Şimdi Ara

Grande punto alıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bir tane grande punto 1.4 77hp 8v lpgli dinamik buldum aracı gördüm pazartesi kaportacıya gideceğiz yüksek ihtimal aracı alacağım. araçta hız sabitleyici ve park sensörü yok bunlarıda serviste taktıracağım

Aracı alırsam eğer foto ekleyeceğim arkadaşlar.

Başlığı yanlış yere açmışım taşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 23 Şubat 2013; 16:20:57 >

• Ben olsam Fiat'ın 8V motorunu almam. Fazla yakıyor.
  • 1.4 Fire motorlar verimli motorlar değil ben şahsen 1.3MTJ tavsiye ederim.
  • Bendaha öne fiat panda 1.2 8ve kullandım aracı hayet iyi taşıyordu. arkadaşlar 120yi pek geçen bir insan değilim o yüzden sıkıntı yaratmaz benim için. ayrıca fiatın en az arıza veren motoruymuş starjet almayın dedi bana fiat bayisi zaten mjte düşünmüyorum 2. elde mazotlu arabaya binmem mazotlu arabaya d ve e sagmentinde binilir benim kanaatim bu yönde.
  • Vw onlarca yıl 8v motor satar yok satar. hatta 2 tane alalım biri köşede dursun 2 yıl sonra daha iyi fiyata satarız olur.. çok iyi motordur. Ama Fiat yapınca verimsizdir , kötüdür çok yakar .. Bu forumda herkes herşeyi ne kadar biliyor. Kullandınmı? Test ettinmi? Gerçek kullanıcıların yorumlarını dinledinmi? Anlamıyorum vallahi bu forumu gün geçtikçe berbat hal alıyor
  • LPG uyumludur 1.4 Fire motor .
    sorunsuz ve güvenilir . linea yı çekiyorsa
    G punto yu rahatlıkla çeker ,
  • şehir içinde 7-7,5 lt tüketimi olan ender motorlardandır.8v olması nedeni ile alt devirler iyidir 3500 dd sonra nefesi kesilmeye başlar.dayanıklı aynı zamanda çok sorunsuz bir motordur.bende 1.4 77 hp kullanıcısıyım.lpg ile acayip hata metafizik anlamda bir uyumu var.ben memmunum.beni ve ailemi konforlu bir şekilde a dan b ye götürüyor vardığım yerde de kimse beni podyum üzerinde elinde şampanya ve kupa ile beklemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto vs Aveo (Aveo aldım)
    5 yıl önce açıldı
    Grande Punto 2011 1.3 Multijet
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serivs cc takmıyor habern olsun :)
  • garantisi bitik araba zaten servisle pek işi olmaz sanırım. dışarıda takanlar var arkadaş isterse isim veririm
  • Hocam kaç model kaç kilometrede ne kadar istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

serivs cc takmıyor habern olsun :)

ankara kartaş fiat yetkili servisi takıyor kardeş bizzat görüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Hocam kaç model kaç kilometrede ne kadar istiyorlar.

2006 model 1.4 fire dinamik hocam 93 binde lpgli fiyat 18.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

şehir içinde 7-7,5 lt tüketimi olan ender motorlardandır.8v olması nedeni ile alt devirler iyidir 3500 dd sonra nefesi kesilmeye başlar.dayanıklı aynı zamanda çok sorunsuz bir motordur.bende 1.4 77 hp kullanıcısıyım.lpg ile acayip hata metafizik anlamda bir uyumu var.ben memmunum.beni ve ailemi konforlu bir şekilde a dan b ye götürüyor vardığım yerde de kimse beni podyum üzerinde elinde şampanya ve kupa ile beklemiyor.

hocam lpgde ne yakıyor bu araba çok sakin ve dikkatli kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

şehir içinde 7-7,5 lt tüketimi olan ender motorlardandır.8v olması nedeni ile alt devirler iyidir 3500 dd sonra nefesi kesilmeye başlar.dayanıklı aynı zamanda çok sorunsuz bir motordur.bende 1.4 77 hp kullanıcısıyım.lpg ile acayip hata metafizik anlamda bir uyumu var.ben memmunum.beni ve ailemi konforlu bir şekilde a dan b ye götürüyor vardığım yerde de kimse beni podyum üzerinde elinde şampanya ve kupa ile beklemiyor.

hocam lpgde ne yakıyor bu araba çok sakin ve dikkatli kullanırım.

Sakin efendi kullanırsan dizeli aratmaz hocam .. Hatta LPG ile şehir içinde benden az yakan arkadaşım var.. oralama 7 -8 litre LPG tüketiyor. Ben dizelle daha çok yakıyorum. Benim kafa turboda enjektörde pompada. Aman zorlanmasın ama iyi yakıt alalım aman dikkat ediyim...Ama 1.4 fireli adamın kafa rahat :D

• 7-8 litre lpg cok iyi istanbulda oyleyse adanada daha az yakarim bakalim yarin adamla kaportaciya gidecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Hocam kaç model kaç kilometrede ne kadar istiyorlar.

2006 model 1.4 fire dinamik hocam 93 binde lpgli fiyat 18.

Hocam sıfır linea için 25850 teklif alanlar var. Maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksa bir düşünün derim ne de olsa sıfır.
  • 1.4 fire dynamic 16v dir. çekişde falan sorun yaşamazsın. yakıt tüketimide 7 - 8 arasıdır şehir içinde. bende var 1.4 dynamic 16v digital klimalı bende bir buçuk yıl kullandıum hiç masraf çıkarmadı parçası uygun yakıtı uygun tavsiye ederim
  • Yokus cikarken arkadan kamyonlardan sellektor yiyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de punto 1.4 fire active alacaktım.full boyalı lpgli 16500tl.93bin de. ama piyasası yok ve teneke gibi araba ve yarıca yokuşlarda çekmez gibi yorumlar grünce vazgeçtim.her ağızdan bir ses çıkıyor.kullanıcıların yorumlarını dinlemek sağlıklı bir karara varmanızda etkili olacaktır.ben opel astra a bakıyorum şu an ama eğer olmazsa tekrar puntoya bakacağım.
  • Hocam sende 1.6 avensis yokmuydu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.