Şimdi Ara

Grand Turks Pro Club [PC] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rezeyurt

Konu günceldir, fifa 16 için (28.09.2015).

Evet arkadaşlar her sene olduğu gibi bu sene de pro club kurmuş bulunuyorum. Lafı fazla uzatmayacağım, şu anda 2-3 tecrübeli, vizyonu geniş, takım oyununu benimseyen takım arkadaşlarına ihtiyacım var. Oyunu henüz satın almamış arkadaşlarımız olduğundan, kulüpte iki kişiyiz şimdilik ama ileride 2-3 arkadaşım daha katılacaktır aramıza.
    Üç senedir pro club modunu oynuyorum, az çok tanıyan vardır zaten. benim gibi en çok takımın kazanmasını önemseyen arkadaşları beklerim. Ha birde The Sopranos dizisini izlemiş iseniz çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Diziyle ne alakası varsa :) Olsun ama hakkında bol bol sohbet etmek hoş olur diye düşünüyorum :)

Oyun yeni olduğundan şu anlık overall sınırımız yok. Daha sonra olacak o yüzden şimdi katılırsanız benim her sene yaptığım gibi "hilesiz" çok iyi bir oyuncuya sahip olabilirsiniz.

Origin id: RoMaRioo11

Haci donanimhaberden ne kadar iyi oyuncu bulabilirsin? Ea forumlarinda veya vp arena forumlarinda yabancı takimlarin açtığı konular var. Turklerin kafa yapisi orta-kafa veya ben skill biliyorum en iyi oyuncu benim vs. Sana onerim yabancilara bir goz atman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu güncelliyorum, takım adı değişti yeni kurduk yani yeni dediysem buraya yeni yazıyorum değişikliği, kuralı çok oluyor yoksa. neyse şu an klasman beşteyiz, yaz gelmeden düzgün bir kadro oturtmayı hedefliyorum çünkü yazın baya bi aktif olmayı planlıyorum. şu an iki, üç arkadaşım var maçlara gelebilecek, tecrübeli oyuncular katılabilir aramıza.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.