Şimdi Ara

GRANDE PUNTOLARDAKI SORUN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model grande punto araca sahiptim Aynı problemi yaşadım. Aynı zamanda buna benzer çözülemeyen bir çok sorun daha yaşadım ve en nihayetinde geçen ayın sonunda arabayı sattım ve tüm sorunlardan kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 17 Eylül 2007; 13:32:14 >
  • Valla bende 2006 yılında ilk alanlarda bazı mekanik sorunlar yaşandığını duymuştum ama daha sonra bu sorunların büyük bir kısmı çözümlenmiş. Ancak benim kullandığım araçta su an için koltuk düşme sorunu var.Umarım araçta bundan başka sorunlar yaşamam. Zaten Fiat'an yaptığım basvurulara bu güne kadar yazılı bir cevap alamadım. Özellikle yazılı bir cevap vermiyorlar sadece 1 kez telefon ile aradılar.Yıl sonunda belki bende satarım aracı.
  • Bu sorun ile ilgili olarak forum.grandepuntotr.com adresine girerseniz orda da bu sürücü koltuğu sorununu yasayanların yazdıklarını okuyabilirsiniz.

http://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/4963-koltuk-iniyor-mu-2.html#post116184
  • Arkadaşım geçen gün iki arkadaşıma sorum ikisindede 2007 g.punto var ikiside kırmızı...
    Üstelik birisi 95 kg falan(belki daha ağırıdır).Koltukta falan bi problem varmı dedim..Hani yükseklik ayarı düşüyormu falan die..Yanlış anladı beni kiloluya biraz...Ama olayı açıkladım kesinlikle olmadığını söyledi..Belkide sana denk gelmiş olabilir...
  • Senin 2 arkadasındaki araclarda sorun olmayabilir, zaten tüm araçlarda bu sorun yok. 2006-2007 yıllarında yaklasık 16,000 adet grande punto satıldı Turkiyede senin 2 arkadasındaki araçlarda koltuk sorunu yok diye bunu tüm Türkiyedeki araçlar için genelliyemezsin. Ancak benim aracımda sorun var ve yazılı olarak bildirdiğim halde 8 aydırda bu sorunu çözemediler. Ayrıca istersen git aracın forum sitesine bir gir de orda teknik bölümünde neler yazıyor bir oku. Bakalım kim uyduruyormus görelim. Senin Fiat'ta çalışmadığın ne malum?Bu kadar fiat ı savunduğuna göre, orda çalışıyor olmalısın, ordaki görevin nedir? söylermisin?
  • kolltuk problemi o kadar çok olsaydı dillere düşerdi gp,c4 ün direksiyon merkezinin dönmemesi gib cd radyo ayarı anca düz giderken yapılyo vb
    gp ile 33000 km yaptım her araçta olan probl. neden özellikle gp yi kötüleme çabası içindesin anlayamadım
  • Ben sürekli en alt seviyede kullanıyorum hiç farketmedim ama bazı araçlarda oluyormuş evet..
  • O zamanwww.forum.gp.tr sitesine bir gir bak orda bu tür sorun yasayan baskaları neler yazmıs, bir oku istersen. Ben kullandıgım aracı kötülemek amacında degilim aracımı kullanıyorum. Eger öyle olsaydım aractaki baska sorunlarıda yazardım. Sonra Grande Puntoyu kötülemek ile elime ne gececek ki?Sadece yasadıgım koltuk sorununu baskalarıda yasıyormu? onu ögrenmek istiyorum.Eger bu sorunu yasayan ve cözum bulanlar varsa onlardan nasıl sorunu cözdüklerini ögrenmek istiyorum. Hepsi bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdiyilmaz

grande punto ta böyLesi bir sorun'a hiç rastLamadım.
    grande punto forum'unda da böyLesi bir konu hiç geçmedi.

zaten beyefendinin konusuna cevap veren iki arkadaşın da fake üye oLdugu beLLi. 1'er mesaj atmışLar ve sadece bu konuya atmışLar(!) grane puntoyu kötüLemeye yöneLik saçma çabaLar..

w w w . G r a n d e P u n t o T R . c o m

BAK BU LAFI HİÇ BEGENMEDİM GRANDE PUNTONUN BİZE NE KÖTÜLÜGÜ OLDU Kİ KÖTÜLÜYEYİM AYRICA BEN TEMPRA KULLANICISIYIM HERSEYE RAGMEN FİATI SEVİYORUM AMA ARKDAS SORMUS ACIN ŞİKAYET VAR COMU ORDA BENZER ŞİKAYETLERE RASTLAYCAKSINIZ BEN OKUDUM ÇÜNKÜ YAPMAYIN ARKDASLAR BURDA MADEMKİ BİLGİ PAYLASIYORUZ AYRICA SÜRÜCÜ KOLTUGU DÜŞÜYO DİYE ARAC KÖTÜLENMİŞ OLMAZ BU KADAR BASİT YAKLASMAYIN KONULARA HATADIR OLABİLİR HATASIZ KUL VARMI Kİ KULUN ÜRETTİGİ HATASIZ OLSUN

