Şimdi Ara

GRANDE PUNTOLARDAKI SORUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat Grande PUNTO kullanan arkadaslara bir sey sormak istiyorum. Sizin Kullandıgınız aracında sürücü koltugunun yükseklik ayarı düsüyor mu? Benim kullandığım aracta her gün yükseltiyorum ama bir sonraki gün koltuk seviye ayarı düşmüş oluyor..Bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim? Sanırım Grande Puntolarda bu sorun hep yasanıyormuş, Fabrikasyon bir hata varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shovalye -- 13 Eylül 2007; 23:02:00 >

• 1000 tane gp kullanıcısı biliyorum yok böyle bişey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufk

1000 tane gp kullanıcısı biliyorum yok böyle bişey...
    BEN ŞİKAYET VAR COM DA RASTLADIGIMI HATIRLIYORUM AYNI SORUNA Bİ İNCELEYİN İSTERSENİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OnLyMe

BEN ŞİKAYET VAR COM DA RASTLADIGIMI HATIRLIYORUM AYNI SORUNA Bİ İNCELEYİN İSTERSENİZ

Alıntıları Göster
    BENDE DE 2007 MODEL GRANDE PUNTO VAR AYNI SORUN BENIM ARACIMDA DA VAR. SURUCU KOLTUGU SUREKLI ASAGIYA DUSUYOR. SERVISE GOTURDUM AMA SORUNU COZEMEDILER. BENDE ITALYADA YASIYAN BIR ARKADASIMA SORUNU ARASTIRTTIM. AYNI SORUN ITALYADA DA YASANIYORMUS. SANIRIM KRONIK BIR HATAYMIS. FIAT SORUNA COZUM ARIYORMUS. YANI SORUNUNUZ ICIN BIRAZ DAHA BEKLEMENIZ GEREKIYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaliha35

BENDE DE 2007 MODEL GRANDE PUNTO VAR AYNI SORUN BENIM ARACIMDA DA VAR. SURUCU KOLTUGU SUREKLI ASAGIYA DUSUYOR. SERVISE GOTURDUM AMA SORUNU COZEMEDILER. BENDE ITALYADA YASIYAN BIR ARKADASIMA SORUNU ARASTIRTTIM. AYNI SORUN ITALYADA DA YASANIYORMUS. SANIRIM KRONIK BIR HATAYMIS. FIAT SORUNA COZUM ARIYORMUS. YANI SORUNUNUZ ICIN BIRAZ DAHA BEKLEMENIZ GEREKIYOR...

Alıntıları Göster
    Arkadasım sana bilgi olarak vereyim, benim kardesimde 2007 GPunto 1.3 Kullanıyor onun sürücü koltuguda düsüyor. Sanırım bu sorun 2007 modellerde daha sık görülüyor.Cünkü Mayıs 2006 da alan bazı arkadaslarınkinde yok. Fiat sorunu henüz çözümliyemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafer06

Arkadasım sana bilgi olarak vereyim, benim kardesimde 2007 GPunto 1.3 Kullanıyor onun sürücü koltuguda düsüyor. Sanırım bu sorun 2007 modellerde daha sık görülüyor.Cünkü Mayıs 2006 da alan bazı arkadaslarınkinde yok. Fiat sorunu henüz çözümliyemiyor.

Alıntıları Göster
    ne diyim yorumsuz....
    şubat 2006dan beri kullanıyorum böyle bi sorun görmedim. ilk ve tek grandepunto forumunda böyle bişey yazılmadı...
  • quote:

ne diyim yorumsuz....
    şubat 2006dan beri kullanıyorum böyle bi sorun görmedim. ilk ve tek grandepunto forumunda böyle bişey yazılmadı...

Alıntıları Göster
    Bende Brava var aynı malzeme kullanılmıştır diye tahmin ediyorum ben hiç öyle bir sorun yaşamadım.

