|
FİAT FİORİNO 1.3 MULTİJET PREMİO (YARDIM) ???
-
-
Araç sahibiyiz merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.3 multijet fiorino da yakıt tüketimi nasıl?
Uzun yol yaptınız mı? Ailecek rahat ettiniz mi?
Yıllık MTV sıfır aldığımda ne kadar ödemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkür ederim -
"Herkes diyor senin yaşına gider mi? Yaş 33 - emekli memur musun. Yok enişte misin! "
Aracınız her ne ise fark etmez, bu tür, teknik özellik, donanım gibi konu harici lafları duymazdan geleceksiniz. Emekli aracı olunca daha güvenli veya daha performanslı olmuyor. Yoksa asla kendinize araç alamazsınız.
-
Benim bir yakınımda var sürekli kullanırım, tecrübelerimi yazayım.
Öncelikle bu aracın oturuş pozisyonu çok yüksek sanki minibüs sürüyormuş gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Virajlarda çok güvensiz hissettiriyor sanki az bir hızlı girilse savrulacakmış gibi.
Birde arka koltukları yatırmadığınız sürece bagajı çok küçük. Ben bunun bagajına sığdıramadığım eşyaları lineanın bagajına sığdırıyorum. Yani dışarıdan görüldüğü gibi geniş değil.
İlla ki ticari istiyorsan ve imkanın varsa Doblo tercih et derim çok daha kullanışlı buna göre
Normal sedan olsun istiyorsan egeada tercih edilir.
Edit: bu arada araç karma tüketimi 6.5 litre. Ortalama hız 30km falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 5 Mayıs 2021; 23:6:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
1.3 multijet fiorino da yakıt tüketimi nasıl?
Uzun yol yaptınız mı? Ailecek rahat ettiniz mi?
Yıllık MTV sıfır aldığımda ne kadar ödemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkür ederimYakıtı inince bakıp atayım hocam. Uzun yol yaptım uzun yol yapılır ama bir otomobil konforu yok haliyle 100km üzeri rüzgar sesi başlıyor ve bu hızlardan sonra yüksek yapısı gereği yakıt artıyor ama 100km hıza kadar ekonomik diyebilirim. Sürüş pozisyonu yüksek ama bunun avantajı özellikle şehir içinde aracın her yerine hakim oluyorsunuz manevra kabiliyeti yüksek. Bu arada yapısı ve sürüş pozisyonu yüksek olabilir ama alıştım diye mi bilmiyorum virajlara girerken güvensizlik hissetmiyorum sınırlarına alıştıktan sonra sürüşü zevk veriyor bence.
Dış görünüş olarak da premio donanım bence çok yaşlı işi değil sizin yaşınız da kullanabilir eğlenceli buluyorum tasarımını. Ayrıca araçta koltuk ısıtma hız sabitleme yokuş kalkış sis farı park sensörü start stop mevcut
Bagaj hariç iç hacmi fena değil özellikle yüksek tavan ferahlık hissini arttırıyor bagaj ihtiyacı olduğunda koltukları yatırmak zorunda kalabilirsiniz.
Mevcut paraya en düşük km en yüksek model ve donanımı sunan seçeneklerden biri bence. Alırsanız 95 bg lik versiyonu alın 75 lik değil.
Bu arada süspansiyon ayarı serte yakın belki o yüzden sürüsü hoşuma gidiyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam courier titanium plus 95lik ve otomobil ruhsatlı olanları söylediğiniz bütçeye sıfıra yakın şekilde bulabilirsiniz. Fiorinodan couriere geçtik ve gerçekten aradaki konforu anladık yıllardır eşeğe binmisiz resmen. Arka tarafta oturanlar özellikle çok rahatsız olacaktır sürüş esnasında çünkü makas kullanılıyor arkada dev gibi ticarilerde vb olan. Courierda ön cam ısıtma yan camlar ısıtmalı ıvır zıvır bir sürü ek özellikte mevcut. Ha tabi şuanda bütçede sıkıntı olduğundan sattık ve tekrar fiorino alacağız gibi mecburiyetten :D
Yalnız şunuda belirteyim courier fiorinoya göre daha nazik bir araçtır. Aile kullanımı dışında genelde arkada yükle gezeceğim hor kullanacağım derseniz Fiorino alın. Minimum 95hplik motoru alın geçin. Aile içinse hiç düşünmeyin Ford alın. İleride birinden vb kullanırsanız üzülürsünüz çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 15 Mayıs 2021; 23:38:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- km düşürülmüş araç aldım nasıl satabilirim
- ekspertizde motor yüzde kaç olmalı
- triger kayışı arıza belirtileri
- citroen güncelleme uygulaması
- aracı en kısa zamanda servise opel astra
- byd seal sedan
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- cupra terramar ne zaman gelecek
- mazda cx 60
- toyota supra 1994 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X