Şimdi Ara

Grande Fiat Punto mu Nissan Micra mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • illaki picantoda kararlıysan lpgyi alır almaz taktır arkadaş tavsiyesi olsun.bide yeni kasanın gösterişine aldanma eski kasası iç mekan olarak daha geniştir.
  • bugün tekrar hyundai bayisine gittik i10 a karar verdik. 29 bin tl metalik acık mavi rengi falan cok güzeş. bence sizde bir bakın yada picanto alın.
  • Herkese teşekkürler. Hayırlısı ise Nissan Micra alıyoruz. Çok enteresan oldu Kia 'ya giderken yakında Nissan bayii vardı. Hem iyi satıcılar hemde gerek test sürüşü gerek bilgilendirme iyi idi. Kia işi çok aceleye getiriyordu. Bundan hoşlanmadım. Hatta daha düşünüyoruz derken gidip kredi çıkarttılar. Tabii bizde hata kimlik fotokopisi filan bile verdik alacaz diye.

Neyse Punto iyi ama artık son demlerini yaşıyor. Herşeyi ile çok şık oto. Ama Micra yeni kasa ve içi ferah. İnşallah satıcının dediği gibide az yakarsa süper olur
  • punto bugün bile kalksa artık türkiyede bir kitlesi var 2. el piyasası var . diğer araçları bilmem ama punto 1.4 fire güzel bir motor
  • A sınıfı araçlar türkiye de kazık fiyattan satılıyor. Yeni Picanto'da mazisi hoş ama, fiyatı uçuk arabalardan birisi. Bence o paralara değmez. Yaz sonu şişik fiyatları indirirler. Yeni rio geliyor çünkü. Punto üzerindeki motor şehir içinde kullanılabilecek. Torku yüksek, erken devirde veren yakıtı uygun araçlardan. Fakat artık yaşamının sonuna geldi punto kasası. Mevcut A sınıfı araçların fiyatlarına bakarsanız B sınıfı araç almak daha mantıklı. Sedan sever memleketimizde B sınıfı HB modellerin kendine göre de artıları var. Bakınız Micra, güvenlik donanımı ile puan topluyor. İ20 Yerli olmasını her fırsatta vurguluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

A sınıfı araçlar türkiye de kazık fiyattan satılıyor. Yeni Picanto'da mazisi hoş ama, fiyatı uçuk arabalardan birisi. Bence o paralara değmez. Yaz sonu şişik fiyatları indirirler. Yeni rio geliyor çünkü. Punto üzerindeki motor şehir içinde kullanılabilecek. Torku yüksek, erken devirde veren yakıtı uygun araçlardan. Fakat artık yaşamının sonuna geldi punto kasası. Mevcut A sınıfı araçların fiyatlarına bakarsanız B sınıfı araç almak daha mantıklı. Sedan sever memleketimizde B sınıfı HB modellerin kendine göre de artıları var. Bakınız Micra, güvenlik donanımı ile puan topluyor. İ20 Yerli olmasını her fırsatta vurguluyor.

Benzer düşünmüşüz dostum. Micara'yı bende seçmemdeki sebeblerden biri bu oldu. Dolu dolu bi araba. Zaten eşim daha fazla kullanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: gz

quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

A sınıfı araçlar türkiye de kazık fiyattan satılıyor. Yeni Picanto'da mazisi hoş ama, fiyatı uçuk arabalardan birisi. Bence o paralara değmez. Yaz sonu şişik fiyatları indirirler. Yeni rio geliyor çünkü. Punto üzerindeki motor şehir içinde kullanılabilecek. Torku yüksek, erken devirde veren yakıtı uygun araçlardan. Fakat artık yaşamının sonuna geldi punto kasası. Mevcut A sınıfı araçların fiyatlarına bakarsanız B sınıfı araç almak daha mantıklı. Sedan sever memleketimizde B sınıfı HB modellerin kendine göre de artıları var. Bakınız Micra, güvenlik donanımı ile puan topluyor. İ20 Yerli olmasını her fırsatta vurguluyor.

Benzer düşünmüşüz dostum. Micara'yı bende seçmemdeki sebeblerden biri bu oldu. Dolu dolu bi araba. Zaten eşim daha fazla kullanacak

micra da tam otomatik şanzuman ve tam otomatik her zaman çok yakıt yakar.

