Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

iPad'e jb ile kurdum çok iyi oynanıyor da iphone 5'e satın alan var mı eğer oyun donmuyor akıyorsa satın alıcam da? Hani mantıken kasmaması lazım biliyorum da 4s'te kasıyormuş yorumlara göre korktum.

5 te sorunsuz 4s te bazen kasabiliyor

Teşekkürler bilgilendirme için.
  • quote:

quote:

quote:

iPad'e jb ile kurdum çok iyi oynanıyor da iphone 5'e satın alan var mı eğer oyun donmuyor akıyorsa satın alıcam da? Hani mantıken kasmaması lazım biliyorum da 4s'te kasıyormuş yorumlara göre korktum.

4 ve 4s'de denedim (jailbreak ) 4'te biraz kasiyor ama oynanabilirligi pek etkilemiyor bence. 4s'de ise gayet akici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

quote:

quote:

4 ve 4s'de denedim (jailbreak ) 4'te biraz kasiyor ama oynanabilirligi pek etkilemiyor bence. 4s'de ise gayet akici.

o zaman 5'te de akıyordur teşekkürler

• Galaxy s3 ve note 10.1 de oynadım gayet güzel ama büyük ekran çok farkediyor

• 3GS ile oynadım harika.
  • Oynanabilirlik konusunda suphelerim olmasa direk satin alicam ama :/

• 4s JB ile indirdim de arkadaş ben şifresiz, şifreli fark etmez nasıl geçicem bu görevleri çok zor geliyor bana bazen de kasıyor. A ve C görevleri açıldı en çok korktuğum görev ise A2 küçük helikopter ile binayı patlatma görevi

%100 Save var mıdır acaba?
  • İnşaatı geçtik tankı çalamıyoruz arkadaş hile lazım bunlara
  • Hilesiz GTA mı olur ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

4s JB ile indirdim de arkadaş ben şifresiz, şifreli fark etmez nasıl geçicem bu görevleri çok zor geliyor bana bazen de kasıyor. A ve C görevleri açıldı en çok korktuğum görev ise A2 küçük helikopter ile binayı patlatma görevi

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=22652
    Burada %67 save var

• s2 açarmı
  • bb için çıkmadı mı bu oyun
  • 1.03 + SD indirdik belki bir ümit açar telefon dedim yemedi

Tel: Ace Plus

tek çekirdekli işlemcili telde oynanmıyor anlaşılan

ücresiz Android sürüme ulaşmak isteyen pm atabilir.(Torrent)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 30 Aralık 2012; 13:10:57 >
  • quote:

quote:

4s JB ile indirdim de arkadaş ben şifresiz, şifreli fark etmez nasıl geçicem bu görevleri çok zor geliyor bana bazen de kasıyor. A ve C görevleri açıldı en çok korktuğum görev ise A2 küçük helikopter ile binayı patlatma görevi

Burada %67 save var

Hocam tesekkur ederim yardim ettiginiz icin ama tam olarak nasil yapilacak bu is?

Pc de bile zar zor yapiyordum telefonda hic anlamadim

• quote:

quote:

quote:

Burada %67 save var

Hocam tesekkur ederim yardim ettiginiz icin ama tam olarak nasil yapilacak bu is?

Bilgisayardan da telefonun kendisinden de yapabilirsin.

Telefondan yapmak istersen:
    Gereken programlar: İfile, Safari download manager, sbsettings (cydia'dan yukleyeceksin, ihacksrepo'da var ucu de) sonra sbsettings'de more'a basinca en altta app folders var. Oradan gta vice city'nin klasorunun nerede olduguna bakacaksin. Yanlis hatirlamiyorsam 20B9417D ... seklinde basliyordu klasorun ismi.
    Verdigim linkteki zip dosyasini ifile'da unzip yapip, icindeki .b uzantili dosyayi var/mobile/Applications/20B9417D..../Documents klasorunun icine kopyalayip respring yapacaksin.
    Bu kadar :D

Bilgisayardan yapmak istersen:
    Dedigim .b dosyasini ifunbox adli programla var/mobile/Applications/20B9417D..../Documents klasorunun icine kopyalayip yine telefonu respring yapacaksin, sonra eglenmene bakacaksin :D

• quote:

Ayrica helikopter ucak vs. kullanimi pc'ye gore daha kolay bence, rc helikopterle bina patlatma gorevinde 2 dk kadar sure artirdim :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burada %67 save var

Bilgisayardan da telefonun kendisinden de yapabilirsin.

Telefondan yapmak istersen:
    Gereken programlar: İfile, Safari download manager, sbsettings (cydia'dan yukleyeceksin, ihacksrepo'da var ucu de) sonra sbsettings'de more'a basinca en altta app folders var. Oradan gta vice city'nin klasorunun nerede olduguna bakacaksin. Yanlis hatirlamiyorsam 20B9417D ... seklinde basliyordu klasorun ismi.
    Verdigim linkteki zip dosyasini ifile'da unzip yapip, icindeki .b uzantili dosyayi var/mobile/Applications/20B9417D..../Documents klasorunun icine kopyalayip respring yapacaksin.
    Bu kadar :D

Bilgisayardan yapmak istersen:
    Dedigim .b dosyasini ifunbox adli programla var/mobile/Applications/20B9417D..../Documents klasorunun icine kopyalayip yine telefonu respring yapacaksin, sonra eglenmene bakacaksin :D

Hocam, Allah razı olsun sizden bilgisayardan akrıştırdım document'lere falan girdim save dosyasını attım ama respring şeysini anlamadım sanırım rest atın dediniz direkt girdik oyuna bakalım dedim Vercetti malikanesinde başladı yani oldu. Teşekkür ediyorum size.

• @Straight X Edge
    Rica ederim dostum ne demek :)

• hilesiz hurdasız baya bi ilerledim.

Malibu, dondurmacı, taxi duragı , basın evi vb. bircok alınabilir yapıyı satın aldım. Gorevlerde de baya ilerledim
  • En güzel görevde motorsikletle çatıdan çatıya atlayarak Erotik filmin afişini binaya yansıtıp reklam yapmaktı.

Bu arada oyunu bitirceklere söyleyim araba galersindeki istenilen arabaları toplamadan V Görevi ( Son Görev) çıkmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.