Şimdi Ara

Grand Turks Pro Club [PC]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu günceldir, fifa 16 için (28.09.2015).

Evet arkadaşlar her sene olduğu gibi bu sene de pro club kurmuş bulunuyorum. Lafı fazla uzatmayacağım, şu anda 2-3 tecrübeli, vizyonu geniş, takım oyununu benimseyen takım arkadaşlarına ihtiyacım var. Oyunu henüz satın almamış arkadaşlarımız olduğundan, kulüpte iki kişiyiz şimdilik ama ileride 2-3 arkadaşım daha katılacaktır aramıza.
    Üç senedir pro club modunu oynuyorum, az çok tanıyan vardır zaten. benim gibi en çok takımın kazanmasını önemseyen arkadaşları beklerim. Ha birde The Sopranos dizisini izlemiş iseniz çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Diziyle ne alakası varsa :) Olsun ama hakkında bol bol sohbet etmek hoş olur diye düşünüyorum :)

Oyun yeni olduğundan şu anlık overall sınırımız yok. Daha sonra olacak o yüzden şimdi katılırsanız benim her sene yaptığım gibi "hilesiz" çok iyi bir oyuncuya sahip olabilirsiniz.

Origin id: RoMaRioo11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezeyurt -- 19 Mayıs 2016; 5:05:25 >

• oyun icinden klup davetin icin tsk ederim yalniz suan oynadigim klup var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel, 2 oyuncu daha arıyoruz yüksek overall ve tecrübeli.
  • origin ıd: ataozcan1

mevki: cam cb

overall: 91
  • güzel kardeşim buraya nick bırakana kadar ekleseydin ya beni te allahım ya
  • bilemezdim buraya arada bir baktığını :)
  • Şuanda son olarak, genellikle basit oynayabilecek, arka tarafı toparlayacak bir cdm arıyoruz.
  • Konu güncel. Tekrardan oyuncu arıyoruz. Biraz ara verdiğimiz için şu an takımda kimse yok fakat çağırdığım zaman gelecek 2-3 arkadaşım var. Bunlara ek olarak 2 kişi daha arıyoruz aktif ve tecrübeli olan arkadaşları bekleriz.
  • resmi türkiye pro liginde oynuyor musunuz?
  • lugano222 L kullanıcısına yanıt
    Aktif ve tecrübeli son 1 oyuncu daha arıyoruz.

Hayır lige katılmadık.
  • Konu güncel. Orta saha mevkisine oyuncu aramaktayız. Pozisyon oluşturabilme yeteneği yüksek olan forvetler de olabilir. Alımlar açıldığı takdirde fvpa ligine de katılmayı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezeyurt -- 11 Mart 2015; 21:57:34 >
  • iyi bir CAM aramaktayız, sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Takım boşken yerinizi alın. Boş dediysem de acemi ve bencil insanlara yerimiz yok.
  • Hocam CB Mevkine ihtiyaç varsa gelirim overal 85 CB
  • D.Rose kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Originden ekle konuşuruz.
  • konu güncel. artık daha sık oynamayı düşünüyoruz ve 1-2 oyuncuya daha ihtiyacımız var. overall en az 85 veya üzeri, orta saha mevkisine oyuncu arıyoruz.
  • arkadaslar konu güncel orta saha mevkisinie tecrübeli oyuncu aranmaktadır
  • Alım var mı hocam
  • Konu güncel.
  • Konu güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 1-2 oyuncu aramaktayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.