Punto almayı düşünüyorum aynı zamanda acaba sorun yeni modellerinde de devam ediyormu bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaliha35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zaliha35

Yok öyle birşey kesinlikle uydurma Fiat Albea kullanıyorum onda böyle bir sorun yok nasıl oluyorda çözüm bulamıyorlar hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

quote:

Yok öyle birşey kesinlikle uydurma Fiat Albea kullanıyorum onda böyle bir sorun yok nasıl oluyorda çözüm bulamıyorlar hayret

Alıntıları Göster
    sovalyenin kilosu kaç ki elbette max istihab hatti vardır koltukların

• quote:

Orijinalden alıntı: gogigogi

sovalyenin kilosu kaç ki elbette max istihab hatti vardır koltukların

Alıntıları Göster
    grande punto ta böyLesi bir sorun'a hiç rastLamadım.
    grande punto forum'unda da böyLesi bir konu hiç geçmedi.

zaten beyefendinin konusuna cevap veren iki arkadaşın da fake üye oLdugu beLLi. 1'er mesaj atmışLar ve sadece bu konuya atmışLar(!) grane puntoyu kötüLemeye yöneLik saçma çabaLar..

w w w . G r a n d e P u n t o T R . c o m

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiyilmaz

zaten beyefendinin konusuna cevap veren iki arkadaşın da fake üye oLdugu beLLi. 1'er mesaj atmışLar ve sadece bu konuya atmışLar(!) grane puntoyu kötüLemeye yöneLik saçma çabaLar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdiyilmaz

evet baksan ilk mesajlarini gp yi kotulemek icin kullanmislar vay bee ne cektiysek su kiskancliktan cekti bizim milletimi....benim yok senin de olmasin mantigi...hayir kesinlikle yok oyle bir sey,cunku benim bir arkadasimin var gp si multijet 75 beygirlik,50.000 km yol katetti bir sene icinde oyle bir sey yoktu,onun tek sorunu arka sol kapinin acacaginin disi biraz daha yukari aciyordu onu da servis garanti kapsaminda oldugu icin halletti.olay budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orjinalden alıntı: erdiyilmaz

evet baksan ilk mesajlarini gp yi kotulemek icin kullanmislar vay bee ne cektiysek su kiskancliktan cekti bizim milletimi....benim yok senin de olmasin mantigi...hayir kesinlikle yok oyle bir sey,cunku benim bir arkadasimin var gp si multijet 75 beygirlik,50.000 km yol katetti bir sene icinde oyle bir sey yoktu,onun tek sorunu arka sol kapinin acacaginin disi biraz daha yukari aciyordu onu da servis garanti kapsaminda oldugu icin halletti.olay budur.

Alıntıları Göster
    bende 25 bin km yol yaptım.. bende böyle bişey yok.. vede aracım 2007 model.. ve koltuklar aslında çok güzel uzun yolda hiç rahatsız etmiyorlar.. 9 saat yol sürdüm 700 kilometre iki defan mola verdim. birisinde 5 dakka birisinde 25 dakka mola verdim ve dokuz saat sonra yine kuş gibi hafif kalktım koltuktan.. ama şunu söyleyeyim koltukları kendinize göre ayarlamazsanız çok rahatsız olursunuz.. öğle bir koltuk işte bu koltuklar.. ve şimdiye kadarda koltuğumun ayarının kendiliğinden bozulduğunu görmedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemalmetin

bende 25 bin km yol yaptım.. bende böyle bişey yok.. vede aracım 2007 model.. ve koltuklar aslında çok güzel uzun yolda hiç rahatsız etmiyorlar.. 9 saat yol sürdüm 700 kilometre iki defan mola verdim. birisinde 5 dakka birisinde 25 dakka mola verdim ve dokuz saat sonra yine kuş gibi hafif kalktım koltuktan.. ama şunu söyleyeyim koltukları kendinize göre ayarlamazsanız çok rahatsız olursunuz.. öğle bir koltuk işte bu koltuklar.. ve şimdiye kadarda koltuğumun ayarının kendiliğinden bozulduğunu görmedim..

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar grandepunto forumunda araştırdım ve böyle bir sorun var araçlarda..YAnlız servisler bununla ilgili bilgilendirilmiş ve konuyla ilgili iyileştirme yapılmıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemalmetin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar boşuna uğraşmayın , fake olduğu çok açık... daha ilk mesajları zaten.... profildeki isimlere bir bakın...

ferit salim... zaliha irtem...

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın , fake olduğu çok açık... daha ilk mesajları zaten.... profildeki isimlere bir bakın...

