Şimdi Ara

Grande punto alıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kaportaci nedir ya. Onceligin motor ve mekanik olsun. Motor sorunsuzsa mekanik yururune bak sonrasi kaporta olsun bu arada cok iyi fiyat km si ve donanimi araba alirken bulsaydim alirdim ama gerci roland garros aldim cok memnumum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

serivs cc takmıyor habern olsun :)

Kim takacak bu aleti servis nasıl takmaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Hocam kaportaci nedir ya. Onceligin motor ve mekanik olsun. Motor sorunsuzsa mekanik yururune bak sonrasi kaporta olsun bu arada cok iyi fiyat km si ve donanimi araba alirken bulsaydim alirdim ama gerci roland garros aldim cok memnumum

Önemli olan yürüyen değil kaportadır.

2 bin liraya en kral motoru yaparsın.

Aracın en masraflı en zahmetli kısmı kaportadır.

Kaportacıya gösterilmeden araç alınmaz.

Aracın kaza geçmişini şasede direklerde oynama var mı aracın büyük kazası var mı bunu kaportacı söyleyecek.

Kaporta aracın genel durumunu anlatır.

Motor-mekaniksorun varsa tamir ettir devam et.

Ama şaseyi tamir ettirip devam edersen sonraki kazada ortadan bölünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 25 Şubat 2013; 1:02:22 >

• Toplam 4 yıl aracım hem dizel hamde benzinli modelini kullandım. İki motorda sorunsuz aracın donanımı yeterli aracı alırken amortisörlerini iyi kontrol ettirin, iki motoruda kullanmış biri olarak dizel motor daha performanslı daha atak benzinli ise biraz daha ağır kalıyor özellikle yokuşlarda zorlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 25 Şubat 2013; 1:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

serivs cc takmıyor habern olsun :)

Kim takacak bu aleti servis nasıl takmaz ?

fiorino ya takmıyorlar mesela

yurt dışına gönderilen versiyonlarında cc var iken tr de satılanlarda opsiyon olarak bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Hocam sende 1.6 avensis yokmuydu?

hocam avensisi sattım forumda başlıkta vardı.
  • akşam araa baktıracağım arkadaşlar olmadı bi taede seat ibiza 1.2 referance var 74 binde 1.2 motor baklım kısmet işi.
  • neden olmadi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

neden olmadi?

Anlasamazsak anlaminda dedim aracin biraz masrafi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Yokus cikarken arkadan kamyonlardan sellektor yiyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

ben de punto 1.4 fire active alacaktım.full boyalı lpgli 16500tl.93bin de. ama piyasası yok ve teneke gibi araba ve yarıca yokuşlarda çekmez gibi yorumlar grünce vazgeçtim.her ağızdan bir ses çıkıyor.kullanıcıların yorumlarını dinlemek sağlıklı bir karara varmanızda etkili olacaktır.ben opel astra a bakıyorum şu an ama eğer olmazsa tekrar puntoya bakacağım.

benzinlisi yokusta bayılıyor ama dizel 75 liği 95 lik polo ile kafa kafaya çıkıyor 90 lık punyoyu saymıyorum bile ayrıca o teneke gibi araba diyen arkadaslara buradan selamımı gonder ncap videolarını izlesin gerisinden atmasın teneke diye....
  • hazır konu açılmışken sorayım... otomatik vitesi hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

ben de punto 1.4 fire active alacaktım.full boyalı lpgli 16500tl.93bin de. ama piyasası yok ve teneke gibi araba ve yarıca yokuşlarda çekmez gibi yorumlar grünce vazgeçtim.her ağızdan bir ses çıkıyor.kullanıcıların yorumlarını dinlemek sağlıklı bir karara varmanızda etkili olacaktır.ben opel astra a bakıyorum şu an ama eğer olmazsa tekrar puntoya bakacağım.

ncapden 5 yıldız almış bir araç neresi tenekeymiş. ayrıca yokuşda çekmez diyen arkadaşlar ne yapmak istiyor arabaları ile çözemedim.mühendisler aptal araba çekmiyor ya hatalarını örtmek için koltukların altınada bisiklet zinciri ile padal koymuşlar rampada çakmaktaşlar gibi ailece pedalla destek veriyoruz.77hp 115nm torklu kapasitesi belli bir araç tasarruflu hani gitmiyoda değil 3500 devre kadar oldukça atik 3500 dden sonra 8v olması nedeni ile geç devirlenmeye başlıyor.Hesaplarıma göre maksimum tork devrinde(3250 dd) 65 hp gibi bir gücü var(maksimum güç devri değil dikkat edin) performans istiyorsan 1,4 105 hp multiair veya 1,4 120 hp tjet 1,6 mjt yada başka markaların turbolu benzinli /dizel motorları tercih et.

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic
    benzinlisi yokusta bayılıyor ama dizel 75 liği 95 lik polo ile kafa kafaya çıkıyor 90 lık punyoyu saymıyorum bile ayrıca o teneke gibi araba diyen arkadaslara buradan selamımı gonder ncap videolarını izlesin gerisinden atmasın teneke diye....

öyle ciddi bir bayılmada yok zamanında vites küçültmeyi bilmyen adam dizeli de, benzinliyi de bayıltır.Sen arbada 4 kişi + bagaj klima açık 5,vitesle rampa çıkmaya çalırsan tabiki bayılacaktır.vitesi zamanında 5 den 4 olmadı 3 atarsın araba toplar.Biriside rampada kamyon sellektör yapar arkandan demiş kusura bakmayın ama 20.000 km uzun yol yaptım sellektörü rampada değilde düz yolda 110kmh marjlı 122 kmh hız limitine uymayan insansılardan yedim genelde.

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

hazır konu açılmışken sorayım... otomatik vitesi hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı acaba...

dualogic2

dualogic 3

forum.gp.tr

buralardan detaylı bilgi edinebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 26 Şubat 2013; 12:45:16 >

• aracı alamadım arkadaşlar araç motor sorunlu çıktı. şimdilik beklemedeyim araştırıyorum.
  • Annemde 2007 modeli vardı, kendimce izlenimlerim;

+

Çok iyi fren performansı
    Sessiz titreşimsiz motor
    Düşük tüketim
    Başarılı yol tutuş özellikleri
    Rahat kabin
    İyi far performansı
    Vasat performansına oranla yokuşta hızını koruyabiliyor
    5 bant eq ayarı sunan cd çalarının sesi güçlü olmasa da berrak

-

Bazı malzemeler çizilmeye yatkın
    Performansı bazen yetersiz kalabiliyor
    İlk modellerde yol sesi ve zor kapanan arka kapılar - çıtırtı gibi sorunlar olabiliyor
    Amortisörleri yerli üretim Fiat lar kadar sessiz değil
    Direksiyonu hafif ancak biraz hissiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.