Şimdi Ara

Grande Fiat Punto mu Nissan Micra mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence nissan micra zaten kasa makyajlandı
  • Evet yeni hali cidden çok hoş olmuş. Ama yakıt tüketmi fazla diyor herkez

quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

bence nissan micra zaten kasa makyajlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Ah ah çok araba baktım. Punto Evo almama ramak kalmıştı ki kendimi Micra'ya binerken buldum. Eşim için değil, kendim için aldım. Memnunum ama çok yakıyor. Şehir içi 6,6 lt.

Bu benzinli, değil mi???

6.6 benzinli için çok değil ki? Neden çok olduğunu düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neydi?

Ş.içi daha az yakan var mı? Kağıt üzerinde değil, gerçek hayatta daha az yakan?
  • Şehir içi 6,6 litre, benzinli ve otomatikbir araç için gayet iyi bir değer... Bu arada test eden ve kullananlar CVT şanzımanın eşsiz ve çok konforlu bir şanzıman olduğunu bilirler Şu an için B sınıfında CVT seçeneği sadece Micra'da var, eğer güzel bir indirim de alabilirseniz, testte de içinize sindiyse, kesinlikle almalısınız... Easytronik-dualogic vs. otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlar asla CVT konforunu veremez, tecrübe ile sabittir
    Sık sık kullandığım iki araç Honda HR-V ve Honda Jazz olup, şanzımanın da büyük katkısı ile kullanımları son derece keyiflidir.
    Son tahlilde; 1.3 litre altında motor hacmine sahip olan bir küçük sınıf aracın yıllık vergisi 1.4-1.5 ve 1.6 litre araçlara göre 250TL daha düşüktür. Bu da ayda yaklaşık 500-600km (1depo) yol yapan bir ortalama sürücü için yılın 2 ayı bedava gezmek anlamına gelebilir Bence abartmıyorum

• Valla indirim dedikleri 34'den 32 düştüler o kadar. Fiat Grade Punto için hem baya indi hemde bir o hediye verdi. Yıllık bakımdan tutunda boya korumasına kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Şehir içi 6,6 litre, benzinli ve otomatikbir araç için gayet iyi bir değer... Bu arada test eden ve kullananlar CVT şanzımanın eşsiz ve çok konforlu bir şanzıman olduğunu bilirler Şu an için B sınıfında CVT seçeneği sadece Micra'da var, eğer güzel bir indirim de alabilirseniz, testte de içinize sindiyse, kesinlikle almalısınız... Easytronik-dualogic vs. otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlar asla CVT konforunu veremez, tecrübe ile sabittir
    Sık sık kullandığım iki araç Honda HR-V ve Honda Jazz olup, şanzımanın da büyük katkısı ile kullanımları son derece keyiflidir.
    Son tahlilde; 1.3 litre altında motor hacmine sahip olan bir küçük sınıf aracın yıllık vergisi 1.4-1.5 ve 1.6 litre araçlara göre 250TL daha düşüktür. Bu da ayda yaklaşık 500-600km (1depo) yol yapan bir ortalama sürücü için yılın 2 ayı bedava gezmek anlamına gelebilir Bence abartmıyorum

• Micra bence tipsiz.

Punto daha güzel.

Yeni Jazz'da çıktı. Ona da bakabilirsiniz. Yakıtı da uygun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.