Alıntıları Göster
    Merhaba özellikle kullanan 2 arkadaşıma sordum öyle bir problem olmadığını söyledi ikiside.
    İçiniz rahat olsun
  • quote:

ne diyim yorumsuz....

Alıntıları Göster
    sizin kullandıgınız arac 2006 model o modellerde sorun olmayabilir, benimde 2006 model araci olan arkadaslarım var onlarda sorun yok.Ancak 2007 modellerde bu sorun var.Ben aracı kesinlikle kötülemek icin yazmiyorum, arac cok güzel ancak sürücü koltugu düsüyor. Ogrenmek istedigim baska arkadaslarin aracinda da bu sorun yasaniyor mu? Albea yada Marea'larda koltuk tipi farklı onlarda bu tür bir sorun yok.Size bir bilgi daha vereyim bunun kilo yada agirlikla ilgisi de yok ben aracı bazen seyahete gittigimde 10 gün kullanmadigim oluyor,döndügünde aracin koltuk seviyesi düsmüs oluyor. Üzerine kimse oturmadigi halde.

• quote:

Alıntıları Göster
    gendarme kardes sen sanirim Birmot ' ta calisiyormussun? Ordaki görevin nedir? Müsteri sikayetlerine cevap vermek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

quote:

Alıntıları Göster
    İyide sen Fiat Albea kullanıyorsun o arkadas ise Grande Punto ikinizin araçları farklı aynı koltuk sistemi yok ki. Senin aracinda sorun olmayabilir adam Albea nın sürücü koltuk seviye ayarı düsüyor demedi ki. Ayrıca sanırım biraz fiat fanatigiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: shovalye

gendarme kardes sen sanirim Birmot ' ta calisiyormussun? Ordaki görevin nedir? Müsteri sikayetlerine cevap vermek mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shovalye

Sen benim Birmotta çalıştığımı sanıyorsun. Ben de senin farklı nickler alıp G.puntoyu kötüleme çabası içinde olan biri olduğunu sanıyorum. bu konuya bir daha yazmayacağim. çünkü aracın sahibi olduğunu ve böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum. Tartışma benim için sonlanmıştır. Düzeyli , iyi niyetli ve paylaşımı bol forumlar dileğiyle....

G.PUNTO ile aynı koltuk kaldırma sistemine sahip 2005 model Stilo sahibi Gendarme
    ...................( koltuk sistemim sorunsuz çalışıyor.)..................................... Saygılarımla......

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shovalye

Sen benim Birmotta çalıştığımı sanıyorsun. Ben de senin farklı nickler alıp G.puntoyu kötüleme çabası içinde olan biri olduğunu sanıyorum. bu konuya bir daha yazmayacağim. çünkü aracın sahibi olduğunu ve böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum. Tartışma benim için sonlanmıştır. Düzeyli , iyi niyetli ve paylaşımı bol forumlar dileğiyle....

G.PUNTO ile aynı koltuk kaldırma sistemine sahip 2005 model Stilo sahibi Gendarme
    ...................( koltuk sistemim sorunsuz çalışıyor.)..................................... Saygılarımla......

Alıntıları Göster
    Bak arkadasım ben sadece sahibi oldugum 2007 model Grande Punto da yasadıgım sürücü koltugu sorununu baska yasayanlar var mı diye sordum, ögrenmek istedim. Fiat servisleri söyle kötüdür, arabada baska söyle kusurlar var, bu aracı sakın almayın dedim mi?Su an aracımı kullanıyorum, koltuk sorunu dısında baska sorunuda yok ancak her gün koltuk seviye ayarı düsüyor.Hatta aracı bir hafta kullanmasamda. Subat ortalarında Birmot serviste koltugu degistirdiler ancak sorun devam etti.Mart basında koltuk mekanizmasını komple degistirdiler.Ancak sürücü koltugu hala düsüyor, sorunu bulamadılar.Benden sürücü koltuk yükseltm eayar kolunu sökmeyi talep ettiler yani koltugu sabitlemeyi, bende bunu kabul etmedim.Ben hic bir otomobil markası adına calısmıyorum.Hic bir markanında reklamını yapmıyorum. Bende bundan sonra sana bir sey yazmıyacagım.Kendine iyi bak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.