POSTU KABARIK OLAN ARKDASLAR POSTUNUZA MI GÜVENİP KİBİRLENİP KABARIYOSUNUZ ANLAMAK İSTERİZ O KADAR POSTU OLAN ARKDASLARIN FORUMDA BİRAZ OLGUNLASMALARINI BEKLERDİK AMA MALESEF GÖREMİYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OnLyMe -- 18 Eylül 2007; 23:14:24 >

• böyle bir sorun var malesef bendede. ama hiç bunun için servise gitmeyi düşünmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

böyle bir sorun var malesef bendede. ama hiç bunun için servise gitmeyi düşünmedim.

onlar öyledir grandepuntoya laf söyletmezler laf söyleyeni hiç sevmezler gözleri başka bişey görmez dünyanın en iyi arabasıdır yani
  • O zaman siz 150 kilo olsanız gerekki koltuk çöksün ben Albea kullanıyorum nedense bende yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdiyilmaz

grande punto ta böyLesi bir sorun'a hiç rastLamadım.
    grande punto forum'unda da böyLesi bir konu hiç geçmedi.

zaten beyefendinin konusuna cevap veren iki arkadaşın da fake üye oLdugu beLLi. 1'er mesaj atmışLar ve sadece bu konuya atmışLar(!) grane puntoyu kötüLemeye yöneLik saçma çabaLar..

w w w . G r a n d e P u n t o T R . c o m

grande yi Allahmı yaptı?
    Arıza olabilir,kronik bir sorun olabilir...Düzeltilir diyeceğine hemen sitenin reklamını basıyorsun...

Ne biliyorsun fake olduğunu?adam sorununu yazmış.
    edit:fanatik olmaya ne gerek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 21 Eylül 2007; 11:21:28 >
  • bazen benim mareadada oluyor bu sorun fakat tam olarak burdaki gibi değil sürücü koltuğu en alt seviyedede olsa en yukardada olsa tam tutmuyor ufak bir tümsekte otobüs şöförü koltuğu gibi aşağı yukarı gidiyo
  • Arkadaslar eger sizinde aracınızda sürücü koltuğu düşüyorsa hemen Birmot yetkili servislerine başvurun. Görüstügüm bir yetkili bana bu güne kadar koltuk sorunu yaşayan sadece 2 kişinin bu sorunu ilettiğini söyledi. Yani koltuk sorunuyla ilgilenebilmemiz için bu sorunun resmen bize bildirilmesi gerekiyor dedi. Sorunu bildirenler için Fiat olarak gerekli düzeltmeleri yapacaklarını söyledi. Bilgilerinize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme
    ...Sen benim Birmotta çalıştığımı sanıyorsun. Ben de senin farklı nickler alıp G.puntoyu kötüleme çabası içinde olan biri olduğunu sanıyorum. ...
    G.PUNTO ile aynı koltuk kaldırma sistemine sahip 2005 model Stilo sahibi Gendarme...

bu foruma mesaj yazmayı uzun zaman önce bırakmıştım. ama bugün can sıkıntısından girip bu mesajı görünce dayanamadım.

benim mesaj sayımdan fake olmadığım belli. benim 2005 model stilo aracımın (g.punto ile stilonun aynı koltuk kaldırma sistemine sahip olduğunu yazmışsın) aynı sebepten dolayı mekanizması 2 defa değişti. ama değişen birşey yok. koltuk hala düşüyor. sıfır aldığım ve hala uzatılmış garantisi devam eden arabamda bu sorunu yaşıyorum.

bir daha fiat mı tövbe olsun.
    yalnızca bu koltuk sorunu bile yeterince sinir bozucu. 50.000 de arabanın motorunun yapılması ve diğer burda sayamayacağım problemler de cabası.

KOLTUK DÜŞÜYOR KARDEŞİM. FANATİKLİK YAPMAYIN. DÜ-ŞÜ-YOR!!!!!!!

• eline sağlık valla çok iyi yazmışsın
  • selamlar....

kademeli asansörlü koltuk yüksekliği mekanizması normal kullanımlarda düşme yapmamaktadır...
    çok ta başarılı bir sistemdir.

bahse konu olan düşme durumu gerek fiat ve gerekse başka markalarda da şikayet konusu olmuş ve sonunda ergonomik bir sorun olmayıp kullanıcıların oturmaya başlama stilleriyle ilgili bir kullanıcı hatası olduğu ortaya çıkmıştır..

evdeki koltuğa normal bir şekilde oturmaya başlamak yerine kendini atarak oturmak gibi....

olay bundan ibarettir....

saygılarımla......
  • @metinemre
    pm attım.
  • konuya açıklama servis tarafından yapılmış bi başka forumda....(fiat tarafından gönderilen bilgi)

sorun kolun büyük olmasından ve inip binerken takılmamızdan kaynaklanıyormuş...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.