Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: YvonneStrahovski.9

iPhone 3GS de deneyen varmı? Oynanabiliritesini öğrenmek istiyorum indirmeyi düşünüyorum bu cihaza?

iPhone 4 oynatmak icin kelimenin tam anlami ile kendinden geciyor, ve en dusuk grafikte oynatiyor, mesela tabletimde arabalarin farlari yaniyorken ip4 de yanmiyor. 3Gs ile sansini denemeni tavsiye etmem.

Teşekkür bilgi için zaten alet GTA 3 de dehşet kasarken GTA Vice City yüklemek hata gibi
  • Kendisi otomatik mi nişan alıyor ya ben anlayamadım.kalabalık arasında sorun oluyor baya. Birde hilesiz bitirmek telefonda çok zor olacak gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Kendisi otomatik mi nişan alıyor ya ben anlayamadım.kalabalık arasında sorun oluyor baya. Birde hilesiz bitirmek telefonda çok zor olacak gercekten

Aynen hedefin en yakınındaki yeri nişan alıyor, pek zor değil yav PC'de oyunu silme sebebi olan o inşaat görevini tek seferde geçebildim, köprüleri açtık bakalım pek takılmadan ilerlenebiliyor.
  • İpad'lerde kullanılan mini joystik bizim 4" cihazlarda işe yararmı ki oyun çok zevkli ama kontroller zor
    Edit; Cihaz "htc desire x" gram kasma yok, grafikler süper
    Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı

Lanet golf görevini tamamlayamıyorum, içeri silah sokamıyorum yani herif, o bodyguardlar varken öldürmem zor..
    Konsolu nasıl açacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 16 Aralık 2012; 0:37:05 >

• http://www.technopat.net/2012/12/15/gta-vice-city-10-year-anniversary-artik-turkce/

Türkçe olmuş , sizde varmı bir değişiklik güncelleme felan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

http://www.technopat.net/2012/12/15/gta-vice-city-10-year-anniversary-artik-turkce/

Türkçe olmuş , sizde varmı bir değişiklik güncelleme felan ?

Yalniz o yama.Yani resmi birsey degil.İos icinde hazir degilmis oguz gursel hazirliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta vice city 4s te az kasıyo ara ara takılmalar oluyor neden acaba?

• Arkadaşlar Android e yükledim araca binince telefon reset atıyor sorun nedir ?
  • Oyuna guncelleme gelmis az sonra yapacagim umarim 4S'teki kasma sorunu duzelmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Oyuna guncelleme gelmis az sonra yapacagim umarim 4S'teki kasma sorunu duzelmistir.

Hocam test ettikten sonraki yorumunuzu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Oyuna guncelleme gelmis az sonra yapacagim umarim 4S'teki kasma sorunu duzelmistir.

Malesef olumsuz.Hala yogun yerlerde ara ara kasilmalar var.9 Tl bosa gitti resmen.

• quote:

quote:

quote:

Malesef olumsuz.Hala yogun yerlerde ara ara kasilmalar var.9 Tl bosa gitti resmen.

9 tl mi yuh Android'in gözünü seveyim

• Oyun küçük müçük ama baya iyi geliyor valla yolda. Şu inşaat görevini de geçtim mi tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

quote:

9 tl mi yuh Android'in gözünü seveyim

Yalniz androidde ayni fiyat
    Korsan indirmeyi diyorsan onu bizde biliyoruz ama farkli bir dusuncemden dolayi satin aldim.

• quote:

quote:

quote:

Üzüldüm hocam, umarım kısa sürede giderirler. Haritanın ileriki kısmı çok erken yükleniyor, aslında tam kararında yapsalar kasma baya azalır gibi geliyor. Bir an önce gidermeleri dileğiyle, bende fazla bekleyemeden satın aldım, keşke bekleseymişim diyorum...

• Telefonun adı yazmıyor

• quote:

quote:

quote:

Oh be guzel guncelleme sonrasi kasma yok dedim sonra bi anda kasmaya basladi arkadas whatsapp tan mesaj atti oyun dondu resmen pufff gitti 5 $

• Ace 2 de çok güzel çalışıyor
  • htc sensation xe'de oynayabilen var mı?
  • "nuttertools" nereye yazacağız ? Barda nasıl katliam yapacağız ? Biraz vakit geçirdikten sonra "leavemealone" yazıp normal hayata devam edebilecek miyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.