• Tam otomatikten başka şansımız yok. Kesin otomatik olmak zorunda
  • B sınıfında otomatiklerin içinde en mantıklısı. Hem 1,2 lt. hem de CVT şanzıman. Başka da marka da yok. Olanlar 1,4 tam otomatik yakıt çok. Diğerleri de yarı otomatik şanzıman. Alternatifi yok açıkçası. Alanıda yok fiyatı da bu yüzden düşük.
  • Valla yarı otomatiklere bile bakıyorum Grande punto ile nissan micra arasındayım artık. Baya bir araç eledim. Her saat kararım değişiyor.

Kolayb değil en az 5 sene bu arabaya binecez
  • punto yarı otomatik ve yakuş kalkış destegi yoksa ki muhtemelen yoktur, geri kaydırma yapar sonra ugraşır durursunuz. nissan tam otomatik ise kaydırma yapmaz.
  • Bence grande punto alın.Tasarımıyla çok fazla dikkat çeken piyasası çok iyi ve yakıtı uygun bir araçtır.Şehiriçinde 6.5 litre ortalamayı sakin kullanımda rahatlıkla yakalayabiliyorum.Üstelik iç meken genişliği olarak c sınıfı bir aracı aratmaz.4030 mm uzunluğu 1687 mm genişliği 1490 mm yüksekliği var.Punto evoyla kıyasladığmda evo iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesi yönünden daha iyi ama dış tasarımda grande punto daha iyi bir araç.Konfor olarak punto evo daha iyidir ama yol tutuşunda gp nin amortisörleri sert olduğundan evodan iyi olduğunu düşünüyorum.
  • i10?

Otomatikleri nasıl bilmiyorum ama manuel i10 kullandım. Şehir içi acaip hoşuma gitti ama hızlı trafikte zorlanıyordu.

En önemlisi de EKONOMİK bir araba. Yakıt ekonomisi ölçümü yapmadım ama kullanırken göstergenin beklediğimden daha yavaş düştüğünü fark etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

punto yarı otomatik ve yakuş kalkış destegi yoksa ki muhtemelen yoktur, geri kaydırma yapar sonra ugraşır durursunuz. nissan tam otomatik ise kaydırma yapmaz.

Grande Punto...

* ABS+EBD
    * Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
    * Manuel klima
    * Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 Çalar
    * Elektrikli siyah dış dikiz aynaları
    * Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon
    * Yol bilgisayarı
    * Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    * Elektrikli ön camlar
    * Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    * Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
    * Kabin içinden açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı
    * Gövde rengi tamponlar
    * Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
    * Far yükseklik ayarı
    * ESP+ASR+MSR+HBA+Hillholder*

* Sadece Dualogic vitesli versiyonda standart olarak sunulmaktadır.

Kaynak:http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_donanim.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyblade -- 31 Mayıs 2011; 22:05:53 >

• punto alınır 5 yıl binilir rahatlıklada satılır
  • Hem b sınıfı hem servis yedek parça hemde 2.el bakımından punto mantıklı
  • Sizin kaldığınız bu ikilem de bende 3 ay oncesinde kaldım,micra mı fiesta mı ibiza mı derken punto evo da karar kıldım ve çok memnunum.
    Motorun performansı normal,yakıtı normal,konforu güzel,ikinci eli sağlam,tipi de güzel.
    Dualogic viteste bazen kararsız veya geç kalsa da ben memnunum.
    Grande punto ya hiç binmedim ama evo ile benzer sonuçta,bur de evo ya bakın derim ben.
  • Ah ah çok araba baktım. Punto Evo almama ramak kalmıştı ki kendimi Micra'ya binerken buldum. Eşim için değil, kendim için aldım. Memnunum ama çok yakıyor. Şehir içi 6,6 lt.
  • Ben Grande Punto full paketli versiyon için yazmıştım.

Yokuş kalkış dsteği mevcut.
  • Micra'da 6 lt yakarsın diyorlar. Grande punto acaba ne kadar yakıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Ah ah çok araba baktım. Punto Evo almama ramak kalmıştı ki kendimi Micra'ya binerken buldum. Eşim için değil, kendim için aldım. Memnunum ama çok yakıyor. Şehir içi 6,6 lt.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.