasıyor şuan.Orjinal versiyon çıkınca düzelir yüksek ihtimal.
  • s3 full grafik sorunsuz çalışıyor güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

apk mania'dan indirdim kurdum galaxy s3'te sorunsuz çalışıyor herkese tavsiye ederimŞu ana kadar androidde oynadığım en iyi oyun diyebilirim tek sorun araba kullanırken zorlanıyorum onu aşarsam süper olucak

hocamhttp://www.apkmania.co/2012/12/grand-theft-auto-vice-city-v10-apk.html
    buradanmı indirdin? ayrıca şunu sorucam indiriyorum kuruyorum önce güncelleme hatası veriyor sonra içindeki 3 dosyadan bitanesi güncelleme yapıyorıyorum güncelleme sonunda hata veriyo oyuna girince sadece siyah ekran var nasıl giderebilirim telefona root veya room hiçbir şey yüklemedim zaten fazla anlamamda nasıl gideririz yardımcı olabilirmisin

• ben oyunu sony ericsson lww de hiç donmadan düşük grafik ayarlarinda oynadım. aynı şekilde Xperia sola yada yükledim çalıştı. markette desteklemiyor diyor ama bal gibi de destekliyor. bunu millet yeni cihaz alsın diye bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim. neo v ve galaxy w de çalıştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Mobil oyuncular için iyi ama benim için gereksiz bir ihtiyaç.

+1
  • Neo V 4.1.2 Chainfire 3d bütün ayarlar low. (Çözünürlük %50) akıcı...
  • İnşallah GTA V'i de görürüz.
  • Birisi Motorola Atrix'te nasıl oynandığını,kasma olup olmadığını söyleyebilirmi oyunu indiremiyorum internetim yok şuan

• s3 4.1.2 jelly bean mükemmel oynanıyor, oyunda şifre yazmak için game keyboard uygulamasını indirin. (nuttertools benzeri silah şifreleri çalışmıyor ama bigbang fancymagnet gibileri çalışıyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

quote:

apk mania'dan indirdim kurdum galaxy s3'te sorunsuz çalışıyor herkese tavsiye ederimŞu ana kadar androidde oynadığım en iyi oyun diyebilirim tek sorun araba kullanırken zorlanıyorum onu aşarsam süper olucak

buradanmı indirdin? ayrıca şunu sorucam indiriyorum kuruyorum önce güncelleme hatası veriyor sonra içindeki 3 dosyadan bitanesi güncelleme yapıyorıyorum güncelleme sonunda hata veriyo oyuna girince sadece siyah ekran var nasıl giderebilirim telefona root veya room hiçbir şey yüklemedim zaten fazla anlamamda nasıl gideririz yardımcı olabilirmisin

hocam önce apk yı kuruyorsun sonra android klasörünün içine obb dosyasını atıyorsunuz sorunsuz açılıyor dosyayı android/data'ya atarsan hata veri

• quote:

quote:

quote:

hocam önce apk yı kuruyorsun sonra android klasörünün içine obb dosyasını atıyorsunuz sorunsuz açılıyor dosyayı android/data'ya atarsan hata veri

eyvallah hocam yaklasık 1 saat önce yapabildim sorunsuz kasmadan full özelliklerle oynuyorum teşekkürler

• s3 için indirdim oynadım biraz gayet akıcı hiç kasma yok.Kontrollere alısmak biraz zaman alacak tabi birde hile yok o yuzden oyunu bitirmek epey bir zaman alacak gibi.0.99 dolara dustugunde de orjinalini alacagım şimdilik boyle devam bakalım.

Bu arada go get some sleep bu lafı duymayı ozlemişim
  • Galaxy Nexus'da 4.2.1 JB de belli aralıklarda fps düşüşü oluyor bazen de akıcı oluyor.Hiç stabil değil oynanış? Neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 10 Aralık 2012; 0:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Huawei ideos x5 flash fm self control akar

Anladığım kadarıyla sende oyun kasmıyor.Bende hafif bir kasma var.hangi romu kullanıyosun ?

Aurora ics

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

arkadaş ne parayla bulabildim ne beleş bi yardımcı olun sevabına s3 var bi özellik bilmiyorum link falan atın **** arkadaşın biri yukarıda önermiş torrent 1mb ile indiriyo 1 haftaya indirmez napçaz netçez millet deneyelim bakalım oyunu

http://www.apkmania.co/2012/12/grand-theft-auto-vice-city-v10-apk.html

4" htc'de oynanmıyor oyun, ipad anca keser beni

eyvallah indirdim fakat XAPK file validation failed hatası veriyor güncelleme yapmıyor bunu nasıl gideririz

İlk apk kurun, "com.rockstargames.gtavc" dosyasını sdcard/Android/obb klasörüne taşıyın sonra açın düşük grafikde kasmadan oynayın oyunu..

• piranha business ii tablette new game dedikten sonra oyundan atıyor nedendir?
  • HERŞEYİN '' GRAFIK '' OLMADIĞININ KANITIDIR VICE CITY ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş ne parayla bulabildim ne beleş bi yardımcı olun sevabına s3 var bi özellik bilmiyorum link falan atın **** arkadaşın biri yukarıda önermiş torrent 1mb ile indiriyo 1 haftaya indirmez napçaz netçez millet deneyelim bakalım oyunu

http://www.apkmania.co/2012/12/grand-theft-auto-vice-city-v10-apk.html

4" htc'de oynanmıyor oyun, ipad anca keser beni

eyvallah indirdim fakat XAPK file validation failed hatası veriyor güncelleme yapmıyor bunu nasıl gideririz

İlk apk kurun, "com.rockstargames.gtavc" dosyasını sdcard/Android/obb klasörüne taşıyın sonra açın düşük grafikde kasmadan oynayın oyunu..

bende obb dosyası yok?

edit:

sdcard/android/data/com.rockstargames.gtavc/ E ATTIM OLMADI
    sdcard/android kısmına attım olmadı
    sdcard/android/obb diye klasör yarattım oraya attım olmadı.

cihaz sony tablet s.

açıyorum uygulamayı siyah ekranda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 10 Aralık 2012; 17:38:26 >

• freeappslots'dan redeem ettim beleşe geldi, ipad 2 ile çok güzel oynanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.