Şimdi Ara

Grande Punto Hoparlor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracımın(2009 Grande Punto) orjinal teybine 4 adet JBL hoparlör almak istiyorum amacım temiz ses almak... Kendi hoparlörleriyle çok büyük fark olur mu?

Ön 16 cm
    Arka 13 cm olacak sanırım

http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-6-16-cm-2-yollu-coaxial-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otaytjblcs6&categoryId=26090

Arka
    http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-5-13-cm-2-yollu-coaxial-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otaytjblcs5&categoryId=26090

Sizce orjinal teyp bunları rahatlıkla kaldırır mı şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler...

(Bu mesajı başka bir forumda daha önce sordum cevap alamadığımdan dolayı buraya başvurdum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mOBSCENE -- 30 Ocak 2015; 13:40:09 >

• Önler komponent tipi yani midbass ve tiz ayrı grande punto da. Önlere JBL cs6 değilde cs6c olan model olur o yüzden.

Orijinal teybe bağlanır ama ilerde ucuz yollu amfi de eklenebilir. Orijinal hoparlörlerden de daha olur. Kendi hoparlörleri pek dayanıklı değil yüksek sesle dinlendiyse bi süre sonra cızırtı yapmaya başlıyor o tarz sorunlar varsa fark büyük olur. Ama ciddi bir fark isteniyorsa kaliteli bir teyp iki takim güzel komponent bir woofer uygun ozelliklerde amfi eklemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok teşekkürler. Amacım şimdikinden daha temiz ses almak. İleriye doğru dediğiniz gibi amfi vs kullanılabilir. Bu haliyle bahsettiğiniz hoparlörleri kaldırır mı teyp bir sıkıntı yaşanmaz değil mi?
  • Hoparlör Teyp tarafından sürülen bir devre elemanıdır. Enerji teypten-hoparlöre şeklinde iletilir. Teybin kaldırıp kaldırmayacağını değerlendirecek bir durum olmadığından ortada böyle bir sorun da olmayacaktır. Sesin temizliği konusu da görecelidir. Komponent kullanılan punto nun sesinin boğuk yada tizlerinin zayıf olduğunu sanmıyorum. Ancak yüksek ses seviyelerindeki kalite orijinal hoparlöre göre artar.
  • Konu hakkında pek bilgili değilim. Açıkçası gösterişten ziyade kaliteli bir ses arayışındayım. Orjinal teybi çıkarmak istemiyorum bu şekilde bana bir tavsiyeniz olabilir mi? orta ölçekli bir amfi ve woofer vs. ne önerirsiniz?
  • Benimde punto aracım var ve ilk aldığımda bende aynı konuda araştırmalar yapmıştım. Hatta burada açtığım bir konuda var alta linkini ekliyorum. Orada ulaştığım çözümü hala kullanıyorum. Navitech coax hoparlörler hala iyi çalışıyor ve sistem kurma ihtiyacı hissetmiyorum. Ancak ben aldığımda hoparlörlerim zaten patlaktı, o yüzden yenileri alıp takınca ses ve ortam çok değişmişti. Sizin hoparlörlerde sıkıntı yoksa değişim çok bir şeyi değiştirmeyecektir. Puntonun orjinal teybinde ses çıkış gücü 4x40 watt ancak rms değeri 4x20 galiba. Orjinal hoparlörler 20watt. Bu bilgilerle eğer sistem yapmayacaksanız coax hoparlör almanız lazım. Alacağınız hoparlörlerde bu değerlere uygun alım yaparsanız fazladan para harcamamış olursunuz. Keyifli gezmeler dilerim.

Grande Punto Ses Sistemi ve Bas Hoparlör Tavsiyesi!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto vs Aveo (Aveo aldım)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.